Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23594 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne dam...mozda objavi Blic ili Vreme ma sigurno će biti na U92...
Ma sigurno ga i nemam...blefiram...ipak je on još jedan provokator...huligan....
Šta ja i TI da se raspravljamo kad ti već znaš kako to treba rešiti...jedan neobrazovani huligan ne moze da te ubedi...ili može...samo kad bi imao TAJ link...dok ga U92 ne objavi NEVERUJEM....
Sutra svi na stadion...Zvezda te zove...
TI čekaj da dođe Milan...pa se seti da voliš Zvezdu i da se ne plašiš huligana...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 23:07:15 od bgracanin »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
I Pantelija je bio DELIJA....

Druže,ja sam išao na zvezdine utakmice još pre 15 godina i gotivim i fudbal i Zvezdu,i najviše bih od svega voleo da naši klubovi urade nešto u evropi,i da imamo dobru ligu,veruj mi i kad vidim šta rade i kako se radi u našem fudbalu,muka me uhvati. Smile

Citat
Ima tu još jedna stvar,pre neko veče je rečeno da su neki pokušali da urgiraju da se navijači puste na slobodu,i da će da ih procesuiraju(mada mislim da nema od toga ništa)e,vidiš,za to nismo mogli da urgiramo ni ja ni ti,nego neki političar,to znači,da imaju i neku zaštitu.E,a šta msiliš koim daje podršku i iz kojih razloga,i kome je toliko u intersu da pokuša da izdejstvuje slobodu za optuženike dok novine bruje o tome,veruj mi,tome je mnooogo bilo bitno da ih oslobodio,kad je to pokušao da uradi u tom trenutku,tu leži cela začkoljica ovog slučaja i prava pozadina i razlozi divljanja

И то је бацање прашине у очи. Колико се сећам говорили су да клубови ургирају за навијаче и како је то притисак на правосуђе. А све остало није ... почев од клетви ових ненасилних шетача који би им затрли и племе и семе па до изјаве председника који каже ''да ће одговорни за убиство Француза добити максималне казне'' ... Само да се ... не кажем да не требају да добију максималне казне, него да председник који се пита за све у овој држави то не сме да изјави пре суђења.

Од тих ухапшених ће сви сада да перу руке ... неће нико ургирати за њих не бој се ...  Smile
Ne,rečeno je da su neki ljudi pokušali da izdejstvuju oslobađanje navijača,ja za klubove nisam čuo,a iskreno klubovi nema šanse da su zatražili oslobađanje,pogotovo ne javno da se klub oglasi,to se nije desilo,shvataju i oni kakvo je sranje napravljeno. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Svakako da će uvek biti primitivaca na tribinama, ali srećom normalnog sveta je konačno bilo u većini.

zivish u zemlji snova . da li stvarno mislish da neko dolazi na utakmice domaceg prvenstva da bi gledao 22 trecerazredna fudbalera  Smile ? tribina je postala i ostala poslednje utocishte veceg dela mushke omladine u srbiji - nigde drugde vishe nisu pozeljni
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 23:10:27 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo

Svakako da će uvek biti primitivaca na tribinama, ali srećom normalnog sveta je konačno bilo u većini.

zivish u zemlji snova . da li stvarno mislish da neko dolazi na utakmice domaceg prvenstva da bi gledao 22 trecerazredna fudbalera  Smile ? tribina je postala i ostala poslednje utocishte veceg dela mushke omladine u srbiji - nigde drugde vishe nisu pozeljni
Ovde sam sebe demantuješ u prvoj i drugoj rečenici,ajde dobro pročitaj svoj post. Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 23:15:43 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Više od hiljadu kriminalaca krije se u navijačkim grupama Zvezde, Partizana i Rada, saznaje “Blic” u policiji.

To godinama znaju i tužioci, sudije, ali i političari koji sede u upravama ovih fudbalskih klubova.

Tek sada je, posle ubistva francuskog navijača Brisa Tatona, čitava država podigla glas protiv nasilja. I sada, međutim, svi lopticu odgovornosti prebacuju jedni na druge, piše "Blic" u izdanju od subote.

Da postoji veliki uticaj fudbalskih klubova na pravosuđe i policiju kad je tolerisanje huligana u pitanju, potvrdio je “Blicu” izvor iz pravosuđa.

Pre nekoliko godina bio je priveden jedan od vođa Partizanovih navijača, ali je jedan ministar zvao policiju i tužilaštvo.

Nikakav postupak nije vođen protiv tog vođe i odmah je pušten. Ne smem više da vam kažem jer će se znati odakle informacija, rekao je izvor "Blica".

Da je od zla gore ćutanje o njemu, potvrđuje za "Blic" Boro Banjac, nekadašnji načelnik Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala.

On kaže da niko neće javno da prizna da ministri i političari koji sede u upravnim odborima klubova pružaju podršku huliganima i vođama navijača.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Druže,ja sam išao na zvezdine utakmice još pre 15 godina i gotivim i fudbal i Zvezdu,i najviše bih od svega voleo da naši klubovi urade nešto u evropi,i da imamo dobru ligu,veruj mi i kad vidim šta rade i kako se radi u našem fudbalu,muka me uhvati. Smile

Citat
Ima tu još jedna stvar,pre neko veče je rečeno da su neki pokušali da urgiraju da se navijači puste na slobodu,i da će da ih procesuiraju(mada mislim da nema od toga ništa)e,vidiš,za to nismo mogli da urgiramo ni ja ni ti,nego neki političar,to znači,da imaju i neku zaštitu.E,a šta msiliš koim daje podršku i iz kojih razloga,i kome je toliko u intersu da pokuša da izdejstvuje slobodu za optuženike dok novine bruje o tome,veruj mi,tome je mnooogo bilo bitno da ih oslobodio,kad je to pokušao da uradi u tom trenutku,tu leži cela začkoljica ovog slučaja i prava pozadina i razlozi divljanja

И то је бацање прашине у очи. Колико се сећам говорили су да клубови ургирају за навијаче и како је то притисак на правосуђе. А све остало није ... почев од клетви ових ненасилних шетача који би им затрли и племе и семе па до изјаве председника који каже ''да ће одговорни за убиство Француза добити максималне казне'' ... Само да се ... не кажем да не требају да добију максималне казне, него да председник који се пита за све у овој држави то не сме да изјави пре суђења.

Од тих ухапшених ће сви сада да перу руке ... неће нико ургирати за њих не бој се ...  Smile
Ne,rečeno je da su neki ljudi pokušali da izdejstvuju oslobađanje navijača,ja za klubove nisam čuo,a iskreno klubovi nema šanse da su zatražili oslobađanje,pogotovo ne javno da se klub oglasi,to se nije desilo,shvataju i oni kakvo je sranje napravljeno. Smile

E tu je razlika između nas dvojice,misliš da ja ne vidim da je fudbal blagi užas da od kvaliteta nema ni K...ali ja ipak idem na SVE (rukomet,fudbal,odbojka...) utakmice jer ja Zvezdu druže moj VOLIM...a ti ćeš naći uvek neki razlog što nećeš doći...za sada su dva aktuelna...huligani....i loš kvalitet fudbala...bolje da ostaneš kući i da gledaš premier ligu...GLE...i tamo ulete navijač...ma popiće pet godina...tako treba i kod nas...
Evo ti link:
http://riotonline.com/blog/2009/08/whu-millwall-told-you/ -West Ham – Millwall (za sad niko nije ka
žnjen)

http://www.youtube.com/watch?v=G9X74N3KcCg&feature=related- navijač je kažnjen sa 250 funti i zabranom ulaska na stadion u naredne tri godine..a zatvor...a vešanje ...mi smo čuli da je u engleskij tako...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 23:22:44 od bgracanin »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.24
mob
Nokia 5310
Ne dam...mozda objavi Blic ili Vreme ma sigurno će biti na U92...
Ma sigurno ga i nemam...blefiram...ipak je on još jedan provokator...huligan....
Šta ja i TI da se raspravljamo kad ti već znaš kako to treba rešiti...jedan neobrazovani huligan ne moze da te ubedi...ili može...samo kad bi imao TAJ link...dok ga U92 ne objavi NEVERUJEM....
Sutra svi na stadion...Zvezda te zove...
TI čekaj da dođe Milan...pa se seti da voliš Zvezdu i da se ne plašiš huligana...

To su ti argumenti.
I kao što pomenuh u ovodnom postu odmah prozivanje da je neko B92-ovac U92-ovac, Tadićevac, peder čim ne može da odbrani svoj stav.

Inače, na Milan ne dolazim. Sebe ne smatram velikim navijačem, pa čak ni navijačem, već više simpatizerom. Mnogo mi je da odvojim nekoliko hiljada dinara za jednu utakmicu. Taj novac (ako ga imam) volim da iskoristim na drugi način.

Kako god, čak i da odem jednom godišnje na neku utakmicu, sebe smatram većim prijateljem kluba, nego nekog ko bacanjem baklje oglobi "svoje voljene" sa 50 hiljada švajcaraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo

Citat

E tu je razlika između nas dvojice,misliš da ja ne vidim da je fudbal blagi užas da od kvaliteta nema ni K...ali ja ipak idem na SVE (rukomet,fudbal,odbojka...) utakmice jer ja Zvezdu druže moj VOLIM...a ti ćeš naći uvek neki razlog što nećeš doći...za sada su dva aktuelna...huligani....i loš kvalitet fudbala...bolje da ostaneš kući i da gledaš premier ligu...GLE...i tamo ulete navijač...ma popiće pet godina...tako treba i kod nas...
Evo ti link:
http://riotonline.com/blog/2009/08/whu-millwall-told-you/ -West Ham – Millwall (za sad niko nije ka
žnjen)

http://www.youtube.com/watch?v=G9X74N3KcCg&feature=related- navijač je kažnjen sa 250 funti i zabranom ulaska na stadion u naredne tri godine..a zatvor...a vešanje ...mi smo čuli da je u engleskij tako...

E,vidiš ti svojim dolaskom na stadione podržavaš to stanje u fudbalu,i te trećerazredne igrače.Kad bi njih svi navijači bojkotovali,onda bi se oni zapitali šta se dešava i promenili bi načina rada.
I ja nisam zabludan da se vucaram po nekim blatnjavim selima nedeljom,i da gajim nadu da Zvezda napokon ima pravi tim,i da me svaki put vrate u realnost kad Zvezdu  pregazi neki govnarski drugorazredni Evropski klub. Smile I da se osećam kao govno posle utakmice,a da zvezdini igrači posle poraza direktno odu na splav i da se provode kao da su osvojili Evropu,ne ide to. Smile Smile Smile

Ne,ja ne želim da dajem podršku tom glibu od fudbala. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson w200
Kulturan post, azagal; ali, teže ćeš objasniti taj stav navijačima koji posećuju južnu i severnu tribinu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pogodi ga sad u centar...
Dođosmo do onog PRAVOG nisu huligani problem....
Uteče mi onaj što prati košarkU,još njega da "izlečim" pa sutra svi na stadion...jer sutra igra ZVEZDA...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.