Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23590 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.24
mob
Nokia 5310
Ne znam šta mi je trebalo da čitam ove teme i užasno relativizovanje zločina koji se ovde dešavaju. Svako ko kaže nešto protiv nasilja navijača okarakterisan je ili pederom ili Tadićevcem ili moronom. Ako kritikuješ (loše) delove društva koje te okružuje, kažu ti da mrziš Srbiju i da se seliš u Evropu i Ameriku ili na Mars.

Organizovani navijači u našem današnjem društvu nemaju veze sa navijačima koji dolaze da bodre svoj klub. To su postala interesna društva u kojima je navijanje na poslednjem mestu.
Primer Alcatraza iz koje je većina od ovih 11 huligana koji su ubili nesretnog Francuza. To je kriminalna grupa koja se bavi svim i svačim (rasturanjem droge pre svega) i koji vrbuju fanatične klince da obavljaju svoje zadatke koje će im doneti pozicije u toj takvoj organizaciji. Fantastičan je podatak da policija i vlast uopšte nema hrabrosti da se uhvati ukoštac sa njima. Ne zna se da li je gore varijanta da ih se plaše ili da su u nekoj međusobnoj sprezi vlasti i kriminala.

Pogledajte na primer ovaj deo dokumetarca
http://www.youtube.com/watch?v=DCkEr807KHg
a najbolje detalji slede tamo od 6:08.

Zar se to može nazvati navijačima? Ili huliganima i kriminalcima? Navijači koji su zaslužni za izbacivanje svojih "dragih" klubova iz evrokupova, zaslužni za stotine hiljada švajcarskih franaka uplaćenih na račun UEFA-e zbog bacanja baklji, upućivanja majmunskih urlika sa tribina. Ako se tako voli svoj klub i ako bez njih klubovi ne mogu da opstanu, bolje i da ugase same klubove.

Ja sam prošle sezone konačno počeo da odlazim na košarkaške utakmice Crvene Zvezde jer su "najverniji" počeli da  ih bojkotuju. I zamislite, najgledanija ekipa jadranske lige prošle godine i najbolje prikazana igra Crvene Zvezde poslednjih nekoliko godina, bez prevelikih tenzija. Normalni ljudi koji dolaze sa porodicama da gledaju košarku!

A tek razlog zbog kojih "najverniji" bojkotuju KK CZ je dovoljan da se ljudi zapitaju kakav je to profil ljudi. Oni ne dolaze na utakmice jer, zamislite, jedan Musliman nastupa za njihov klub. Da sam na mestu uprave kluba, ja bih sa Elemedinom Kikanovićem produžio ugovor na nekih 10 godina kako bi osigurao mir na tribinama i oko njih.

Tako da, kad kažem da podržavam zabranu navijačkih grupa, mislim na ove pomenute u ostatku posta. Kad se uhapse huligani među njima, ostaće dovoljan broj normalnih koji neće biti toliko agresivni (a koji su bili pod uticajem vođa), a doći će oni koji nisu smeli idu na ovakve tribine ili još gore vode svoju decu sa sobom.

Toliko za ovaj uvodni post.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 22:43:09 od azagal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ajde lepo reci ko je to tebe tukao...
Ti za prijatelje samo navijače imaš,ni na jednu utakmicu ne ideša ALI zato si opskrbljen svim informacijama,počinje ti VB idi vidi ko je nominovan...
Sutra svi na stadion...jer Zvezda te zove...
Jel sam slagao nešto,navedi šta sam slagao,i imam prijatelje među navijačima,na utakmice ne idem jer me to ne zanima,fudbal nam je u qrcu. Smile

I niko me nije tukao,čisto da znaš,ja nemam traume,niti neke frustracije od navijača,samo kao građaninu koji gleda sa strane,a koji igrom slučaja zna ko se sve predstavlja za navijače i čime se sve bave kažem da nije to u redu,to svako normalan vidi,samo kretenu i idiotu je normalno da se prebijaju ljudi po gradu. Smile Smile Smile

Slagao si SVE...
Ali NEĆU da ti kašem šta ćelavi...

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
problem nije ni u 10 -15 navijachkih vodja ,ni u "nasilju"  Smile vec shto se omladina organizuje i govori ono shto misli ....

mladi ljudi su obichno iskreni u svojim uverenjima , bez obzira da li su ispravna ili pogreshna . tadicu § co smeta shto se na stadionima slobodno dishe - pa su tamo ljudi i protiv pedera i protiv predaje kosova i protiv njegove korumpirane vlasti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Citat
10-15 su naprimer srž grupe i najekstremniji,kad se oni sankcionišu,ovi ostali neće više da prave izgrede,to je poenta,jer njih 20 povedu masu,i masa pravi izgrede,e,kad te vođe sankcioniš,onda si i masu zaustavio,nije poenta sve navijače kazniti,to je budalaština,i to nema šanse nikada da se dogodi.

Да су то желели да ураде, могли су лепо и фино још давних дана то да ураде ... У саопштењу министра које је идиотарија за пример стоји ''имамо доказе да се поједине вође навијача баве криминалним радњама и растурањем дроге'' ... вероватно су их сакупили после смрти овог Француза, с обзиром да раније нису ништа предузимали.

Не желе они да се обрачунају са хулиганима ... желе да се прича о забрани Делија и Гробара ... Да то није поента ћутали би и радили а не смишљали бомбастичне наслове за медије.
Ja sam i rekao da je policija trebala i pre ovoga da pohapsi sve koji prave krivična dela,a ne da se sad prave dramu,to samo znači da policija ne radi ništa i da su nesposobni i korumpirani.

Ima tu još jedna stvar,pre neko veče je rečeno da su neki pokušali da urgiraju da se navijači puste na slobodu,i da će da ih procesuiraju(mada mislim da nema od toga ništa)e,vidiš,za to nismo mogli da urgiramo ni ja ni ti,nego neki političar,to znači,da imaju i neku zaštitu.E,a šta msiliš koim daje podršku i iz kojih razloga,i kome je toliko u interesu da pokuša da izdejstvuje slobodu za optuženike dok novine bruje o tome,veruj mi,tome je mnooogo bilo bitno da ih oslobode,kad je to pokušao da uradi u tom trenutku,tu leži cela začkoljica ovog slučaja i prava pozadina i razlozi divljanja. Smile

Ajde lepo reci ko je to tebe tukao...
Ti za prijatelje samo navijače imaš,ni na jednu utakmicu ne ideša ALI zato si opskrbljen svim informacijama,počinje ti VB idi vidi ko je nominovan...
Sutra svi na stadion...jer Zvezda te zove...
Jel sam slagao nešto,navedi šta sam slagao,i imam prijatelje među navijačima,na utakmice ne idem jer me to ne zanima,fudbal nam je u qrcu. Smile

I niko me nije tukao,čisto da znaš,ja nemam traume,niti neke frustracije od navijača,samo kao građaninu koji gleda sa strane,a koji igrom slučaja zna ko se sve predstavlja za navijače i čime se sve bave kažem da nije to u redu,to svako normalan vidi,samo kretenu i idiotu je normalno da se prebijaju ljudi po gradu. Smile Smile Smile

Slagao si SVE...
Ali NEĆU da ti kašem šta ćelavi...

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Još jedan besmislen post u nemogućnosti da se kaže ništa konkretno,zato,nemoj gluposti da postuješ,nema smisla,bolje citiraj šta sam slagao a ako nemaš šta da citiraš,tišina,znači da sam u pravu.. Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 22:51:33 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne znam šta mi je trebalo da čitam ove teme i užasno relativizovanje zločina koji se ovde dešavaju. Svako ko kaže nešto protiv nasilja navijača okarakterisan je ili pederom ili Tadićevcem ili moronom. Ako kritikuješ (loše) delove društva koje te okružuje, kažu ti da mrziš Srbiju i da se seliš u Evropu i Ameriku ili na Mars.

Organizovani navijači u našem današnjem društvu nemaju veze sa navijačima koji dolaze da bodre svoj klub. To su postala interesna društva u kojima je navijanje na poslednjem mestu.
Primer Alcatraza iz koje je većina od ovih 11 huligana koji su ubili nesretnog Francuza. To je kriminalna grupa koja se bavi svim i svačim (rasturanjem droge pre svega) i koji vrbuju fanatične klince da obavljaju svoje zadatke koje će im doneti pozicije u toj takvoj organizaciji. Fantastičan je podatak da policija i vlast uopšte nema hrabrosti da se uhvati ukoštac sa njima. Ne zna se da li je gore varijanta da ih se plaše ili da su u nekoj međusobnoj sprezi vlasti i kriminala.

Zar se to može nazvati navijačima? Ili huliganima i kriminalcima? Navijači koji su zaslužni za izbacivanje svojih "dragih" klubova iz evrokupova, zaslužni za stotine hiljada švajcarskih franaka uplaćenih na račun UEFA-e zbog bacanja baklji, upućivanja majmunskih urlika sa tribina. Ako se tako voli svoj klub i ako bez njih klubovi ne mogu da opstanu, bolje i da ugase same klubove.

Ja sam prošle sezone konačno počeo da odlazim na košarkaške utakmice Crvene Zvezde jer su "najverniji" počeli da  ih bojkotuju. I zamislite, najgledanija ekipa jadranske lige prošle godine i najbolje prikazana igra Crvene Zvezde poslednjih nekoliko godina, bez prevelikih tenzija. Normalni ljudi koji dolaze sa porodicama da gledaju košarku!

A tek razlog zbog kojih "najverniji" bojkotuju KK CZ je dovoljan da se ljudi zapitaju kakav je to profil ljudi. Oni ne dolaze na utakmice jer, zamislite, jedan Musliman nastupa za njihov klub. Da sam na mestu uprave kluba, ja bih sa Elemedinom Kikanovićem produžio ugovor na nekih 10 godina kako bi osigurao mir na tribinama i oko njih.

Tako da, kad kažem da podržavam zabranu navijačkih grupa, mislim na ove pomenute u ostatku posta. Kad se uhapse huligani među njima, ostaće dovoljan broj normalnih koji neće biti toliko agresivni (a koji su bili pod uticajem vođa), a doći će oni koji nisu smeli idu na ovakve tribine ili još gore vode svoju decu sa sobom.

Ko najgledaniji???
Čuo sam da pevate "Defence" kad se igra odbrana...
Ali zato kad igramo protiv komšija ceo repertoar huliganskih pesama znate..
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 22:47:48 od bgracanin »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
10-15 su naprimer srž grupe i najekstremniji,kad se oni sankcionišu,ovi ostali neće više da prave izgrede,to je poenta,jer njih 20 povedu masu,i masa pravi izgrede,e,kad te vođe sankcioniš,onda si i masu zaustavio,nije poenta sve navijače kazniti,to je budalaština,i to nema šanse nikada da se dogodi.

Да су то желели да ураде, могли су лепо и фино још давних дана то да ураде ... У саопштењу министра које је идиотарија за пример стоји ''имамо доказе да се поједине вође навијача баве криминалним радњама и растурањем дроге'' ... вероватно су их сакупили после смрти овог Француза, с обзиром да раније нису ништа предузимали.

Не желе они да се обрачунају са хулиганима ... желе да се прича о забрани Делија и Гробара ... Да то није поента ћутали би и радили а не смишљали бомбастичне наслове за медије.
Ja sam i rekao da je policija trebala i pre ovoga da pohapsi sve koji prave krivična dela,a ne da se sad prave dramu,to samo znači da policija ne radi ništa i da su nesposobni i korumpirani.

Ima tu još jedna stvar,pre neko veče je rečeno da su neki pokušali da urgiraju da se navijači puste na slobodu,i da će da ih procesuiraju(mada mislim da nema od toga ništa)e,vidiš,za to nismo mogli da urgiramo ni ja ni ti,nego neki političar,to znači,da imaju i neku zaštitu.E,a šta msiliš koim daje podršku i iz kojih razloga,i kome je toliko u intersu da pokuša da izdejstvuje slobodu za optuženike dok novine bruje o tome,veruj mi,tome je mnooogo bilo bitno da ih oslobodio,kad je to pokušao da uradi u tom trenutku,tu leži cela začkoljica ovog slučaja i prava pozadina i razlozi divljanja. Smile

Oni kao znaju ko ih štit i ko je hteo da urgira ali neće da nam kažu...trljalj trljaj sve se puši...mozak ti je trenutno u centrifugi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Samo se teši mišu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
I Pantelija je bio DELIJA....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Ima tu još jedna stvar,pre neko veče je rečeno da su neki pokušali da urgiraju da se navijači puste na slobodu,i da će da ih procesuiraju(mada mislim da nema od toga ništa)e,vidiš,za to nismo mogli da urgiramo ni ja ni ti,nego neki političar,to znači,da imaju i neku zaštitu.E,a šta msiliš koim daje podršku i iz kojih razloga,i kome je toliko u intersu da pokuša da izdejstvuje slobodu za optuženike dok novine bruje o tome,veruj mi,tome je mnooogo bilo bitno da ih oslobodio,kad je to pokušao da uradi u tom trenutku,tu leži cela začkoljica ovog slučaja i prava pozadina i razlozi divljanja

И то је бацање прашине у очи. Колико се сећам говорили су да клубови ургирају за навијаче и како је то притисак на правосуђе. А све остало није ... почев од клетви ових ненасилних шетача који би им затрли и племе и семе па до изјаве председника који каже ''да ће одговорни за убиство Француза добити максималне казне'' ... Само да се ... не кажем да не требају да добију максималне казне, него да председник који се пита за све у овој држави то не сме да изјави пре суђења.

Од тих ухапшених ће сви сада да перу руке ... неће нико ургирати за њих не бој се ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.24
mob
Nokia 5310

Ko najgledaniji???
Čuo sam da pevate "Defence" kad se igra odbrana...
Ali zato kad igramo protiv komšija ceo repertoar huliganskih pesama znate..

U jbt, koji odgovor na temu navijačkog nasilja. Baš si mi udario na ono glavno što sam rekao u postu, odnosno o zabrani huligana u sportu.

Svakako da će uvek biti primitivaca na tribinama, ali srećom normalnog sveta je konačno bilo u većini.
Kao onih što ispuštaju majmunske krike kad protivnički crni igrač dobije loptu, a u njegovom timu ima 2-3 igrača iste boje kože. Ili oni koji zvižde jermenskoj himni onako iz svih pluća.

Nego, može li samo jedan link sa nekog francuskog sajta gde je ovaj nesrećni navijač bio označen kao huligan?
Učinilo mi se da si prilično ubeđen u to, pa reko da vidim izvor informacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.