Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23653 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Engleski recept koji je uspešno primenjen.Gotova priča.

engleski recept je bio smanjenje nezaposlenosti ... sad ,kad je to puklo , opet imaju problem sa omladinom

Citat

Mora da skapiraš da udaraju po narodu

ajde ....  Smile Smile moj savet za tebe - manje gledanja TV. fudbalski navijachi jesu narod - mladi srbi koji su najvece zrtve judeo-liberalnog kapitalizma i koji su postali pretnja rezimu . nikome nisu oni smetali dok su se tukli i ubijali medjusobno . zasmetali su kad su se okrenuli protiv tadicevog zlocinachkog rezima.

Citat
I šta bi ti uradio povodom problema sa navijačima???

mlad covek koji ima posao ili se shkoluje i zivi u zemlji u kojoj vlada zakon nema ni vremena ni zelje da bude huligan. ali za to bi trebalo mnoooogo stvari da se promeni - od vrha   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 6s
Samo drakonske kazne,kamere na stadionima,evidencija izgrednika,zabrana dolaska na stadione,obavezno javljanje policiji za vreme utakmice,nema pasoša za izgrednike,ne smeju da napuštaju zamlju kad klub ide na gostovanje...

ma odma streljanje .... Smile Smile Smile da pobijemo te navijache pa da nam sunce sine u drzavi ...  Smile Smile Smile
A šta bi im ti radio,vidiš da ništa ne pomaže,da ne jebu živu silu,onda ostaje samo represija,Engleski recept koji je uspešno primenjen.Gotova priča.

Mora da skapiraš da udaraju po narodu,da se međusobno ne tuku,kakvi su to kurčevi junaci,nek se nađu na nekol livadi pa neka se tuku do iznemoglosti,ali,to ne vole naši navijači,nije fora u fajtu ako slučajno možeš da izgubiš,fora je da vas 30 napadnete jednog,e,onda ste pravi navijači i junaci.A kad su sami,nema ih nigde,smradovi.

Brate,znači,meni lično ne smeta što se tuku,to rade svi huligani,ali ne možeš da napadaš ljude po ulici,i kod kriminalaca se zna da ljudi koji nisu u tom krugu,da se ne diraju,svoje probleme rešavaju izmešu sebe,a ne da prebijaš ljude po ulici,to je kukavičluk i da kradeš po pumpama,to je klošarenje. Smile

Veruj mi,ne želiš da neko tvoj naleti na jednu takvu grupu u sporednoj ulici,zgazili bi ga a da ne zna zašto. Smile

I šta bi ti uradio povodom problema sa navijačima??? A ja verujem da ti misliš da ne treba ništa uraditi,i pustiti ih da rade šta hoće,ponovo iz političkih razloga,da oni prave sranja,a da se to predstavlja kao nesposobna vlast,i da nije problem u navijačima,nego u vlastima.A ako bi i došlo do promene vlasti,a navijači ne bi više pravili sranja ,pa to bi onda samo značilo da su po naređenju to radili,čijem,pa tih što su došli na vlast. Smile

Pusti ih, vidis da se ne vredi raspravljat ovde. Svi su navijaci i ne daj boze da je neko dirnuo u njih. Kao da imaju sta od tog navijanja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Engleski recept koji je uspešno primenjen.Gotova priča.

engleski recept je bio smanjenje nezaposlenosti ... sad ,kad je to puklo , opet imaju problem sa omladinom

Citat

Mora da skapiraš da udaraju po narodu

ajde ....  Smile Smile moj savet za tebe - manje gledanja TV. fudbalski navijachi jesu narod - mladi srbi koji su najvece zrtve judeo-liberalnog kapitalizma i koji su postali pretnja rezimu . nikome nisu oni smetali dok su se tukli i ubijali medjusobno . zasmetali su kad su se okrenuli protiv tadicevog zlocinachkog rezima.

Citat
I šta bi ti uradio povodom problema sa navijačima???

mlad covek koji ima posao ili se shkoluje i zivi u zemlji u kojoj vlada zakon nema ni vremena ni zelje da bude huligan. ali za to bi trebalo mnoooogo stvari da se promeni - od vrha  Smile

Šta manje gledanja TV-a,pa ja ti ne pričam sa TV-a,nego naprimer znam jednog od tih što su uhapšeni,znam ko je šta radi,i taj jedan što je u bekstvu,i za tog znam ko je i šta je,i znam masu navijača,i to ekstrema,i dobar deo njih je zaposlen,imaju decu porodice,ali i dalje su ekstremi,i takav jedan može da se smiri smao kao zna da može da popije robiju,to je 100 posto.

Nemoj meni da prosipaš te frazetine,ja sam ti u prošlim postovima konkretno rekao šta rade,i iza toga odgovorno stojim,a ti meni kenjaš tvoje ofucane fraze,nije to u redu,kaži nešto konkretno,lako je biti demagog i filozofirati,ja bih mogao takve filozofije da ti prosipam ceo dan,kratko rečeno,to je proseravanje. Smile

I u zadnjoj reči si potvrdio sve ono što sam napisao da ti smatraš da treba uraditi,a to je ništa,nego smeniti nesposobnu vlast,kao što sam ti i napisao,takvi likovi kao ti su lagani za provaliti,teški za slušanje i najbolji za izbegavanje,u principu,svaku vrstu krajnosti izbegavam,ljudi koji skrenu u krajnost obično nemaju puno inteligencije,strogo se drže nekih svojih principa,i što je najvažnije ne obziru se na kritiku i sa njima ne može da se vodi normalna konverzacija. Smile

« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 21:26:54 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ajde lepo reci ko je to tebe tukao...
Ti za prijatelje samo navijače imaš,ni na jednu utakmicu ne ideša ALI zato si opskrbljen svim informacijama,počinje ti VB idi vidi ko je nominovan...
Sutra svi na stadion...jer Zvezda te zove...
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Ajde lepo reci ko je to tebe tukao...
Ti za prijatelje samo navijače imaš,ni na jednu utakmicu ne ideša ALI zato si opskrbljen svim informacijama,počinje ti VB idi vidi ko je nominovan...
Sutra svi na stadion...jer Zvezda te zove...
Jel sam slagao nešto,navedi šta sam slagao,i imam prijatelje među navijačima,na utakmice ne idem jer me to ne zanima,fudbal nam je u qrcu. Smile

I niko me nije tukao,čisto da znaš,ja nemam traume,niti neke frustracije od navijača,samo kao građaninu koji gleda sa strane,a koji igrom slučaja zna ko se sve predstavlja za navijače i čime se sve bave kažem da nije to u redu,to svako normalan vidi,samo kretenu i idiotu je normalno da se prebijaju ljudi po gradu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
mob
Alcatel 258
Државни тужилац се мало погубио... али добро.

Ако се неком са кривичном и прекршајном пријавом забрани улазак на стадион, зашто се не донесе закон, да иста особа која је осуђивана не може да уђе у банку, пошту, болницу??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
eo dan,kratko rečeno,to je proseravanje. Smile

I u zadnjoj reči si potvrdio sve ono što sam napisao da ti smatraš da treba uraditi,a to je ništa,nego smeniti nesposobnu vlast,kao što sam ti i napisao,takvi likovi kao ti su lagani za provaliti,teški za slušanje i najbolji za izbegavanje,u principu,svaku vrstu krajnosti izbegavam,ljudi koji skrenu u krajnost obično nemaju puno inteligencije,strogo se drže nekih svojih principa,i što je najvažnije ne obziru se na kritiku i sa njima ne može da se vodi normalna konverzacija. Smile

izvini ,ali meni se chini da si ti pod dejstvom alkohola ili neke droge jer zaista ne razumem shta si hteo da kazesh. molim te dakle da se otreznish pre nego shto napishesh neshto ,barem ako hocesh da te ljudi razumeju .ajd u zdravlje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Te jadne ljude su tukli samo navijači????
Ti nisi ni svestan da si oplakivao i tražio pravdu za još jednog huligana (jer je momak iz francuske upravo tako okvalifikovan u svojoj matičnoj državi ) i nemoj samo sa patetikom da bi TI prepošeni građanin tako reagovao da se to desilo bilo kome u TVOM beogradu...
Aca Radović...
Dejan Lonac...
Vujke...
Ranko Panić..... upali li ti koju sveću i za njih...ma verovatno i ne znaš ko su...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 22:21:01 od bgracanin »
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Државни тужилац се мало погубио... али добро.

Ако се неком са кривичном и прекршајном пријавом забрани улазак на стадион, зашто се не донесе закон, да иста особа која је осуђивана не може да уђе у банку, пошту, болницу??
Kapiram šta hoćeš da kažeš,ali poenta zakona je da se eliminišu oni koji idu na stadion da prave izgrede,navijači koji hoće da navijaju za klub i da gledaju utakmicu ne smeju da snose nikakve posledice,ni zabrane.Kad se okupe na stadionu,njih 10-15 su naprimer srž grupe i najekstremniji,kad se oni sankcionišu,ovi ostali neće više da prave izgrede,to je poenta,jer njih 20 povedu masu,i masa pravi izgrede,e,kad te vođe sankcioniš,onda si i masu zaustavio,nije poenta sve navijače kazniti,to je budalaština,i to nema šanse nikada da se dogodi.

A ti ,ako ideš na utakmice,znaš kad počinje sranje i u šta će to da se pretvori,i onda imaš izbor,da ideš i ti i onda se svrstvaš sa huliganima,ili da se skloniš.Ako budeš znao da postoji mogućnost da te neko snimi,i da te uhapsi ako budeš sa izgrednicima,debelo ćeš da razmisliš da li da im se pridružiš,jer dobar deo njih,se pojavi na utakmici,tamo bi da u masi neprimećen sve da porazbija i da se iživi,i da se posle vrati svom mirnom i normalnom životu,i da gleda na vestima sa nogama u lavoru koliko je štete napravio taj dan,taj ima odmah da odustane kad počne sankcionisanje.A takvih je najviše. Smile

Te jadne ljude su tukli samo navijači????
Ti nisi ni svestan da si oplakivao i tražio pravdu za još jednog huligana (jer je momak iz francuske upravo tako okvalifikovan u svojoj matičnoj državi ) i nemoj samo sa patetikom da bi TI prepošeni građanin tako reagovao da se to desilo bilo kome u TVOM beogradu...
Aca Radović...
Dejan Lonac...
Vujke...
Ranko Panić..... upali li ti koju sveću i za njih...ma verovatno i ne znaš ko su...
I kakav je ovo odgovor,sad ću sa tobom da mlatim priče o politici i da prebacimo temu u off,drugom ti to pričaj. Smile

Pošto me nisi demantovao ni u čemu,smatram da nemaš primedbi na to što sam napisao. Smile

eo dan,kratko rečeno,to je proseravanje. Smile

izvini ,ali meni se chini da si ti pod dejstvom alkohola ili neke droge jer zaista ne razumem shta si hteo da kazesh. molim te dakle da se otreznish pre nego shto napishesh neshto ,barem ako hocesh da te ljudi razumeju .ajd u zdravlje  Smile
Burazeru,to iznad je opis tebe,do detalja,u kratkim crtama,sa tobom u raspravu kad god hoćeš,tebe sam više puta naterao da nestaneš sa teme,kad isprazniš dva šanžera fraza tebi ponestaje teksta,ne argumenata,ti argumente nikad nisi ni imao,samo frazetine,takvi kao ti su smešni za raspravu. Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2009, 22:38:57 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
10-15 su naprimer srž grupe i najekstremniji,kad se oni sankcionišu,ovi ostali neće više da prave izgrede,to je poenta,jer njih 20 povedu masu,i masa pravi izgrede,e,kad te vođe sankcioniš,onda si i masu zaustavio,nije poenta sve navijače kazniti,to je budalaština,i to nema šanse nikada da se dogodi.

Да су то желели да ураде, могли су лепо и фино још давних дана то да ураде ... У саопштењу министра које је идиотарија за пример стоји ''имамо доказе да се поједине вође навијача баве криминалним радњама и растурањем дроге'' ... вероватно су их сакупили после смрти овог Француза, с обзиром да раније нису ништа предузимали.

Не желе они да се обрачунају са хулиганима ... желе да се прича о забрани Делија и Гробара ... Да то није поента ћутали би и радили а не смишљали бомбастичне наслове за медије.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.