Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37432 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pustite onda Vojvodinu, ne uzimajte 80% naseg zaradjenog, kad smo tako paraziti i rupe koje popunjava Srbija. Sta cemo vam? Smile Smile Smile

pa i trebalo bi vas "pustiti" - dozvoliti slobodan uvoz hrane i naftnih derivata i gotova pricha .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
a da li vi mozete da potkrepite da je netacno? Smile

http://goo.gl/HdvTr

Kao što vidiš tugo moja, Vojvodina 1918-1945 nije ni postojala. Nastala je tek kad je drug Tita stvorio, po svom ćefu i nahođenju. Dotada, niko od Srba nit je tražio, nit je žalio... Samo odjednom ti ovde naričeš kako se od 1918. bune (crna ti, koliko godina imaš ako se još od tada buniš), a pri tome nit si odatle, niti si nešto naučila Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Pustite onda Vojvodinu, ne uzimajte 80% naseg zaradjenog, kad smo tako paraziti i rupe koje popunjava Srbija. Sta cemo vam? Smile Smile Smile

Otvorite novu temu, posaljite link pa cemo tamo nastaviti. Necu da me modovi vise opominju.

Ja ti ne uzimam sigurno  Smile A ni Lazarevac.... a ni Beograd. Tako da, ko ti, vam, to uzima, ja zaista ne znam.

Mene modovi ne opominju, kontam da nema potrebe da otvaramo novu temu... dotakli smo suštinu celog problema.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung SGH-E590
Evo procito sam par zadnjih stranica i ukapirao da pojedini Vojvodjani nisu za nezavisnu Vojvodinu, vec samo da bude drzava u drzavi, sa otvorenim granicama, gde bi se od poreza ulagalo samo u Vojvodinu jer ih boli k*rac za ostale stanovnike Srbije, ustvari oni skoro da i nemaju nista sa tim ljudima sa druge strane reke...

A vec sam pisao da ne spominjete Beograd i da ne pricate gluposti kako se ovde nesto gradi vasim parama! Ja nikad nisam video vase pare, niti se nesto za mene gradilo vasim parama!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ma neka se pare iz Vojvodine ulažu samo u Vojvodinu, ali onda SAMO pare iz Vojvodine. Ako budu hteli ugalj, struju, kablove, točak, dasku, nameštaj, ako budu hteli 1 hebeni kg šljiva, ako budu hteli 1 metar puta - sve sami da plate, po tržišnoj ceni. Pa da vidimo dokle će da doguraju oni, a dokle mi Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
a da li vi mozete da potkrepite da je netacno? Smile

Mozemo, ali prvo cemo tebi dati sansu da ispadnes korektna zenska.

Nudim ti piliku da tvoja bude zadnja i da ti se  javno izvinim, priznam da si u pravu i izvedem striptiz za tebe ( samo sajkacu ne skidam).

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je juče u Novom Sadu da je ta koalicija stranaka za samo nedelju dana sakupila oko 60.000 potpisa građana za peticiju

kojom se traži decentralizacija vlasti, koja uključuje vraćanje imovine lokalnim samoupravama, povećanje njihovih izvornih prihoda i direktan izbor gradonačelnika. On je novinarima kod štanda URS-a, na kojem su Novosađani juče mogli da potpisuju ovu peticiju, kazao da će ova kampanja trajati do kraja maja.
– Nakon toga, početkom juna, ovu peticiju ćemo, uz set zakona, uputiti u proceduru Skupštine Srbije, sa zahtevom da se stave na dnevni red po hitnom postupku. Očekujem da ćemo dobiti podršku koalicionih partnera. Uostalom, vraćanje imovine lokalnim samoupravama je i jedan od uslova u procesu evrointegracija – rekao je Dinkić, koji je bio u društvu lokalnih i pokrajinskih funkcionera G17 plus, te čelnika Narodne partije i Vojvođanske partije Maje Gojković i Aleksandra Odžića. On je kazao da je cilj peticije da građani opština i gradova u Srbiji „konačno dobiju novac koji zaslužuju”. Po njegovim rečima, efekat ove peticije u ovoj godini bio bi da u gradskoj kasi Novog Sada ostane 2,35 milijarde dinara više, umesto da se taj novac daje centralnoj republičkoj kasi. Istakao je i da je decentralizacija „samo prvi korak ka suštinskoj regionalizaciji Srbije„, dodavši da je Vojvodina već sad autonomna pokrajina, ali da bi „trebalo da dobije veće izvorne prihode”. Dinkić je najavio i da će odbornička grupa URS-a Skupštini grada Novog Sada podneti inicijativu za vraćanje imovine gradu, te da 80 odsto poreza na zarade zaposlenih ostane u Novom Sadu,

Da ostane u Novom Sadu kljucna recenica...sto bi znacilo sta?  Smile
Molim te ...imam novu kameru na skajpu ...na pp cu ti poslati kako da me nadjes. Sacekaces samo 5 minuta da mi komsinica dodje na kafu pa da gledamozajedno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
A vec sam pisao da ne spominjete Beograd i da ne pricate gluposti kako se ovde nesto gradi vasim parama! Ja nikad nisam video vase pare, niti se nesto za mene gradilo vasim parama!

Ma nije bre..to ti se samo cini.

Ja sam zato da se svi lepo rascepkamo u komade i to je to.Sto nekog silom terati da zivi sa nekim kada nece a pri tome smo iste nacionalnosti !?
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 14:51:35 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
 Smile Smile Smile

kameru na skajpu, opa bato Smile Tebe gorštače baš oće danas Smile

A što se Dinkića tiče:  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Dinkiću smo jednom verovali, pa smo ispali ovce. Veruj mu i ti sad, pa se posle čudi zašto nećeš imati ni za krofne Smile Smile Smile Smile O živote, citiraš Dinkića ?!? Pa daj, nije ovo neki šklj forum, ovde se ipak drži neki nivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Pazi Dinkic nije bas moj...kako da kazem ..ajd:izbor.Ali je covek koji se nalazio ili se i sada nalazi na polozaju gdemora da ZNA te stvari  Smile
Gorstak se sam ponudio...ajde brze to malo...stize komsinica

Sad cu da zovem drugaricu koja je neko mudo u jednoj jakoj banci...idem da je zovem i pitam gde mogu da nadjem, ako mogu podatke
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 14:56:07 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Сандра биоскоп је за тебе ситан доживљај. Превазишла си и саму себе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.