Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37388 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ja očekivala sad kad je otvorena granica prema Rusiji i EU kao ogromnim tržištima, pa kad Vojvodina oplete izvoz hrane. Kad počnu da zveče žuti dukati i sipa med i mleko s neba. Skočila cena hrane, skočila cena nafte, u brate što ćemo mi jebograđani da se ovajdimo od bogatstva Vojvodine. Pa onda počnemo da se bahatimo, investiramo u Niš, Kraljevo, Kruševac, Smederevo,... Kad ono malo morgen. Sve granice otvorene a vojvođanske hrane nema u izvozu. Hmmm šta li u toj slici ne valja. Ili prodaju hranu i gorivo skuplje preko Save nego što ide u Moskvi i Berlinu ili ni ne proizvode ništa.

Konačno jedan čitljiv post...  Smile a i razuman  Smile ... ja ove Nebeograđane ništa ne razumem šta pišu.  Smile

Sve mi ovako prikazuje.  Smile

pŐ‰¸_F@Ü!Š*ĐaÍÔ_   Df   zŔ üs€Jă$WŃ­ŚÉů‚ŻÄ„Á  o‘ŕ"’&áˇ#ł.(dÎO$4IÄBN2ǐ M  㛑ąÂ^2u!ám!řzÇ,tMřŞ#qôL喘Â_7˘rľ‰đô’Iě<Äc
jLévŕ ţP Ĺ   –b™…<ţ´ĽXqŕ)\…Ŕ…0şáY1„ú0ćÎ|ĹxrH¤‘ÍÄSÉ”ÓČ Ď–Yč  ż€ibĐ:â>"ćTńź‚ŕF¤#iôŘKQ*|›†L݉t›D@mĚA(SĐmŔ/ĘyŚ`۸  /ç8fĘ/¨VŃâ m0g”ůźÓú|Ś‘ř>&D¸2»Ë16sy1˛’
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 15:20:18 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004

Ja očekivala sad kad je otvorena granica prema Rusiji i EU kao ogromnim tržištima, pa kad Vojvodina oplete izvoz hrane. Kad počnu da zveče žuti dukati i sipa med i mleko s neba. Skočila cena hrane, skočila cena nafte, u brate što ćemo mi jebograđani da se ovajdimo od bogatstva Vojvodine. Pa onda počnemo da se bahatimo, investiramo u Niš, Kraljevo, Kruševac, Smederevo,... Kad ono malo morgen. Sve granice otvorene a vojvođanske hrane nema u izvozu. Hmmm šta li u toj slici ne valja. Ili prodaju hranu i gorivo skuplje preko Save nego što ide u Moskvi i Berlinu ili ni ne proizvode ništa.

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Пази шта је тема била а о чему ви причате.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Па краду ето шта раде. Сандрине паре (условно речено јер и она сиса буџет) краду пре свега локални политичари. Примера ради градско предузеће као ГСП послује са губитком, а њиме управља ЛСВ (чанкова партија) а запошљавају страначке кадрове. Плате и минус у пословању дотирају се из буџета града. А Сандра и даље тражи своје паре по Београду. Smiley

Nije poenta u Dinkicu nego o 80% posto koje se spominje. I to istinitih 80%
Mozda sam smesna twice i mozda je to jedino sto mozes da mi kazes. Dokazi suprotno  Smile

Dokazite mi suprotno...o tim parama se i prica, poreskim obveznika. Ako pare treba da ostanu logicno je da sada negde "idu" . Nemojte se majmunisati niste glupi toliko znam o vama. Smile

Па наравно да си смешна јер Нови Сад као сам не може да заради те паре. Прво пођи од чињенице која све градска предузећа послују са коликим губитком.

koje pare? gde je cifra? govori se o 80% ukupnog novca. A ti se ponasas kao da znas i koji je novac i koji je to postotak  Smile
Pa daj i meni da ja vidim da nisam u pravu. Dokazi mi.

slavko ili vec kako se zoves...nemoj da se koristis tim infantilnim forama , burek zabaviste je u okviru psihologije ... Smile

Не знам ко је Славко али конкретне податке тражи од рецимо градоначелника, а можеш слободно и од пајтића и чанка. Ја сам ти навео један пример где одлазе наше паре, а имаш их гомилу. Ако се не варам и градска топлана послује са минусом (што је ван сваке памети), а и поред тога   нагурали су пун курац страначких кадрова у њу. (припала је спо-у по расподели власти након избора)

Значи једноставно, наше паре пре свега краду градски лопови. Ти са парама северне бачке, јужног баната, срема... немаш никакве везе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
href="chrome://global/locale/intl.css" type="text/css"

Smile Smile Smile Smile Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je juče u Novom Sadu da je ta koalicija stranaka za samo nedelju dana sakupila oko 60.000 potpisa građana za peticiju

kojom se traži decentralizacija vlasti, koja uključuje vraćanje imovine lokalnim samoupravama, povećanje njihovih izvornih prihoda i direktan izbor gradonačelnika. On je novinarima kod štanda URS-a, na kojem su Novosađani juče mogli da potpisuju ovu peticiju, kazao da će ova kampanja trajati do kraja maja.
– Nakon toga, početkom juna, ovu peticiju ćemo, uz set zakona, uputiti u proceduru Skupštine Srbije, sa zahtevom da se stave na dnevni red po hitnom postupku. Očekujem da ćemo dobiti podršku koalicionih partnera. Uostalom, vraćanje imovine lokalnim samoupravama je i jedan od uslova u procesu evrointegracija – rekao je Dinkić, koji je bio u društvu lokalnih i pokrajinskih funkcionera G17 plus, te čelnika Narodne partije i Vojvođanske partije Maje Gojković i Aleksandra Odžića. On je kazao da je cilj peticije da građani opština i gradova u Srbiji „konačno dobiju novac koji zaslužuju”. Po njegovim rečima, efekat ove peticije u ovoj godini bio bi da u gradskoj kasi Novog Sada ostane 2,35 milijarde dinara više, umesto da se taj novac daje centralnoj republičkoj kasi. Istakao je i da je decentralizacija „samo prvi korak ka suštinskoj regionalizaciji Srbije„, dodavši da je Vojvodina već sad autonomna pokrajina, ali da bi „trebalo da dobije veće izvorne prihode”. Dinkić je najavio i da će odbornička grupa URS-a Skupštini grada Novog Sada podneti inicijativu za vraćanje imovine gradu, te da 80 odsto poreza na zarade zaposlenih ostane u Novom Sadu,

Znaci da 80% ostane u NS a ne da se salje u Pancevo, Vrsac itd.
Ili kao kao sto moj poznanik Pancevac kaze :" Pa dobro, necu ni ja da pare od pancevacke  Petrohemije  idu u NS. Neka pare ostanu u Pancevu i bicemo Kalifornija preko noci. Sto da gradim NS umesto Bg-a kad  Pancevcima dodje isto?"

Inace, cela tvoja prica je bazirana na recima coveka koji je je svojevremeno svima obecao 1000e a znamo kako se to zavrsilio.
Deo price koji te dovodi do ekstaze se odnosi na 2,5 milijardi dinara ( 25 miliona evra) a priznaces da te pare ne bi vaskrsnule ni Vrsac a ne NS i ostala mesta po Vojvodini.

Dakle, zbog sice izgovaras krupne optuzbe na racun Srba sto samo znaci da ti je od te sitnine manja samo kultura i ljubav prema srpskoj braci.
Ti nas ne volis!!!!!!!!!!!!!!!  Smile

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Санџи сепаратисто ...  Smile Smile

поента ...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 15:28:08 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
twice, nisi mi odgovorio. Ja ne sisam budzet ,zajebi  Smile
Gorstak...opet vas pitam...dajte neke dokumente ,bilo sta, da ja nisam u pravu.
Nemate, zar ne/???
Nemate..

mozda cu traziti od Pajtica, s obzirom na to da ga poznajem , mozda i dobijem na uvid takav dokument.  Smile
*(sarkazam)
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung SGH-E590
Ma to im Canak prica bajke za laku noc, da nema ostatka Srbije i Vojvodina bi bila nula.Da se ulagalo u druge regione koliko i u Vojvodinu svima bi sad bilo lepo.

Zasto se nije ulagalo u Kosovo? Koji to veci potencijal ima Vojvodina od KiM? Dole je ostalo toliko ne iskoriscenih rudnih bogatstva i ko zna cega sve jos!

I da te price kako se otima od Vojvodine, a daje nekome drugom su price za malu decu jer i pored toga sto u Vojvodini ima najvise zaposlenih ljudi ima i ubedljivo najvise korisnika socijalne pomoci, tako da me manite tih prica kako samo Vojvodina ispasta!

Porez pored vas placaju i Beogradjani i Sumadinci i Kosovari i svi ostali stanovnici zemlje, a te pare ne uzima niko drugi do vladajuceg rezima, a vi ako hocete bolje stanje u Srbiji (ne samo u Vojvodini, kad vec pricate da niste separatisti) onda glasaj te za nekog drugog!
Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Не знам шта више да ти одговорим. Рекао сам ти где су твоје паре, а ти их и даље тражи у Београду.

Ево један текст који може делимично да ти помогне да схватиш

http://www.dnevnik.rs/sr-lat/node/17070

па сад постави себи логично питање, како се страначки кадрови запошљавају у градска предузећа која имају вишак запослених, а послују са минусом. Од чијих се пара дотирају ти минуси.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.