nadji neku firmu koja se bavi time pa pitaj koliko kosta... a ja mislim da ne sme da bude zatamnjeno vozacevo i suvozacevo staklo... (soferka se podrazumeva) ovo ostalo valjda moze...
Golf je vlasnistvo lika pod nadimkom devil, mozda vam je poznata njegova golf 3-ojka(plavo bela extra uradjena ima pozadi neke kao djavloe air brush), inace auto nije imao felne, lik je u potrazi za nekim dobrim felnama, auto je radjen po uzoru na r32(nemacka skola tuninga, i sve na autu je radio vlasnik licno), inace auto je na prodaju(mada nisam siguran dali je i dalje posto vlasnik ni sam nije bas 100% siguran), ako vas nesto zanima pitajte
inace u autu je motor 1.6 sa 100-tinak konja
« Poslednja izmena: 17. Feb 2008, 00:51:11 od hagor »
Koliko kosta zatamnjenje stakala za ford mondea i da li je to regulisano zakonom?
Zakonom jeste regulisano i to ako je je vidljivost spolja ka unutra 50%, a vidljivost iz unutra ka spolja 90%. Moze biti na svim staklima (osim soferke) ali samo pod ovim uslovima. Ali su stakla da bi bilo po zakonu veoma malo zatamljena. Za ugradjivanje ti nije potrebna nikakva tehnika. Ja sam ugradio na vise automobila sam. Evo primer pa pogledaj
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 23:05:51 od Sale_S »
Golf je vlasnistvo lika pod nadimkom devil, mozda vam je poznata njegova golf 3-ojka(plavo bela extra uradjena ima pozadi neke kao djavloe air brush), inace auto nije imao felne, lik je u potrazi za nekim dobrim felnama, auto je radjen po uzoru na r32(nemacka skola tuninga, i sve na autu je radio vlasnik licno), inace auto je na prodaju(mada nisam sigurna dali je i dalje posto vlasnik ni sam nije bas 100% sigurna), ako vas nesto zanima pitajte
U Nisu je od 150-200 din po rolni (rolna je siroka 50cm a neznam tacno koliko je duga. Valjda 2m), I za zadnje staklo sam kupio rolnu od 75cm sirine, koja kosta 350-400 din.
Idi lepo u servis za zatamljivanje stakala,pljuni 100e i dobijes i papire za to sto si zatamnio stakla.Te folije od 200-300din nista nevaljaju,i spolja i iz nutra su isto zatamljene!!!Ovde ti je lepo spolja zatamljenije nego unutra.Verujte mi imao sam iskustva sa tim pijacnim folijama i uzasne su!!!
Sve folije su iste!!! i ne pravi se pametan! Bacao sam i ja po 100e i potpuno je isto!!!! Ove folije imam vec godinu i vise dana. potpuno su iste kao i prvog dana. Nigde ogrebotine. Drgo niti jedna firma ne daje "papire" vec samo u nisu masinski fakultet vrsi atest! U svakom gradu zvanicna institucija, A NE firme - servisi