Ja sam samo rekao da bolje da neunistavate svoj auto sa tim pijacnim folijama.Ja sam 100 puta mogao da tako zatamnim stakla na mom kadetu ali necu...Cekam da sredim sve pa da skupim kes da se to lepo u servisu odradi,a ne posle da kukam kako nisam lepo zalepio,i kako je folija krs...
Sta sad kao najpametniji si? Sta se koj moj mesas!
Gde sam rekao da sam najpametniji?! A i što da se ne mešam, mislim, kada sam ja poslednji put proveravao, ovo su ovde bile diskusije? Ili imaš drugačije mišljenje? Nemaju svi 100+€ za servis+atest, a ako su već u prilici, zašto i sami da ne pokušaju da naprave?
Atest ne možeš da dobiješ,pa onda kad platim da stave folije,ako mi policija skine,onda sam bacio 100 evra,a ovako kad mi skinu,ja sutra ponovo montiram,pa da vidimo ko će koga da zajebe. A i kod mene u kraju par ljudi zna da postavi i ja sam gledao kako si radili i izgleda perfektno,a oni nisu ni majstori ni neki mnogo pametni ljudi,pa što da i ne probam.Kupim one krš folije,pa probam da zalepim na jedno-dva stakla,ako sve uspem lepo da namestim,onda odem lepo kupim kvalitetne folije i njih namaestim,a ako ne uspe,odo u servis.
A i lepo se osećam kad sam nešto uradim na autu.Da imam garažu,sam bi radio obične servise,i tako neke sitnije stvari,ali se nema garaža,nažalost.
Kad lopovi u BG-u prodaju kvadrat garaže po istoj ceni kao kvadrat stana.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."