Ma ja pricam o perverziji koja se moze videti na nasim ulicama... Kapiram sta oces da kazes,ali ipak ja tu korsu od 460ks neverujem da cu u zivotu videti.A ova nam je kod nas u komsiluku Inace raspitacu se koliko joj nitro dodaje,znaci nije iskljuceno da ima oko 400ks sa nitrom
Diletant, al ovo je Srbija... Voste, ono je motor iz Calibre? ma extra je autic.... izgleda prilicno "nevino" za taj motor i snagu e, nemojte u off da nas ne obrisu... mislim, postove...
Ma i ne kažem ništa,nego mi samo palo na pamet kad si spomenuo.Sve te kamiodžije dobro zarađuju,tako da ne brinem za njih.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Kad me sad nije strefila srcka nece nikada.....Joj bre kako je i lepa i brza.....Uh nemogu i dalje da dodjem sebi kad znam da se ova mala zver nalazi kod mene u komsiluku...Potpisuje 110m