Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:31:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumačenje natalnog horoskopa  (Pročitano 59856 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6020 2.0
Rodjen sam 3.9.1972 nedelja u 10:30 u NOVOM SADU. jel moze neko nesto vise da mi kaze o braku i deci. Supruga mi je rodj. 06.12.1972 u 11:45 SALZBURG AUSTRIJA. Unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Rodjen sam 3.9.1972 nedelja u 10:30 u NOVOM SADU. jel moze neko nesto vise da mi kaze o braku i deci. Supruga mi je rodj. 06.12.1972 u 11:45 SALZBURG AUSTRIJA. Unapred hvala
Mjesec predstavlja,izmedju ostalog,zenu u muskom horoskopu,a Venera ,tip zene.Vama su se obadvije planeta nasle u devetoj kuci,putovanja,pa ste zbog toga izvan mjesta rodjenja i potrazili bracnog saputnika.
Vladar kuce braka-sedme kuce,Venera,ponovo u devetoj kuci.Na neki nacin,sudjena zena iz inostranstva.
Kad je vrh pete kuce -djece,u sazvezdju Riba,moguca vanbracna djeca.Vladar pete kuce-Neptun,otisao na 2 st Strijelca,tu je malena zvijezda nekretnica Isidis,malena ali djeluje opasno,donosi brige,prirode je Marsa i Saturna,a to bas nisu bezazlene planete.
Ovaj stepen je inace problematican u oblasti djece.
Uran vam pravi kvadrat sa Venerom,vladarom kuce braka,kao i sa Mjesecom,koji simbolizuje zenu,pa Vas,on nemoze bas ispuniti,donosi Vam iznenadnu emocionalnu uznemirenost,potrebu za promjenama,preosjetljivost....
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Andjela,
u pitanju je ista osoba, samo ne znam tačno rodjenje...zbog toga su 2 natalne karte. Molim te za čitanje obe, posao i ljubav. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

8 h a.gif
(14.88 KB, 470x330)
20 h a.gif
(15.03 KB, 470x330)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Makishon
Ako je rodjenje u 8:00 am

Jupiter na vrhu seste kuce-posla,sto moze ukazati da novac dolazi do rada u inostranstvu ili sa inostranstvom.Jupiter je prirodno slab u sestoj kuci,pa nezavisno od skole,osoba moze raditi poslove koji su nizi od njene kvalifikacije.
Inace Jupiter u sestoj kuci dobar za studiranje medicine ili veterine.
Kad vladar seste,koja je i kuca zdravlja ode u 12 kucu,psiha je nestabilna narusava fizicko zdravlje.Posto je 12 kuca izolacija i bolnica,moguc znaci posao u bolnici,ako se vec studira medicina.
Ljubav-peta kuca u sazvezdju Raka,obicno daje velike porodice,puno djece,zbog naglasene plodnosti Raka.Ovo je kuca ljubavi i djece,vladar Mjesec otisao na 4 st Bika-gdje se nalazi fiksna zvijezda Serata,prirodre Marsa i Satruna,(opasnosti...

ako je osoba rodjena u 8:00 pm

Posao-vrh seste kuce u Vodoliji-Radno mjesto moderno,zgrada prije nova nego stara,cesta promjena radnih mjesta.Vladar seste -Uran otisao u trecu kucu,cesat pozicija tza trgovacke putnike,ili ljude kojima je radno mjesto automobil.Cest aspekt i kod novinara i pisaca.Uran na 20 st Skorpije,doktorski stepen.

Ljubav-Peta kuca  u Jarcu-mogucnost da se vise puta obnavlja stara veza.Ovo nije znak za mnogo veza i mnogo djece.Vladar pete u dvanaestoj,problemi sa djecom.Hm,tamo zvijezda Serata,ovamo 12 kuca obrni okreni Smile
Umorna sam a ovo je jako zahtjevno raditi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Hvala u svakom slučaju. Smile (kad se odmoriš idemo iz početka)  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
 Ja se izvinjavam malo sam dosadna ali ako moze da mi neko pogleda  posao...materijalno stanje u buducnost ima li sanse da cu otici u inostranstvo ili tako nesto  Smile postavila sam natalnu na ovoj stranici  Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ako moze da mi neko pogleda posao...materijalno stanje u buducnost ima li sanse da cu otici u inostranstvo ili tako nesto Smile postavila sam natalnu na ovoj stranici Smile
Sto se tice zemalja bilo bi ti lijepo u Tunisu,tu ti prolazi Venerina linija,u Turskoj tu se ukrstaju Merkureva i Suceva linija,kao i u Egiptu,Jupiterova linija kroz Madagaskar.

New Orleans u Louizijani-Venerina linija,sacekaj malo da se obnovi bice super,sigurno ce ga obnoviti,radi se punom parom,mada nema nasih ljudi,to mu je mana...

Ako budes putovala idi u ove zemlje,mada nije bas sjajno ici sa Marsom u devetoj,tu je i Saturn na samoj ivici devete,a vladar devete u osmoj,losoj kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 858
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Nokia krs
Rodjena sam 17.07.1986. u Uzicu. 00:50, cetvrtak.
Interesuje me kakvi su mi izgledi u ljubavi u predstojecem periodu ili uopste, zavisi koji vremenski period tumacite, skola i kojim sam bolestima eventualno sklona-cega da se cuvam? Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Gentlemens good morning, ladies good night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Rodjena sam 17.07.1986. u Uzicu. 00:50, cetvrtak.
Interesuje me kakvi su mi izgledi u ljubavi u predstojecem periodu ili uopste, zavisi koji vremenski period tumacite, skola i kojim sam bolestima eventualno sklona-cega da se cuvam? Hvala unapred.

Ti si prilicno harmonicna osoba,sa Suncem u Raku,Mjesecom u Skorpiji i podznakom u Biku,kombinacija vode i zemlje.U sredini tvoje natalne karte,formira se lijepa figura,trougao izmedju tvoja dva svijetla i planete srece-Jupitera u Ribama,to je zivotno,kao da te cuva ova sretna zvijezda.
   Sada jedna teska planeta-Saturn,prelazi preko tvog natalnog Merkura,u cetvrtoj kuci doma,a Merkur je vladar tvoje kuce druge,finansija,moguce je da se u domu bas ne osjecas najsrecnije,da si u besparici,da si sklona depresiji, da kroz tezak rad ostvarujes rezultate,ali sve je to prolazno,vec od juna,Saturn ce nastaviti da se udaljava od tvog Merkura i osjetices olaksanje.

Mars u devetoj kuci,ukazuje da momak moze doc iz inostranstva,a ne samo momak nego i suprug,jer je Satrun vladar devete,inostranstva otisao na dan rodjenja u sedmu kuci,braka.
Mars u devetoj kuci,koja je osim putovanja,inostranstva i kuca obrazovanja,dobar je za studiranje Difa,ili kriminalistike,inace moguce svadje sa profesorima.

Na poseban nacin te mora privlaciti znak Skorpije,jer se tu nalazi Mjesec-sa ovim znakom moras imati duhovnu harmoniju,kao i vrh sedme kuce braka,i partnerskih odnosa.(isto ti je u Skorpiji)

U septembru,planeta srece Jupiter uci ce u tvoju sedmu kucu,partnerskih odnosa i preci preko tvog Mjeseca u oktobru,tada su tranziti ljubavi i djece,nadam se da ces imati lijepu jesen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Iako osoba koja je otpocela ovu temu uopste ne daje tumacenja kao sto je obecavala, ipak: ima nekakvih pitanja i odgovora, pa ovo za sada "promovisemo" jednim stickyjem... Ako bude nastavljeno ovako, moze i da ostane na vrhu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:31:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.