Kopyika, vidim da su zadovoljni tvojim komentarima, pa te molim da i meni prokomentarišeš isto pitanje - npr: Koji horoskopski znak odgovara meni za bračnog partnera. Neću ti reći s kojim znacima sam dosad imala posla Evo moje karte: Pozdrav!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
mmmmm neni nisi odgovorila a sestri jesi, pisale smo isti dan ajde kad dobijes vremena pogledaj i meni ''Zanima me sta me ceka u ljubavi . . . rodjena sam 29. 06. 1988. . u 19:50h u Jagodini. . . dopada mi se decko rodjen 26. 10. 1982. mislim u Beogradu (ne znam cas, znam da je podznak devica ) Unapred hvala . . . ''
Kopyika, vidim da su zadovoljni tvojim komentarima, pa te molim da i meni prokomentarišeš isto pitanje - npr: Koji horoskopski znak odgovara meni za bračnog partnera. Neću ti reći s kojim znacima sam dosad imala posla Evo moje karte: Pozdrav!
Lose se vidi moraces da napises podatke.
Evo mojih podataka: 09.09.1969. 12:15h, Kikinda
Evo prvo ovako:Podznak strelac,mesec ti je u lavu,venera u lavu,pluton u devici,zenit u devici,uran u vagi,jupiter u vagi,merkur u vagi,neptun u skorpiji,mars u strelcu,saturn u biku.Imas mnogo planeta u desetoj kuci,cak 4,a to su:oluton,uran,jupiter i merkur.Sto znaci,dominantna ti je deseta kuca.Peto polje,polje ljubavi,nalazi ti se u biku,a u tom polju se nalazi i saturn.To bi moglo znaciti da si hladna u ljubavi,proracunata,i nekako nedodirljiva.Potrebno je mnogo truda i pozrtvovanja da bi te neko osvojio,jer ne pokazujes svoje emocije,drzis ih u sebi.S obzirom da si zemljani znak,peta kuca ti je u zemljanom znaku,a venera i mesec u lavu,moze se reci da trazis pravog gospodina,urednog,pedantnog,slicnog tebi,ali opet i sarmantnog,i galantnog.Tvoj izabranik mora da bude pravi gospodin,non stop sredjen i uredan.Volis mocne muskarce,i ocekujes da ces upoznati nekog ko ce te ostaviti bez daha.Tezis kvalitetnim muskarcima..ali cini mi se da nemas uspeha sa vatrenim znacima sto se tice ljubavi,tj.bezuspesno se zaljubljujes u nekog ovna,lava,strelca..Volis da je tvoj decko u centru paznje..Bez obzira na sve,ti zadrzavas emocije u sebi,iako iznutra kljucas.Obicno cekas da ti muskarac prvi pridje...Eto draga,nadam se da sam bar nesto pogodila...
Bravo Kopyika i hvala ti. Uglavnom sam imala posla sa vatrenim i zemljanim znacima u ljubavi Tačno je, hladna sam spolja iako ključam iznutra. I proračunata sam. Pokušavam to da ispravim, ali mi teško ide. To je kao matrica. Puno te pozdravljam!
Kopyika vidim da ti ide tumacenje, pa bi li i meni mogao reci nesto na isto pitanje kao i ovim predhodnim. moji podaci su: 25.2.85, 6:45h, Bos. Gradiska
i jos dodatno da li postoji nada da stupim u vezu sa ovim tipom 15.9.83??
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 17:17:31 od nina_85 »
Kopyika vidim da ti ide tumacenje, pa bi li i meni mogao reci nesto na isto pitanje kao i ovim predhodnim. moji podaci su: 25.2.85, 6:45h, Bos. Gradiska
i jos dodatno da li postoji nada da stupim u vezu sa ovim tipom 15.9.83??
Whoaaa...pa ti si nam dupla riba! Emotivna,emotivna,emotivna....Mesec ti je u biku.Mars venera i merkur u prvoj kuci.Peta kuca u raku,znaci opet izrazena emotivnost. Mesec u drugoj kuci,govori da cenis materijalne vrednosti.?Pluton u skorpiji u skorpijinom(osmom polju) je izuzetno naglasen.Zenit u strelcu odaje utisak drage i nezne osobe.Sto se tipa tice,on je devica,mesec mu je u jarcu.Nisi mi dala podatke i ne mogu ti reci da li popunjava niz,ali on je ocigledno zemljani tip.Lepo bi ste se slagali,ali fizicki se uopste ne privlacite..Njemu su venera i mars u lavu,on tezi ka izrazajnim,dominantnim devojkama,gracioznim.Mozda bi se i lepo slagali,ali ocigledno vam nije sudjeno.Cak i kada bi bili u vezi,ti bi dozivljavala pravi pakao,i mentalno maltretiranje sa njegove strane.Moj savet:Bez' od njega!
Whoaaa...pa ti si nam dupla riba! Emotivna,emotivna,emotivna....Mesec ti je u biku.Mars venera i merkur u prvoj kuci.Peta kuca u raku,znaci opet izrazena emotivnost. Mesec u drugoj kuci,govori da cenis materijalne vrednosti.?Pluton u skorpiji u skorpijinom(osmom polju) je izuzetno naglasen.Zenit u strelcu odaje utisak drage i nezne osobe.Sto se tipa tice,on je devica,mesec mu je u jarcu.Nisi mi dala podatke i ne mogu ti reci da li popunjava niz,ali on je ocigledno zemljani tip.Lepo bi ste se slagali,ali fizicki se uopste ne privlacite..Njemu su venera i mars u lavu,on tezi ka izrazajnim,dominantnim devojkama,gracioznim.Mozda bi se i lepo slagali,ali ocigledno vam nije sudjeno.Cak i kada bi bili u vezi,ti bi dozivljavala pravi pakao,i mentalno maltretiranje sa njegove strane.Moj savet:Bez' od njega!
jesam ponekad i previse emotivna. a skontala sam vec da mi izgleda taj tipnije sudjen (nemam nazalost tacnije podatke o njemu). a kako stoje izgledi za nekog novog tipa u blizoj buducnosti, i kakav bi mi odgovarao?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2011, 12:02:07 od nina_85 »
jesam ponekad i previse emotivna. a skontala sam vec da mi izgleda taj tipnije sudjen (nemam nazalost tacnije podatke o njemu). a kako stoje izgledi za nekog novog tipa u blizoj buducnosti, i kakav bi mi odgovarao?
E pa to stvarno ne znam.Ne radim tu vrstu astrologije,i ne mogu ti reci sta te ceka u buducnosti..To vec nije astrologija,to je tarot.Mogu samo da ti kazem da ti j idalni partner u znaku raka,iako te mngo privlace zemljani znaci!Mozda budem imala vezu sa jednim bikom?!