Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 391984 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kopyika, vidim da su zadovoljni tvojim komentarima, pa te molim da i meni prokomentarišeš isto pitanje - npr: Koji horoskopski znak odgovara meni za bračnog partnera. Neću ti reći s kojim znacima sam dosad imala posla Smile
Evo moje karte:
Pozdrav! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_2gw_01_danijela_jurosevic.68415.11086.gif
(118.99 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mmmmm neni nisi odgovorila Smile a sestri jesi, pisale smo isti dan Smiley ajde kad dobijes vremena pogledaj i meni Smiley    ''Zanima me sta me ceka u ljubavi .  .  .   rodjena sam 29.  06.  1988.  .   u 19:50h u Jagodini.  .  .   dopada mi se decko rodjen 26.  10.  1982.   mislim u Beogradu (ne znam cas, znam da je podznak devica ) Unapred hvala .  .  . '' 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kopyika, vidim da su zadovoljni tvojim komentarima, pa te molim da i meni prokomentarišeš isto pitanje - npr: Koji horoskopski znak odgovara meni za bračnog partnera. Neću ti reći s kojim znacima sam dosad imala posla Smile
Evo moje karte:
Pozdrav! Smile
Lose se vidi moraces da napises podatke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Evo moje karte:
Pozdrav! Smile

Evo mojih podataka:
09.09.1969. 12:15h, Kikinda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Evo moje karte:
Pozdrav! Smile

Evo mojih podataka:
09.09.1969. 12:15h, Kikinda

Evo prvo ovako:Podznak strelac,mesec ti je u lavu,venera u lavu,pluton u devici,zenit u devici,uran u vagi,jupiter u vagi,merkur u vagi,neptun u skorpiji,mars u strelcu,saturn u biku.Imas mnogo planeta u desetoj kuci,cak 4,a to su:oluton,uran,jupiter i merkur.Sto znaci,dominantna ti je deseta kuca.Peto polje,polje ljubavi,nalazi ti se u biku,a u tom polju se nalazi i saturn.To bi moglo znaciti da si hladna u ljubavi,proracunata,i nekako nedodirljiva.Potrebno je mnogo truda i pozrtvovanja da bi te neko osvojio,jer ne pokazujes svoje emocije,drzis ih u sebi.S obzirom da si zemljani znak,peta kuca ti je u zemljanom znaku,a venera i mesec u lavu,moze se reci da trazis pravog gospodina,urednog,pedantnog,slicnog tebi,ali opet i sarmantnog,i galantnog.Tvoj izabranik mora da bude pravi gospodin,non stop sredjen i uredan.Volis mocne muskarce,i ocekujes da ces upoznati nekog ko ce te ostaviti bez daha.Tezis kvalitetnim muskarcima..ali cini mi se da nemas uspeha sa vatrenim znacima sto se tice ljubavi,tj.bezuspesno se zaljubljujes u nekog ovna,lava,strelca..Volis da je tvoj decko u centru paznje..Bez obzira na sve,ti zadrzavas emocije u sebi,iako iznutra kljucas.Obicno cekas da ti muskarac prvi pridje...Eto draga,nadam se da sam bar nesto pogodila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bravo Kopyika i hvala ti. Uglavnom sam imala posla sa vatrenim i zemljanim znacima u ljubavi Smiley Tačno je, hladna sam spolja iako ključam iznutra. I proračunata sam. Pokušavam to da ispravim, ali mi teško ide. To je kao matrica.  Smile
Puno te pozdravljam!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
Kopyika vidim da ti ide tumacenje, pa bi li i meni mogao reci nesto na isto pitanje kao i ovim predhodnim. moji podaci su: 25.2.85, 6:45h, Bos. Gradiska

i jos dodatno da li postoji nada da stupim u vezu sa ovim tipom 15.9.83??
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 17:17:31 od nina_85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kopyika vidim da ti ide tumacenje, pa bi li i meni mogao reci nesto na isto pitanje kao i ovim predhodnim. moji podaci su: 25.2.85, 6:45h, Bos. Gradiska

i jos dodatno da li postoji nada da stupim u vezu sa ovim tipom 15.9.83??
Whoaaa...pa ti si nam dupla riba!  Smile Emotivna,emotivna,emotivna....Mesec ti je u biku.Mars venera i merkur u prvoj kuci.Peta kuca u raku,znaci opet izrazena emotivnost. Mesec u drugoj kuci,govori da cenis materijalne vrednosti.?Pluton u skorpiji u skorpijinom(osmom polju) je izuzetno naglasen.Zenit u strelcu odaje utisak drage i nezne osobe.Sto se tipa tice,on je devica,mesec mu je u jarcu.Nisi mi dala podatke i ne mogu ti reci da li popunjava niz,ali on je ocigledno zemljani tip.Lepo bi ste se slagali,ali fizicki se uopste ne privlacite..Njemu su venera i mars u lavu,on tezi ka izrazajnim,dominantnim devojkama,gracioznim.Mozda bi se i lepo slagali,ali ocigledno vam nije sudjeno.Cak i kada bi bili u vezi,ti bi dozivljavala pravi pakao,i mentalno maltretiranje sa njegove strane.Moj savet:Bez' od njega!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
Citat
Whoaaa...pa ti si nam dupla riba!  Emotivna,emotivna,emotivna....Mesec ti je u biku.Mars venera i merkur u prvoj kuci.Peta kuca u raku,znaci opet izrazena emotivnost. Mesec u drugoj kuci,govori da cenis materijalne vrednosti.?Pluton u skorpiji u skorpijinom(osmom polju) je izuzetno naglasen.Zenit u strelcu odaje utisak drage i nezne osobe.Sto se tipa tice,on je devica,mesec mu je u jarcu.Nisi mi dala podatke i ne mogu ti reci da li popunjava niz,ali on je ocigledno zemljani tip.Lepo bi ste se slagali,ali fizicki se uopste ne privlacite..Njemu su venera i mars u lavu,on tezi ka izrazajnim,dominantnim devojkama,gracioznim.Mozda bi se i lepo slagali,ali ocigledno vam nije sudjeno.Cak i kada bi bili u vezi,ti bi dozivljavala pravi pakao,i mentalno maltretiranje sa njegove strane.Moj savet:Bez' od njega! 

jesam ponekad i previse emotivna. a skontala sam vec da mi izgleda taj tipnije sudjen (nemam nazalost tacnije podatke o njemu). a kako stoje izgledi za nekog novog tipa u blizoj buducnosti, i kakav bi mi odgovarao?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2011, 12:02:07 od nina_85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Whoaaa...pa ti si nam dupla riba!  Emotivna,emotivna,emotivna....Mesec ti je u biku.Mars venera i merkur u prvoj kuci.Peta kuca u raku,znaci opet izrazena emotivnost. Mesec u drugoj kuci,govori da cenis materijalne vrednosti.?Pluton u skorpiji u skorpijinom(osmom polju) je izuzetno naglasen.Zenit u strelcu odaje utisak drage i nezne osobe.Sto se tipa tice,on je devica,mesec mu je u jarcu.Nisi mi dala podatke i ne mogu ti reci da li popunjava niz,ali on je ocigledno zemljani tip.Lepo bi ste se slagali,ali fizicki se uopste ne privlacite..Njemu su venera i mars u lavu,on tezi ka izrazajnim,dominantnim devojkama,gracioznim.Mozda bi se i lepo slagali,ali ocigledno vam nije sudjeno.Cak i kada bi bili u vezi,ti bi dozivljavala pravi pakao,i mentalno maltretiranje sa njegove strane.Moj savet:Bez' od njega! 

jesam ponekad i previse emotivna. a skontala sam vec da mi izgleda taj tipnije sudjen (nemam nazalost tacnije podatke o njemu). a kako stoje izgledi za nekog novog tipa u blizoj buducnosti, i kakav bi mi odgovarao?
E pa to stvarno ne znam.Ne radim tu vrstu astrologije,i ne mogu ti reci sta te ceka u buducnosti..To vec nije astrologija,to je tarot.Mogu samo da ti kazem da ti j idalni partner u znaku raka,iako te mngo privlace zemljani znaci!Mozda budem imala vezu sa jednim bikom?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.