Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 392032 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Pa ovako pre od prilike godinu ipo dana smarala sam se igrala neke igrice na internetu i vidim dole ispod kao link astrologija i ja i onako posto nemam sta da radim udjem tu onda sam pocela da citam jedno 2,3 sata sam citala taj sajt pa sa linka na link sa linka na link pa onda sam kupovala razne knjige,magazine casopise i tako sam polako ucila o natalnoj astrologije,sada me trenutno zanima horarna astrologija i zelela bi da odem u neku skolu da ucim malo vise o tome pa kada budem nacuila 100 posto horarnu docicu sigurno na forum da vam pomognem svima i da vam odg
ovaram na pitanja,zato sam sad malo i zapostavila ovu temu inace uvek sam bila tu da odgovaram na svakakva pitanja i da tumacim karte.a dobro dosta o meni da se malo pozabavim tvojim pitanjem,inace ja sam slicno godiste kao ti i drago mi je da je neko u takom ranijem dobu zainteresovan za astrologiju  Smiley kada budem rastumacila kartu javicu ti  Smile
IP sačuvana
social share
Lutka sa naslovne strane (: ^^
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Jarac podznak riba,znala sam da si podznak riba ili rak Smile riba i rak ti vaze za najosetljivije i najemotivnije znake,znaci vladar ribe neptun ti se nalazi u 11 kuci.sto bi znacilo da si veoma dobra  i povucena osoba vodjena intuicijom i emocijama cini mi se da bi mogla da uspes kao slikar muzicar ili nesto sto je povezano sa umetnostu ples naprimer ples.Imas saturna u konjukciji sa asc sto bi znacilo da si u sebi veoma emotivna ali se pravis da si tvrd orah da te nebi povredili i tima saljes signale ostailim ljudima da si ravnodusna prema njima.Imas manjak samopouzdanja ali u kasnijim godinama sve ces vise i vise da budes samouverena i  naucices da verujes u sebe.Izgleda mi da su tvoji roditelji,ili mozda neki lii rodjaci na visokim polozajima sta znam doktori su advokati ili nesto tako  i kroz zivot ces dobijati pomoc od njih.E emotivnost kao sto si rekla ovako riba u horoskopu ti je napadnuta sa svih strana sto bi znacilo da je rizicna ili ne znam kako tacno da kazem.Znaci da si veoma osetljiva i veoma brzo opazis osecanja drugih i ako su oni tuzni bices i ti i obrnuto.Veoma si naklonjena prema drugima i uvek si tu da im das savet  takodje si i mnogo ozbiljnija nego ostali koji su tvoje godiste imas veoma cudan i neobican smisao za humor ali zato pokazujes ostalima da nemas samo tvoju ozbiljnu stranu zelis da postanes nesto veliko i da svi znaju za tebe kada budes odrasla.Tvom problem je sto si veliki idealista i sanjar i zato ti veze ne traju bas dugo moras da se trgnes iz svoje maste da je svet najlepse i da smo svi lepi i dobri i jel nije tako imas na svaku stranu da nadjes ljude koji su g**** i koja zele samo da te iskoriste ne smes da brines za ostale ljude toliko budi tu kada im je potrebna pomoc ili kada su tuzni ali znaj da moras da se okrenes sebi i da budes sama sebi vazna jer ako ne postujes sebe nece niko drugi da te postuje   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
Za sve sto si rekla si potpuno u pravu, jedino onaj deo za umetnost bas mi se ne uklapa, ja sam upisala ekonomsku skolu, nikada me narocito nisu privlacili muzika, crtanje, ples.. Smile Jasno je meni to sve, ali ja cesto predjem preko nekih stvari preko kojih ne bih trebala, da me neko gadja ciglom u glavu, ja mogu da mu oprostim.xD Zaista se trudim da to ne uradim, ali uglavnom mi na kraju bude zao...A inace imam i velikih problema sa ocem. Ne znam sta se desava sa njim, zaista se ponasa uzasno i nepodnosljivo, i kazem to bez preterivanja. Nikada ne zeli da me saslusa i sve mora da bude po njegovom inace mogu sa svim da se pozdravim, on je rodjen 13.01.1946. u Hrvatskoj, u Kusonjama. Veoma bih ti bila zahvalna ako bi mogla da mi pomognes kako da izadjem na kraj sa njiim, i hvala na savetima! Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi su najslabiji kad vole, a najjaci kada su voljeni...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Jesi inace bliska sa ocem?mozda trenutno ima neki problem o kom ne zeli da te opterecuje,popricaj sa njim a ja cu da pogledam kartu za svaki skucaj   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
a vreme ne znas teze je kad nemam vreme ali probacu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
Pa nikad mi nismo bili bliski, imamo jedan prilicno striktan odnos..Ume on da pokazuje osecanja, ali prilicno cudno. I nije period, vec dok sam bila mladja nekako sam drugacije gledala na to njegovo ponasanje, sada kako sam starija pocinje vise da mi smeta jer imam neke svoje stavove i misljenja. Rodjen je oko 14h popodne, mozes da stavis Pakrac. Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Da pocnemo prvo od najvaznijih planeta Sunce u  Jarcu Mesec u Biku Znaci ovo je najprakticnije od svih mogucih kombinacija,poseduje visok stepen samokontrole sa zeljom da se uzdigne i poboljsa iznad svih.Znaci tvom tati je veoma vazno da ima integritet i autoritet medju vama zeli svi da ga slusaju i "uvek je u pravu" ( za njega) Posto je druga kuca veoma lose postavljena moguce da je tvoj otac pod pritiskom zbog novca finansije moguce da ste izgubili veliki deo novca i vise ga nemate.tj mozda ti to ne znas ili ne zeli da te oopterecuje time.Znaci sredinom 2010 godine pa sve do kraja 2011 tvoj otac nece imati komunikaciju dobru ni sa kim,jer ne prestaje u tome da svoje misljenje nametne svima ostalima.e sad moguce je da ce se poboljsati julu ove godine jel ce postati drugaciji i topliji u komunikaciji,drugice ga takodje postovati i svi ce uociti veliku promenu.Znaci to ce biti vreme optimizma i srece.Znaci on mnogo radi zeli da dostigne neki svoj cilj da stece vise iskustva u zivotu veoma je ambiciozan i zato ne obraca paznju na tebe trenutno..kazem trenuntno Smile  znaci meni cela karta pokazuje o poslo o poslo i samo o poslu porodica skoro pa ne zauzima ni delic karte.Znaci nije istina da tvoj tata tebe ne voli samo je trenutnno veoma impulsivan i ponasa se nepromisljeno ne voli autoritet ali ga zato rado namece drugima U braku zeli da bude slobodan,i da ga niko ne gusi.Znaci sve u svemu kako da se izboris sa njim?znaci cuti pusti ga kada on prica kako je glavni da najbolje zna  samo cuti i reci  u pravu si jel ne vredi se svadjati Smiley)) to ti je moj savet  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.65
U pravu si kao i prvi put za sve, samo sto je izuzetno tesko samo klimati glavom na sve njegovo jer je jako cesto nepravedan. Ali izdrzacu, nema mi druge. Smile Ja sam nova na ovom forumu, pa se slabo snalazim, jel postoje ovde neke privatne poruke, volela bih nesto da te pitam ili mozes da mi das tvoj mail? Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da ima Smile ovako  udjes u moj profil i samo dole gde psie visina tezina imas POSALJI PORUKu opcija i tu udjes i posaljes mi :DDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
inace ja sam tebi poslala jednu porku ne znam da li  si videla u gornjem desnom uglu piseti IMAS npr 6 poruka i 2 novih i udjes tu i vidis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.