Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tukao nevenčanu suprugu, pa zapalio stan koji su iznajmljivali!  (Pročitano 17595 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
samohrana je svaka razvedena, a od tri braka raspadnu se dva  Smile

znaci mi zivimo u drustvu samohranih majki, bar dok ili ako ne nadju sebi ponovo muskarca

a obzirom da ima vise muskaraca nego zena dakle veci je izbor zena, to ce se sve manje desavati.. jer muskarci vise vole samo svoje potomstvo da odgajaju

dakle, sta?  ukinuti razvod  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
svi protiv taxa,ja ga podrzavam,mislim ne za vredjanje celavog Smile ali za ostalo da

...mada nisam citao sve sto je pisao
« Poslednja izmena: 18. Apr 2014, 23:13:37 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mene jos interesuje ovaj naslov teme "nevencana supruga."  Hmm. Ili je devojka sa decom, ili je supruga, ili je razvedena to jest bivsa zena.  Nevencana supruga je oxymoron.  To bi bilo ko ziv mrtvac.

tako se definise osoba - nevencana supruga, suprug - kada muskarac i zena zive zajedno a nisu vencani

u stvari, mislim da je tacnije vanbracna zajednica pa sad odatle izvesti ali to ce pravnici bolje znati
Ma te definicije su opasne.  Ovde kod mene u USA, se obicno kaze partner, ili "significant other" nikada spouse sto bi bilo na nivou suprug/supruga.  To je neka definicija nekog novijeg datuma.  Ali u pravu si, pravnici to treba da odluce, samo mi je jos i dalje cudno to.

Sto se tice braka, iskreno, ja sam posle dosta godina u USA skapirao da je to samo jedan obican papir.  Iskreno govoreci, brakovi van crkve (jer religija vise nije presudan faktor) su cisto kurtoazije radi.  Poznavao sam osobe koje su bile tako dobro zajedno bez ikakvog problema, dok se nisu vencani, kada su se vencali, sve je otislo u materinu, to jest, taj papir je bio vazniji od svega.  Brak je u ovom novom svetu i veku po onome sto ja vidim jedan passe, em sto vecina ide linijom manjeg otpora, ne rade na vezama, sve se vodi na sex i uzajamnu korist, sve se manje svodi na potomstvo, zajednicu i ljubav. Cast izuzecima.  

Sto se tice samohranih roditelja, ne treba generalizovati jer svet je pun raznih prica i primera. Meni je majka bila jedini roditelj, i ona niti je bila kucka, niti djubre, niti je bila bilo sta, bila je i ostala zena. Sad, svako ima svoje musice, svako ima svoje probleme i svoje vidjenje na svet, ali to ne znaci da je neko dobar ili los.  Mada Tax, ja razumem sta ti pricas, i to je specifican vid osobe, to jest specificna grupacija.  Ovde u Americi je to normalno.  Zena/devojka ima 4-5-o dece od 2-3 drugih muskaraca jer to je sada ok, i popularno, stil Angelina Jolie bez usvajanja.  Problem lezi u samom drustvu, gde ni muskarci ni zene nisu odgajani da shvate drugi pol, vec je svako odgajan da razume samo sebe i da brine samo za svoje potrebe.  Isto tako, novije generacije nisu naucene postovanju kako sebe, tako ni drugih, niti su ucene da neke stvari su vaznije od drugih.  Ali to nazalost nece da se promeni.  Mislim, kada prokleti MTV ima Teenage Mom seriju, sta imam ja da pricam.  Sex je postao casual, kao kada ides da popijes pice, ili da procitas neku knjigu.  Kada svedes sex na nista, onda svedes i sebe i osobu sa kojom si na nista, i to cim izgubi vrednost, ne mozes da spasis.

Porodica, etika, moral, ljubav, sex itd, nisu vise vrednosti, i zato imamo to sto imamo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Хоћу да кажем само то да смо ми практично програмирани да одмах и истог момента нападамо искључиво мушкарце, не схватајући да постоје жене које ни мало случајно нису самохране због своје језиве нарави и дуге језичине која је постала таква јер се пропаганда феминизма дубоко укотвила у њима.

Дакле, када се деси неко *рање ајмо мало да размишљамо, шта је претходило догађају, без намере да умањимо зло које је било која страна учинила.
Дакле, жене се у овом Новом Светском Поретку приказују искључиво као жртве и то је пракса коју прогурава феминистички лоби преко одвратних агената страних интереса послатих овде да испирају мозак народу(жене у црном, кандичке, лихтуше и остала слугерањска феминистичка мушкомрзачка банда).

...........

Анеа ми је спочитала да сам био "Ултра левичар" а сада сам као десничар.

-Био сам испраног мозга, Б92 и прозападни медији су ми *ебали маму, веровао сам у ЕУ и све то и није ме срамота јер сам веровао искрено и чиста срца а онда сам полако почео да капирам, слој по слој се скидао и очи су ми се отварале све више.

Разлика између мене и неких од вас је у томе што ја смем слободно да отворим срце а ви се приказујете као савршени. Мене боли љ.ц за то. Коме се свиђам-свиђам, ко ме мрзи може да ме увати за ону ствар и то је то. Ај донт гив а шит

На крају само да кажем још нешто. Ја знам да овде има пар самохраних мајки, ако се проналазите и пиздите на мене то је ваша ствар али није упућено ником лично. Не тражите овде од мене да се јебено аутоцензуришем.

Нека вам Гавран каже ако зна(а ја знам!) какве су самохране мајке на западу: Очи би вам ископале да јој само нешто противречите, толико је испран мозак свима тамо. Оне(огромна огромна већина) немају ни мало одговорности и УВЕК цвиле како су жртве и много лажу на суду да их они бију и слично док је истина да су оне веома лоше мајке које непрекидно звоцају својим мушкарцима на један страховито иритантан-Пасивно Агресивни начин.

Поента је, да поновим:
Када се деси нешто у браку и то избије у новине, уместо аутоматског напада на мужеве и очеве(а гле чуда то углавном раде €уро фанатици и политички коректни телетабиси) размислите о ономе што је претходило несрећи.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Не постоје само самохране мајке...постоје и самохрани очеви...односно заједан термин за обоје - самохран родитељ...

А зашто се зове самохран свакоме са два грама мозга је јасно...само хран...сам храни...сама реч каже... Smile

Свака њима част када сами одхране и васпитају дете...то је тежак посао за оба родитеља а камоли за једног.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nakon par stranica postova relativizacije da se podsetimo prve stranice :

Citat
Sumnja se da je A. K. prvo pesnicama tukao po licu i telu

Citat
potom joj slao preteće poruke u kojima je navodio da će zapaliti stan

Citat
]Ubrzo nakom toga, stan u Ulici 7. jula je počeo da gori,
Citat

Znaci ukratko,bez sudjenja i bez zatvora doticnog izvesti na trg,nabijati ga na kolac lagano dok skici kao svinjce,po zavrsenom nabijanju overiti sa par metaka u celo...laku noc, prijatno..
.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2014, 23:47:34 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
On mora da zivi sa sobom... to je vise nego dovoljno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Citat
Свака њима част када сами одхране и васпитају дете...то је тежак посао за оба родитеља а камоли за једног.

U Srbiji su retki samohrani roditelji gde su im deca vaspitana...razlog sve boli kita za iste.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Citat
-Био сам испраног мозга, Б92 и прозападни медији су ми *ебали маму, веровао сам у ЕУ и све то и није ме срамота јер сам веровао искрено и чиста срца а онда сам полако почео да капирам, слој по слој се скидао и очи су ми се отварале све више.

Pa i sad si.
Nema razlike, samo druga strana spektra.

Ja protiv tebe nemam nista licno. Uvek sam govorila da nisi iskvaren nego bolno naivan.

A razloge za to mozda mozemo naci i u tvom stavu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Tax ima potrebu za ekstremizmom, a zasto je tako ne znam. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.23 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.