Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tukao nevenčanu suprugu, pa zapalio stan koji su iznajmljivali!  (Pročitano 17543 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sem toga kad naredni put budem htela da uvredim nekoga a da izbegnem ban, reci cu :"Ja mislim da ti ides u 3 picke materine"
ili "Ja mislim da ti jebem mater"
ili...nesto slicno....jer to nisam rekla njemu ili njoj, nego je to moje misljenje, jelte.

E,to,to.  Smile

Zato ja sad pozivam sve ove lektore i tumače pravopisa da testiraju svoje teorije i sledeći put kad ih zaustavi murija, kažu policajcu ''mislim da ti možeš da mi popušiš kurac''.  Smile
I posle da nam jave kako je prošlo.  Smile Ako posle uopšte budu u stanju da drže telefon!  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2014, 20:58:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Qtek 666
У Србији није лако ни мајкама, ни очевима, ни црнцима, ни белцима, ни државним службеницима, а ни приватницима.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ja sam rekao Bambini svasta na onoj temi o Cervenko Smiley samo sam lafo intelektualan i inace fin pa je proslo Smile

A nemojte nikad da banujete tax-a shvatice to kao "they can't handle THE TRUTH"   Smile

---

@apstrahovana
Ne fali nista, po misljenju vecine ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
Ljudi, ajde da ne spinujemo sada... ima tema za zalbe... zaboravismo sta napravi ovoliku frku, a to je skroz nakaradni stav o samohranim majkama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Pa sad... imamo mi primerke koji vredjaju i modove i clanove pa nisu banovani ni jednom.  Smile
Ti si mislio da su rodbinske veze bitne samo kod vas drzavnih sluzbenika, ali vidis prevario si se! Smile

Nisam znala da se TO naziva rodbinska veza? Moze biti....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Slažem se,vratimo se na temu.

Lektori i inovatori, ponavljam, obavite ovaj eksperiment sa murijom, pa nam javite u drugoj temi kako je prošlo.  Smile Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Pa sad... imamo mi primerke koji vredjaju i modove i clanove pa nisu banovani ni jednom.  Smile
Ti si mislio da su rodbinske veze bitne samo kod vas drzavnih sluzbenika, ali vidis prevario si se! Smile

Nisam znala da se TO naziva rodbinska veza? Moze biti....
Pa dobro ako je i seksualna veza opet je veza... Smile Inace ne znam tacno na koje primerke je mislio, a jos manje znam ko je sa kim u kakvim vezama na ovom forumu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mene jos interesuje ovaj naslov teme "nevencana supruga."  Hmm. Ili je devojka sa decom, ili je supruga, ili je razvedena to jest bivsa zena.  Nevencana supruga je oxymoron.  To bi bilo ko ziv mrtvac.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mene jos interesuje ovaj naslov teme "nevencana supruga."  Hmm. Ili je devojka sa decom, ili je supruga, ili je razvedena to jest bivsa zena.  Nevencana supruga je oxymoron.  To bi bilo ko ziv mrtvac.

tako se definise osoba - nevencana supruga, suprug - kada muskarac i zena zive zajedno a nisu vencani

u stvari, mislim da je tacnije vanbracna zajednica pa sad odatle izvesti ali to ce pravnici bolje znati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Ви не схватате, ОНА је та која је изабрала насилног човека! Можда је он постао насилан у међувремену када се уверио да се ради о одређеној жени од које не само да се она ствар спушта него се и кожа на темену јежи.

Далеко од тога да га браним, ОНА га је изабрала. ОНА лично. Није јој на силу дат да живи са њим под принудом.
 Такође: ОНА је изабрала и првог човека и ко зна још колико њих..

Дакле, имаш децу, пази кога јебено бираш и немој да кукаш после! Био је "до јаја" кад су се упознали, прави шмекер и мангуп, сладак, ово оно. Хвалила се "ортакињама"...

Обично су саме због уврнуте нарави. Ја знам једну самохрану мајку која је често док смо радили приказивала себе као жртву. Када смо се само мало споречкали око неке ситнице на послу(угоститељство) она је планула непримерено са неким гордим ставом док је феминистичко срање избијало из свих пора ове оштрокоЊђе.
 Још једна са којом сам радио(такав ми пос'о 'еби га) представљала се као тотална жртва јер је самохрана(тада сам веровао у те приче да су жртве), пљувала је бившег муша тако страсно да сам мислио да је овај Сотона лично а онда се после пар месеци десио неки инцидент када је газда жестоко критиковао(драо се дебил) све запослене због некаквих грешака(интерпретација истих од стране дотичног који ладно болује од ПТСП-а јер је био у рату ономад) и када се обратио њој дерњавом питавши је а шта би ти радила ово што не би прстом пипнуо је рекло "Зидови би били крвави!". То је рекла газди.
  Дете јој је размажено и подло, то се види из комуникације, као да је васпитавао неки демон а не мајка.
   Ова прва о којој сам причао пре ове је самохрана, тачно се проваљују дубоко мушкомрзачки принципи феминизма које су обе намазано амортизовале причама о томе како су жртве.

Не кажем да су све овакве али да је огроман број самохраних мајки(јесте програмирани да на речи "Самохрана Мајка" осећате кривицу, а?) прилично дрско и арогантно, практично 0 од људи.

Част изузецима којих сигуран сам има.
 Надам се да ће политички коректни аутоцензорски € телетабиси којих има на овом форуму коначно упознати младе самохране "жртве" и лично се кроз петљање са истим уверити у пар примера које сам навео.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.