Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuga: Prvi Kragujevčanin u 2013. je beskućnik  (Pročitano 7113 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Da je to neka Srbenda koja zivi u nekom pickovcu sada bi vec Eksploziv napravio par serijala, Ljajic bi im urucio traktor, a ostatak bi im napravio kucu.
Nazalost sudbina im je kleta sto su Cigani  Smile
Verovao ili ne, kod mene nema to veze sa tim. Isto bih rekao za bilo koga ko je na tom stupnju, pa da kazemo nerazmisljanja da moze da izrodi 10 deteta a da nema od cega da izdrzava ni 2. Bilo da su u pitanju Bantu crnci, onaj Americki "Trailor trash" sto zivi po prikolicama i samo se mnozi, Cigani ili pak Srbi. Moja sestra od ujaka se udala za jednog takvog Srbina poreklom sa Kosova. Nemaju leba da jedu jer nijedan nece da pomeri dupe da radi a ipak izrodila 2 zenska deteta(iako iz prvog braka ima jos 2 koja je ostavila kod babe i dede) a on izjavio da ne staje dok ne napravi musko. E vidis, to ti je to ludilo o kome pricam, i to nema veze sa nacijom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Vise dece = vise prosjaka...
самим тим и више пара.
dobar je to biznis

Pre nekoliko dana jedna ciganka na šalteru pošte, par mesta pre mene, stavlja palac umesto potpisa, podiže 15000 dinara, i pita "samo tolko?" .... pa bemteusta, dal si radila za te pare, smrdljušonepismena ...

Gde god odem da završim neki poso, pošta, socijalno, penziono, ne mož proći od ciganki koje sođu sa 6-9 dece da traže socijalu ....

A kad ono takvo vidi i nauči da ima leba bez motikle, sa 16 već i ono počne da se razmnožava i da traži : daj daj daj daj daj ....

Nisam rasista, ali brate, što je mnogo, mnogo je ....

Citat
Kudite ove ljude sto radjaju decu a niste svesni da su upravo ta deca covekova najveca radost i bogatstvo.

I pre su nashi preci (prababe i pradede) bili siromashni pa su imali po 5-oro,6-oro dece.

Moj deda je imao pored sebe jos 3 brata i 3 sestre njih 7-oro. I tada je bilo besparice i siromashtva jos gore nego sada pa nishta nije falilo toj mnogobrojnoj deci svi su nosili odecu od starijeg brata ili sesre i bili srecni nasmejani i zadovoljni !!!

Jefta, to što pišeš nema veze sa vezom, niti sa ovom situacijom sada.

Tada su se deca rađala više, da bi imao ko da rmba. Da čuva stoku. Nisu im davali u školu da idu da bi radili na polju, i za dnevnicu, i u kući.

Plus, smrtnost je bila mnogo veća, i ako ih imaš više, veće su šanse da će neko od njih da doživi zrelost.

Deca su mnogo lakše umirala i od mnogo bezazlenijih bolesti koje se sada leče.

Zato smo tada i bili malobrojniji i zdraviji, jer je vladala prirodna selekcija.

Ja. npr, da sam rođen pre 50 ili 100 godina, odavno bi opamprčio, jer sam sa 2 godine počeo da se razboljevam, bronhitis/astma, inekcije urbazoni (koje su mi poremetile hormone) do svoje 10e godine sam naprimao inekcija nego neke cele porodice za ceo život. Sada je bolje, pumpica uvek uz mene, i eto, oženjen sam, imam decu, a da je "to vreme" o kome priičaš, ne verujem da bih prebacio petu godinu života ...

Ne znam da li si imao nekada prilike da čitaš te stare knjige, biogradije, itd, i mnogih poznatih, gde piše imao 3 brata i 3 sestre, do svoje osamnaeste ostali on i jedan brat itd itd ....

Naravno da voliš svoje dete, i naravno da su oni isto voleli svoju decu, ali jednostavno, takvo je vreme bilo, i to su bile normalne stvari ....

Citat
svi su nosili odecu od starijeg brata ili sesre i bili srecni nasmejani i zadovoljni !!!

A ti si bio tamo i ovo znaš iz prve ruke? Nemoj, molim te ....
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 22:41:47 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Pa ako se osecate bogati onda vi pravite i radjajte vise od 4-oro dece.
nije riječ o onima koji se osjećaju bogatim, već o onima koji znaju da su siromašni a valjaju djecu

Citat
I pre su nashi preci (prababe i pradede) bili siromashni pa su imali po 5-oro,6-oro dece.
i živjeli na selu i imali njive i krave, pa su mogli da prehrane djecu. kako čovjek koji živi u gradu, a ne radi i nema izvor primanja, može da ima 15 djece  Smile
 a u doba naših prababa niko nije išao u školu, nego su svi obrađivali njive i nije im ni trebalo ništa drugo, nego da imaju šta da pojedu.
a i nije ti to neki argument: u doba prababa..... pa tada su ljudi živjeli u kolibicama, kupali se na potoku, pa trebamo li onda i imi tako  Smile

Pa mi zelimo da budemo veliki Gradjani i da pri tome moramo sve da kupimo od namirnica i da jedva sastavljamo kraj s kajem a oni jesu bili nepismeni ali su opet bili pismeniji od nas jer su imali i zemlju i hranu da prehrane tu armiju dece ...... A sto se tice Velikih vila,stanova,kuca od 300 kvardata njima nisu bile potrebne jer su imali nesto sto mi necemo imati a to je sloga i Postovanje Porodice,a danas pojam porodica je toliko zanemaren da i ne postoji Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 22:42:40 od jefta1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
Pa ako se osecate bogati onda vi pravite i radjajte vise od 4-oro dece.
nije riječ o onima koji se osjećaju bogatim, već o onima koji znaju da su siromašni a valjaju djecu

Citat
i živjeli na selu i imali njive i krave, pa su mogli da prehrane djecu. kako čovjek koji živi u gradu, a ne radi i nema izvor primanja, može da ima 15 djece  Smile
 a u doba naših prababa niko nije išao u školu, nego su svi obrađivali njive i nije im ni trebalo ništa drugo, nego da imaju šta da pojedu.
a i nije ti to neki argument: u doba prababa..... pa tada su ljudi živjeli u kolibicama, kupali se na potoku, pa trebamo li onda i imi tako  Smile

Pa mi zelimo da budemo veliki Gradjani i da pri tome moramo sve da kupimo od namirnica i da jedva sastavljamo kraj s kajem a oni jesu bili nepismeni ali su opet bili pismeniji od nas jer su imali i zemlju i hranu da prehrane tu armiju dece ...... A sto se tice Velikih vila,stanova,kuca od 300 kvardata njima nisu bile potrebne jer su imali nesto sto mi necemo imati a to je sloga i Postovanje Porodice,a danas pojam porodica je toliko zanemaren da i ne postoji Smile

@ab341

I svi su pesacili u skolu po snegu 30 km 

To sto si napisao je demagogija. Vremena su se promenila, tj covek se promenio a samim tim i sistem.
Mi radnicku klasu gotovo i nemamo jer nemamo ni fabrika a politicari prodaju prirodne resurse kao da im je to deda ostavio. A prosvetljenost jednog naroda se lako da videti kroz pismenost i edukaciju te radnicke klase. Prost, neuk narod, deca glupa kao noc (koja ce da odrastu i sami ce postati roditelji), zaglupljuju sve vise zahvaljujuci  medijima, politicarima koji  su upropastili svaki sistem vrednosti u ovoj zemlji i okrecu glavu na ovakve stvari. Hocu da kazem da je odgovornost na vladajucoj klasi da usmerava ovakve pojedince ma koje nacionalnosti, vere bili, u gluposti smo jednaki..

Jesu peshacili 30 km do skole ali su i naucili neshto u toj shkoli a danasnja deca i du u istu da bih zajbavala profesore i pravili sprdnju od iste...
A demagogija nije jesu se vremena promenila ali sistem su pokvarili Ljudi a ne vreme...
Radnicka klasa je sada potlacena kod privatnika i velikih bosova da bih im isti davao platu od 15,000 do 20,000 din platu i pravio od njih budale uz to da ne pominjem Mobing i ......
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 22:50:07 od jefta1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Mi njih zalimo sada, za koju godinu kada cigani proglase svoju drzavu kada se budu nakotili ko Albanci, bice nam belaj kriv.  Jeste greota i strahota to sto deca moraju da zive u tim uslovima, ali ti ljudi trebaju imati mozga.  Ajd sad, da im je prvo dete i da je slucajno zatrudnela, ali koje je ovo dete po redu?  Kondom glavu cuva

Ali ovo je vise slucaj ko sa mexicancima i chamugama po americi, copor dece, wellfare i sta ih briga.  Nece da rade jel ne moraju.
Moja keva koja je bila samohrana majka nije dobila ni decji dodatak, a radila je zena ko konj, i ovi ce da dobiju sve.  Ja nemam protiv da se pomogne, ali kada je to zaista potrebno, i kada neko nema na umu sisanje drzavne cucle.  Ili pomozi svima ili ne pomozi ikom, jer ovo je vise strahota.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Mi njih zalimo sada, za koju godinu kada cigani proglase svoju drzavu kada se budu nakotili ko Albanci, bice nam belaj kriv.  Jeste greota i strahota to sto deca moraju da zive u tim uslovima, ali ti ljudi trebaju imati mozga.  Ajd sad, da im je prvo dete i da je slucajno zatrudnela, ali koje je ovo dete po redu?  Kondom glavu cuva

Ali ovo je vise slucaj ko sa mexicancima i chamugama po americi, copor dece, wellfare i sta ih briga.  Nece da rade jel ne moraju.
Moja keva koja je bila samohrana majka nije dobila ni decji dodatak, a radila je zena ko konj, i ovi ce da dobiju sve.  Ja nemam protiv da se pomogne, ali kada je to zaista potrebno, i kada neko nema na umu sisanje drzavne cucle.  Ili pomozi svima ili ne pomozi ikom, jer ovo je vise strahota.

Wooord.  Smile

Inace,ja kolko sam video,od pre par godina,Cige i Kenjazi sad imaju ekonomsku alijansu.  Smile U onom tržnom centru,Kenjazi zapošljavaju Cige i rade s njima. Mali ĆinĆinovi i Đejevi.  Smile
Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se pobili. Čoporativno su isti,ali Kenjazi su brži,al Cige su žilavije. Uf,kakav bi to šou bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Ne bih da zvucim nesto negativno i stvarno mi je zao te dece sto moraju da zive u takvim uslovima, ali u najmanju ruku je krajnje neodgovorno prema toj deci radjati ih a ziveti na taj nacin kako oni zive...

U covekovoj prirodi, sto god je situacija teza i uslovi gori, to se vise razmnozava na fazon kvantiteta ili, "neko od tih svih ce da prezivi".
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6220
Nisu oni jos evoluirali do covekove prirode, jednostavno prave (ne)radnu snagu.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

There is no finish line

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 72
Zastava Nykvarn,Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Apple 7
eh da, pitam se samo kako im je do sexa kad su gladni, kako se čovjek može sexat kad mu crijeva zavijaju od gladi  Smile . pa valjda je potreba za hranom primarna.... nemaju za hljeba i oni se nešto valjaju i bacaju  po krevetu  Smile

Pa kad naviknes gladan onda ti dodje isto  Smile

Mi njih zalimo sada, za koju godinu kada cigani proglase svoju drzavu kada se budu nakotili ko Albanci, bice nam belaj kriv.  Jeste greota i strahota to sto deca moraju da zive u tim uslovima, ali ti ljudi trebaju imati mozga.  Ajd sad, da im je prvo dete i da je slucajno zatrudnela, ali koje je ovo dete po redu?  Kondom glavu cuva

Wooord.  Smile

Inace,ja kolko sam video,od pre par godina,Cige i Kenjazi sad imaju ekonomsku alijansu.  Smile U onom tržnom centru,Kenjazi zapošljavaju Cige i rade s njima. Mali ĆinĆinovi i Đejevi.  Smile
Pitam se kako bi to izgledalo kad bi se pobili. Čoporativno su isti,ali Kenjazi su brži,al Cige su žilavije. Uf,kakav bi to šou bio.  Smile

Pogledaj Nesu Bridzisa, tj. imitaciju svadje izmedju kineza i cigana, gostovao je u Ami G Show-u. Otkinuo je  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 02:09:31 od bravorauch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.97

Wooord.  Smile

Ma Srbija uvek dopusta najboljima da se usele.  Sta li rade one crncuge is Somalije koje su pustili u Srbiju nedavno?  Jel su i oni poceli da se kote?

Ja ne znam otkud Srbiji tolike pare da daju na lepe oci, a nedaj boze da imamo besplatno zdravstvo i skolovanje
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.