Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 12:48:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča u Skupštini!  (Pročitano 17085 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Molim vas, mi mora da uvdemo sistem da se bira poslanik a ne stranka, pa da onda opštimo sa našim predstavnikom, a ne tu da se pojavljuju kojekakvi likovi
To je bilo za Slobinog "vakta", pa silne demonstracije i čuda napravi demokratska opozicija tj SPO, DS i GSS. Ne može sad to da se vraća. Može samo da se napravi dvodomni parlament, gde bi se za jedan biralo većinski, a za drugi proporcionalno. Većina najrazvijenijih zemalja ima dvodomni parlament. Nama to ne bi bio problem, ionako je 250 poslanika puno. Možemo ladno da napravimo od njega 2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Šta reći, sem da su radikali i Srpska Radikalna Stranka, na čelu sa svojim vrhovnim vodjom,firerom Šešeljom, sramota za Srbiju. Oduvek su bili skloni fizičkim obračunima sa političkim neistomišljenicima. Netolerancija, odustvo kulture,kako dijaloga, tako i one elementarne lične, odustvo razmišljanja,ideja,programa...glavna su kakakteristika njihove dosadasnje politike. Oduvek im je glavni i jedini  argument  sila, u ovom slučaju vidimo i kakva, fizička, i to iz potaje,a ako im to ne uspe, onda pribegavaju verbalnom nasilju...

Za dobrobit Srbije, Srba ali i svih gradjana koji žive u Srbiji tu bandu predvodjenu onim umobolnikom u Hagu, treba raspustiti, zakonom zabraniti. Ljuđaka je uvek bilo i biće ali im nije mesto u političkom životu.
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
А ти си напредњак?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Heh... izgleda da vas Tadic keca kao sto je Tito Rusiju i SAD...
Jedni druge optuzujete da ona druga strana saradjuje sa Tadicem  Smile
Jeste, Tito je kecao 30 godina, i zato sad kecaju nas već 20 godina, a kad će da prestanu, ne zna se. Znaš ono, lepo ste se vi Jugosloveni igrali klackalice dok su na zapadu drhtali od nuklearnog rata, a na istoku živeli na tačkice. Što bi se reklo, lija lija pa dolija. Ebo vas Tito i njegovo diplomatsko prostituisanje. Zato sad i plaćamo cenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Журка се наставља

БЕОГРАД , 13. фебруар 2009. (ФоНет) - Седница парламента, која је почела данас око 10 часова, прекинута је после десетак минута због вербалног сукоба посланика Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка и шефа Посланичке групе Нове Србије Велимира Илића.

На почетку седнице је Илић изјавио да у четвртак у парламенту није рекао да министар за рад и борачка питања Расим Љајић не би требало да позива званице на прославу Дана државности 15. фебруара у Орашцу из националних разлога, односно зато што је муслиман, већ да би због значаја тог датума званице требало да позивају шеф државе Борис Тадић или премијер Мирко Цветковић.

"Рекао сам да је Србија озбиљна држава и да је дан српске државности велики дан државе Србије. За тај дан мора госте да позива председник државе или премијер", изјавио је Илић и додао да се Тадић на манифестацији у Орашцу никада није појавио, због заузетости.

Илић је рекао да би, због значаја тог датума, Тадић требало да буде на челу параде.

Уз оцену да је владајућа већина злоупотребила његову изјаву, Илић се извинио Љајићу.

Чанак је рекао да би претходни дан, због дешавања у скупштини, могао да буде крај парламентаризма у Србији, уколико се нешто не предузме.

Илић језиком мржње са скупштинске говорнице провоцира сукобе ширих размера. Уколико за скупштинском говорницом може да се каже да је срамота бити муслиман у Србији, то значи да већ сутра можемо доћи у ситуацију да људи почну да се деле и убијају по националној основи, изјавио је Чанак.

Пошто је Чанак назвао Илића дрипцем, председник парламента Славица Ђукић Дејановић је прекинула седницу и одредила паузу до 11 часова и 30 минута.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 11:54:45 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
До даљњег нема преноса скупштинских седница

БЕОГРАД, 13. фебруара 2009. (Бета) - Колегијум Радио-телевизије Србије (РТС) саопштио је данас да неће преносити седнице Скупштине Србије све док се парламент не изјасни о изјави шефа посланичке групе Нова Србија Велимира Илића или док тај посланик не повуче изјаву.

"Колегијум Медијског јавног сервиса категорички одбија да новцем грађана Србије убудуће финансира и директно преноси најтежи облик кривичног дела: кршење Устава, закона и свих европских конвенција о расној, верској, полној, националној и грађанској једнакости грађана Србије", наводи се у саопштењу Колегијума РТС.

Илић је јуче за скупштинском говорницом казао да министар за рад и социјална питања Расим Љајић није тај који треба да позива званице да присуствују прослави Дана државности на Орешцу, што су многи критиковали као говор мржње и вређање Љајића на верској и националној основи.

Илић је, међутим, данас у Скупштини казао да је погрешно интерпретиран и да није мислио да Љајић не треба да позива зато што је муслиман, већ да уместо министра позивнице треба да шаљу председник или премијер државе, јер је дан српске државности велики празник за земљу.

Како се наводи у саопштењу РТС-а, "снимањем и емитовањем јучерашње изјаве посланика Велимира Илића, легализован је најтежи облик тог кривичног дела, чиме су увређени сви грађани Србије".

"Тиме је РТС доведена у статус саучесника. Суспензија свих облика преноса седница Народне скупштине на РТС остаје на снази док парламент не заузме јасан став о изјави Велимира Илића, или док сам Илић не повуче сопствену изјаву. Тиме се отвара могућност наставка сарадње Скупштине и РТС до јесени и до оснивања Скупштинске телевизије", наводи се у саопштењу.

IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 10.00
mob
Nokia E52
Ee i ako su ukinuli ove prenose. Smile Smile Smile Pa dosta bre više malograđanšine i primitivizma, i kecanja ovog naroda, a mi im za to još i plaćamo pretplatu. Još kad bi ovo i potrajalo...
Ma ja bi sve to poslao na društveno korisan rad u neku zadružnu njivu. Na nekih odokativnih 40 stepeni, da im zacvrče lejke na suncu. Da osete gospoda poslanici malo šta je muka i nevolja... đubrad jedna bahata. Ma zakonom bi im izričito zabranio bilo kakvo javno pojavljivanje u televizijskim emisijama. Pa dosta je bilo kume,...dosta. Narod grca u nemaštini, a seljanderi i primitivci po skupštini uvukli guzice u versaće odela i samo paradiraju. A za ove radikalne-krapince bi uveo obavezno testiranje inteligencije. Sumnjam da bi i 5% prešlo celzijusa... Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Brooka end sramota ... bre ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Дејановић изрекла меру удаљења и две опомене

БЕОГРАД, 13. фебруара (Тањуг) - Председница Супштине Србије Славица Ђукић Дејановић изрекла је данас меру удаљења са седнице парламента због физичког напада и две опомене због изјава са скупштинске говорнице.

Ђукић Дејановић је меру удаљења са седнице изрекла посланику Српске радикалне странке Србољубу Живановићу због јучерашњег физичког напада на посланика Српске напредне странке Игора Бечића.

Председница парламента опомену је изрекла лидеру Нове Србије Велимиру Илићу због, како је навела, излагања на седници које је изазвало велико узнемирење, а председнику Лиге социјалдемократа Војводине Ненаду Чанку због увређивог израза које је упутио Илићу на данашњој седници.

Седница Скупштине настављена је после готово двочасовног прекида изазваног вербалним инцидентом Илића и Чанка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Илић: Чанак доведен да прави инциденте

БЕОГРАД, 13. фебруара (Тањуг) - Лидер Нове Србије Велимир Илић оценио је данас да парламент не функционише и да се инциденти намерно праве, а да је лидер Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак "доведен у Скупштину да би то чинио".

Илић је новинарима у Скупштини рекао да "је такав начин рада скупштине неподношљив" и да "владајућа коалиција треба дебело да размисли шта хоће са Србијом".

После данашњег прекида скупштинске седнице, због вербалног сукоба Илића и Чанка, лидер НС је казао да га је Чанак извређао, да му је рекао да је"дрипац".

Он је додао да је НС због тог, како је рекао "говора љубави, а не мржње" затражила од председнице парламента да Чанка удаљи из сале.

Илић је, поводом критика које је доживео на јучерашњу изјаву-да Расим Љајић позива на прославу Дана државности, објаснио да је "било логично да премијер позива на прославу Дана државности Србије, а да председник Србије никада није имао времена да на ту прославу дође".

Он је прецизирао да је "само поставио питање да ли се председник стиди тог дана и да ли то за њега нешто значи", и додао да је на састанку шефова посланичких група "добио малтене извињење, јер су сви видели стенограм".

"Овде ће бити - победиће ко је јачи. Видим да су ходници пуни полиције у цивилу, око сале стотину полицајаца само облеће, трчкара. На шта ово личи ја не знам, а куд води знам - води Србију у тоталну пропаст", закључио је Велимир Илић.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 12:48:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.