Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:33:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuča u Skupštini!  (Pročitano 17127 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
"govor mržnje",  Smile

Slušao sam Velju pažljivo, držao je odličan govor, i što je  najvžije - potpuno istinit i čist. Želim mu da samo tako nastavi, a što se tiče ljigavaca oni ni ne znaju drugačije...   
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 01:56:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
mob
SonyEricsson k310i
"govor mržnje",  Smile

Slušao sam Velju pažljivo, držao je odličan govor, i što je  najvžije - potpuno istinit i čist. Želim mu da samo tako nastavi, a što se tiče ljigavaca oni ni ne znaju drugačije...   
Сви причају о том вељином говору а ја га нечу.Шта је то Веља тако добро беседио
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
"govor mržnje",  Smile

Dobar si. I meni je Velja svinjar idol. Otelotvorenje svih najgore oplodjenih srpskih spematozoida.
Tolika gomila tupavosti sa jedne strane sa toliko strastvenom zeljom za vlascu(po bilo koju cenu) sa druge strane, majka u Srbiji vise ne radja.

@Joco
Hteo da kaze, kako je sramota da poziv za svetkovinu za Oplenac na sretenje, sramota sto potpisuje Rasim Ljajic.
Pa on je na toj duznosti.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 02:16:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49735
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24

Dobar si. I meni je Velja svinjar idol. Otelotvorenje svih najgore oplodjenih srpskih spematozoida.
Tolika gomila tupavosti sa jedne strane sa toliko strastvenom zeljom za vlascu(po bilo koju cenu) sa druge strane, majka u Srbiji vise ne radja.

Ja ne ulazium u to ko je Velja, to ostavljam tebi, pošto vidim da ćeš o njemu, kakvo god mišljenje imao napisati još 10 strana.

Ulazim samo u ono što je rekao i uviđam koliko su ljudi gluvi za prave stvari koje ovoj državi (kao i bilo kojoj drugoj) trebaju.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 02:40:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Hteo da kaze, kako je sramota da poziv za svetkovinu za Oplenac na sretenje, sramota sto potpisuje Rasim Ljajic.
Управу је.Па то и јесте срамота што је он на тој дужности  Smile Зар нема неко други који може да буде на тој дужности
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
E kad je trebalo izručivati Hagu niko nije hteo da se prihvati toga. Sad je sramota što podpisuje pozivnice. Što bre, imali smo premijera Pašića pre sto godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Citat
Управу је.Па то и јесте срамота што је он на тој дужности  Smile Зар нема неко други који може да буде на тој дужности
Joco, da te brat nauci nesto.
Imaju muslimani u Kuranu napisano od proroka negde ovako: Veci je musliman onaj ko nije musliman a postuje Kuran, nego musliman koji jeste a ne postuje ga.Covek je na tom mestu. On je svoju duznost uradio, a ove druge sto ti nazivas Srbima, to su ljudi koje boli dupe za Crnog Djordja i ostale mirodjije.Ti mislis da Rasim hvata recimo Radovana? Rasim je samo potpisao izrucenje (pored Tadica) a hvata ga drug Ivica.
Ili mislis da su Rasimu javili gde je Zupljanin? Daj da ne budemo naivni. Svinjar je napravio takvu stetu, da je to nepojmljivo, jer se time odnosi na sve druge, ne samo muslimane: pazite sta potpisujete da me ne naljutite.Cim je Velja popu lobanji roknuo 10000 evricha (od partijskih para, citaj od plata koje je Jocic sam sebi pisao), a dete na Kosovu u sestom razredu nije videlo epruvetu i nema u skoli geografsku kartu, jebi ga Joco.
Lecite se bre od takvog jalovog srpstva. Ne pociva srpstvo na mrznji prema drugima, nego na postenju prema samim nama.
Pusti bre srptvo iz partizanskih testisa. Prosao rok tim spermatozoidima, pa se oplodili tek na osmoj sednici.Veruj shkorpiju, bajata sperma, a to je jako opasno, zbog mutacije.Lako taj Srbin mutira u drugo nesto ako mu das stan, ruskog gasa ili da mirise americke cokolade. Kako ko, ali mutira. Smile Smile Smile
Das mu Putinove slike pa slusa rusku himnu a svoju ni ne zna. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 06:32:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
To su ti lažni humanitarci, kao promoviše humanitarne aktivnosti, a sa druge strane se pita zašto Rasim Ljajić? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ma, Rasime Srbine...  Smile
Izvin'te, ali taj covek je vise ucinio za Srbiju nego oni sto marsiraju svake godine do KiM...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Anea , za ' stoci je mesto u stali." si u pravu sto posto . Kada sam video ono juce u skupstini ( a video sam tek oko sedam , osam sati uvece ) , psovao sam jedno pola sata . Ono nije vise parlament , ono je ruglo . Ne zanima me ko je iz koje stranke , svako ko krene da pribegava nasilju u skupstini treba da bude izbacen iz nje i iz politike trajno . Ne bitno koje . A i ono sto se desavalo posle , te Veljine nebuloze o tome da li pozivnicu treba da mu za proslavu Dana drzavnosti salje Rasim Ljajic ili neki drugi ministar , jer se Karadjordje tukao sa Turcima , a musliman salje pozivnicu , pa posle oko kalendara , ono je ruglo . Pretvorili su skupstinu u stocnu pijacu . Sto je najgore , smem da se kladim da niko nije tu pozivnicu slao preko Ljajica namerno , nego je verovatno tog dana bio njegov red za obavljanje tih protokolarnih duznosti , ili je on jednostavno trenutno bio slobodan , a ostali radili nesto .

I pitam se samo , cije pare ti mamlazi svi zajedno tamo trose , svoje ili nase , drzavne , pa sebi dozvoljavaju da ovaj narod mesecima j... u zdrav mozak , prosipajuci gluposti sa govornica i ne radeci nista , bogateci se uzimanjem dnevnica na racun bednog naroda ? Pet miliona dinara trose svaki dan zasedanja , i mesecima se samo medjusobno prepucavaju , umesto da popravljaju i donose nove zakone i guraju ovu zemlju napred . U budzetu nema para za isplatu punih plata trudnicama , a ovi idioti trose pet miliona dnevno na gluposti . Neka je prosecna plata 35000 dinara , 142 pune plate oni izarce dnevno u vetar . Neka zasedaju 15 dana mesecno , to je 2130 punih plata za trudnice baceno u vetar . A posle filozofiraju o padu nataliteta . Sramota .

Maks , neka neko ima 60 godina , a ti recimo trideset , ako te iznenadi i udari prvi , i to u seriji , pasces kao sveca i pre nego sto se opasuljis sta se desilo . Moj cale ima 61 , ali veruj mi , kada bi ti zasio jednu iza uva iznenada , da se ne nadas , ne bi se ti digao jedno tri dana . A da ne pricamo o tome sto on u 61-voj godini kada se osisa i obrije izgleda mladje od trecine tridesetogodisnjaka .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 08:33:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.