Lepo vam kazem, putrefakcija srpskog nacionalizma. To je bio nacin zivljenja 20 godina od osme sednice i sada se sve okrece u najsmrdljivijem obliku. Evo moj omiljeni politicar Velja svinjar je to i dokazao.Napada Rasima, sto je po sluzbenoj duznosti napisao pozivnicu, za dan drzavnosti. Udbaski popovi huskaju na soptvene gradjane. Skupstina je izmet cele te politike.Gomila nesposobnih, zlonamernih, koji bi da na osnocvu srpstva deru kozu i sisaju krv. Nepodnosljiv smrad bivsih nacionalizama nam se lepo vraca.
naprosto...moj idol
petar lukovic je mala deca za skorpija......skorpi,daj nekoliko casova peri...zardjao je
Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zakazao je za danas vanredni kolegijum sa jednom tačkom dnevnog reda - obustava direktnih prenosa sednica Narodne skupštine! Posle jučerašnjih događaja u parlamentu Tijanić predlaže da bilo koja druga televizija sa nacionalnom frekvencijom preuzme te prenose. On je naveo da niko ne može da naredi da svojim novcem finansiraju direktne prenose na kojima se „ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju i propagira govor mržnje".
Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zakazao je za danas vanredni kolegijum sa jednom tačkom dnevnog reda - obustava direktnih prenosa sednica Narodne skupštine! Posle jučerašnjih događaja u parlamentu Tijanić predlaže da bilo koja druga televizija sa nacionalnom frekvencijom preuzme te prenose. On je naveo da niko ne može da naredi da svojim novcem finansiraju direktne prenose na kojima se „ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju i propagira govor mržnje".
А овај Томин еУропејац се понаша баш европски, бахато, примитивно и агресивно.
Овај "Томин еуропејац" изрода Живановића назива примереним епитетима, док се ти порусице што заборави српско име у дубини своје конвертоване душе овоме радујеш.
Citat
Ако се они не разликују од Живановића, чему сва та прича о цивилизованим напредњацима ... сетимо се да је пре тога њихов шеф чупао за косу тог истог Живановића, а најпознатији напредњаци на овом форуму су то правдали, подржавали и жалили што Тома није био агресивнији.
Психопата Живановић је из чистог мира напао Бечића ван сале (постоје три сведока), а Тому је данима вређао најгорим терминима, Јоргованку Табаковић и остале даме из пг Напред Србијо називао курвама, већ је једном на улазу у Скупштину физички насрнуо на др Мијатовића, пролазећи поред Томе - шутнуо га у ногу, а као врхунац Николићу псовао супругу по имену и мртву мајку, иако добро зна Томину животну причу, тако да ти можеш само да се давиш у свом лицемерју и горке сузе рониш што Руси нису, нити ће икада зарезивати твој ЗОО врт зван СРС. А за Живановића није Скупштина, већ затвор.
Ја разумем твоју мржњу према Русији, то је сада саставни део твоје еУро идеологије, морате сваког дана да се доказујете газдама са запада. Мада руку на срце термин ''руска губернија'' је споменуо твој шеф ... до тренутка када је купљен са запада. Ти као страначки војник никада нећеш разумети идеју српског национализма, јер био си на сиси СРС, сада си прешао на другу. Ја нисам сасвим задовољан односом СРС према западу, мада је много боље него док су твоји еУропејци држали страначки врх. Нико није важнији од идеје СН и ВС и као што је Шешељ рекао она је бесмртна. Е.У. је починила злочин према држави Србији и свим грађанима и ја се само надам да ће повратком Шешеља СРС заузети још оштрији став према западним душманима.
''Свака част'' европским душманима успели су да појачају нато-блок, а СНС је сада постао политички коректан, али све ће се то Томи вратити као бумеранг.
Једино ће тако изласност пасти ии багра ће морати да одееее!!
Pojasni mi ovo malo.
Па кад народ сконта да нема нормалних странака и да нема за кога да се гласа, неће ни изаћи на изборе. Ја се томе надам. Следећа 2 изборна циклуса да буде излазност око 30% па да видим шта ће да се деси.