Slušao sam Velju pažljivo, držao je odličan govor, i što je najvžije - potpuno istinit i čist. Želim mu da samo tako nastavi, a što se tiče ljigavaca oni ni ne znaju drugačije...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 01:56:41 od Magic Master »
Slušao sam Velju pažljivo, držao je odličan govor, i što je najvžije - potpuno istinit i čist. Želim mu da samo tako nastavi, a što se tiče ljigavaca oni ni ne znaju drugačije...
Сви причају о том вељином говору а ја га нечу.Шта је то Веља тако добро беседио
Dobar si. I meni je Velja svinjar idol. Otelotvorenje svih najgore oplodjenih srpskih spematozoida. Tolika gomila tupavosti sa jedne strane sa toliko strastvenom zeljom za vlascu(po bilo koju cenu) sa druge strane, majka u Srbiji vise ne radja.
@Joco Hteo da kaze, kako je sramota da poziv za svetkovinu za Oplenac na sretenje, sramota sto potpisuje Rasim Ljajic. Pa on je na toj duznosti.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 02:16:53 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Dobar si. I meni je Velja svinjar idol. Otelotvorenje svih najgore oplodjenih srpskih spematozoida. Tolika gomila tupavosti sa jedne strane sa toliko strastvenom zeljom za vlascu(po bilo koju cenu) sa druge strane, majka u Srbiji vise ne radja.
Ja ne ulazium u to ko je Velja, to ostavljam tebi, pošto vidim da ćeš o njemu, kakvo god mišljenje imao napisati još 10 strana.
Ulazim samo u ono što je rekao i uviđam koliko su ljudi gluvi za prave stvari koje ovoj državi (kao i bilo kojoj drugoj) trebaju.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 02:40:06 od Magic Master »
E kad je trebalo izručivati Hagu niko nije hteo da se prihvati toga. Sad je sramota što podpisuje pozivnice. Što bre, imali smo premijera Pašića pre sto godina.
Hteo da kaze, kako je sramota da poziv za svetkovinu za Oplenac na sretenje, sramota sto potpisuje Rasim Ljajic. Pa on je na toj duznosti.
Управу је.Па то и јесте срамота што је он на тој дужности Зар нема неко други који може да буде на тој дужности
Joco, da te brat nauci nesto. Imaju muslimani u Kuranu napisano od proroka negde ovako: Veci je musliman onaj ko nije musliman a postuje Kuran, nego musliman koji jeste a ne postuje ga.Covek je na tom mestu. On je svoju duznost uradio, a ove druge sto ti nazivas Srbima, to su ljudi koje boli dupe za Crnog Djordja i ostale mirodjije.Ti mislis da Rasim hvata recimo Radovana? Rasim je samo potpisao izrucenje (pored Tadica) a hvata ga drug Ivica. Ili mislis da su Rasimu javili gde je Zupljanin? Daj da ne budemo naivni. Svinjar je napravio takvu stetu, da je to nepojmljivo, jer se time odnosi na sve druge, ne samo muslimane: pazite sta potpisujete da me ne naljutite.Cim je Velja popu lobanji roknuo 10000 evricha (od partijskih para, citaj od plata koje je Jocic sam sebi pisao), a dete na Kosovu u sestom razredu nije videlo epruvetu i nema u skoli geografsku kartu, jebi ga Joco. Lecite se bre od takvog jalovog srpstva. Ne pociva srpstvo na mrznji prema drugima, nego na postenju prema samim nama. Pusti bre srptvo iz partizanskih testisa. Prosao rok tim spermatozoidima, pa se oplodili tek na osmoj sednici.Veruj shkorpiju, bajata sperma, a to je jako opasno, zbog mutacije.Lako taj Srbin mutira u drugo nesto ako mu das stan, ruskog gasa ili da mirise americke cokolade. Kako ko, ali mutira. Das mu Putinove slike pa slusa rusku himnu a svoju ni ne zna.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 06:32:55 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Anea , za ' stoci je mesto u stali." si u pravu sto posto . Kada sam video ono juce u skupstini ( a video sam tek oko sedam , osam sati uvece ) , psovao sam jedno pola sata . Ono nije vise parlament , ono je ruglo . Ne zanima me ko je iz koje stranke , svako ko krene da pribegava nasilju u skupstini treba da bude izbacen iz nje i iz politike trajno . Ne bitno koje . A i ono sto se desavalo posle , te Veljine nebuloze o tome da li pozivnicu treba da mu za proslavu Dana drzavnosti salje Rasim Ljajic ili neki drugi ministar , jer se Karadjordje tukao sa Turcima , a musliman salje pozivnicu , pa posle oko kalendara , ono je ruglo . Pretvorili su skupstinu u stocnu pijacu . Sto je najgore , smem da se kladim da niko nije tu pozivnicu slao preko Ljajica namerno , nego je verovatno tog dana bio njegov red za obavljanje tih protokolarnih duznosti , ili je on jednostavno trenutno bio slobodan , a ostali radili nesto .
I pitam se samo , cije pare ti mamlazi svi zajedno tamo trose , svoje ili nase , drzavne , pa sebi dozvoljavaju da ovaj narod mesecima j... u zdrav mozak , prosipajuci gluposti sa govornica i ne radeci nista , bogateci se uzimanjem dnevnica na racun bednog naroda ? Pet miliona dinara trose svaki dan zasedanja , i mesecima se samo medjusobno prepucavaju , umesto da popravljaju i donose nove zakone i guraju ovu zemlju napred . U budzetu nema para za isplatu punih plata trudnicama , a ovi idioti trose pet miliona dnevno na gluposti . Neka je prosecna plata 35000 dinara , 142 pune plate oni izarce dnevno u vetar . Neka zasedaju 15 dana mesecno , to je 2130 punih plata za trudnice baceno u vetar . A posle filozofiraju o padu nataliteta . Sramota .
Maks , neka neko ima 60 godina , a ti recimo trideset , ako te iznenadi i udari prvi , i to u seriji , pasces kao sveca i pre nego sto se opasuljis sta se desilo . Moj cale ima 61 , ali veruj mi , kada bi ti zasio jednu iza uva iznenada , da se ne nadas , ne bi se ti digao jedno tri dana . A da ne pricamo o tome sto on u 61-voj godini kada se osisa i obrije izgleda mladje od trecine tridesetogodisnjaka .