Ништа - поделиће се мандати сходно процентима задобијених гласовима изашлих и конец.
@ Гамбино, ја баш волим мајчицу Русију, слушам редовно њеног шефа дипломатије
Citat
Lavrov: SSP Srbije i EU trebalo potpisati ranije 30. april 2008. | 12:56
Izvor: Beta
Grad: Luksemburg
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da bi problem nezavisnosti Kosova bilo moguće izbeći da je Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa EU potpisan ranije.
"Bolje ikad nego nikad, ali u ovom slučaju, bilo bi mnogo bolje za evropsku bezbednost da je taj korak bio učinjen ranije", kazao je sinoć Lavrov novinarima u Luksemburgu, a prenosi RIA Novosti.
On je dodao da je "ubeđen, da nisu izgubljene mnoge godine na razgovore o tome šta učiniti sa evropskom perspektivom Srbije, danas ne bismo imali te probleme koje smo dobili nezakonitim proglašenjem nezavisnosti Kosova, kao i sa njegovim priznanjem".
Šef ruske diplomatije izrazio je uverenje da je "sve bilo moguće učiniti mnogo mekše i efikasnije".
и екслеленцију амбасадора,
Citat
Vesti » Beta 22.01.2009 Konuzin:Srbija će u dogledno vreme postati članica EU Beta pre 1 dan B92BEOGRAD, 22. januara 2009. (Beta) - Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin ocenio je danas da će Srbija u dogledno vreme postati članica Evropske unije, ali da to ne treba da ugrozi njen odnos sa Rusijom.
"Srbija aktivno radi u pravcu evropskih integracija i bez obzira na teškoće u dogledno vreme sigurno će biti član EU, što Rusija pozdravlja. Uveren sam da će Srbiji tamo biti bolje", kazao je Konuzin na Poslovnom forumu srpskih i ruskih privrednika u Privrednoj komori Srbije (PKS).
On je naglasio da učvršćivanje veza Srbije sa Evropom ne sme da bude na štetu odnosa sa Rusijim, već treba da se razvija takva saradnja od koje će svi imati koristi.
"Ubeđen sam da će se odnosi razvijati u korist i Srbije, Rusije i Evrope", dodao je Konuzin.
On je dodao da je Sporazum o energetskoj saradnji Srbije i Rusije, potpisan krajem prošle godine, dobra osnova za dalji razvoj svih odnosa dve države, "jer se njime stvara baza za budućih 10 godina uzajamno korisne saradnje".
те хитам у то грозно ЕУнијатство.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 23:24:11 od Ramms+ein »
Velja vec ne zna sta ce sa sobom. Propao mu marketing sa popa lobanjom, stil vladika koji gladuje, dodji, moli ubedi da mu 10000 evrichi kaze od partijskih para (od noga sto su Jocic i Sarancic pokrali od nas), kopaj temelj za crkvu gde je srpski vladika gladovao i pripremaj hodcasche. E pa nije uspeo, pa je vladika otisao da direktno pomaze satani (Mrkonjicu, komunjari). Izadaja. Onda je probao sa onom svrakom da skida cipele i kao poziva na poker.Video da svraka ne moze da koristi, ne lici na zadnju cipelu na pokojnu Merilinku kako su mislili.Slab marketing.Pre toga propalo i vodanje zmirkavog na vasare. Poklopilo se sa prikazivanjem Cecinog celulita na dupetu, pa interesovanje spalo. Veljo, Veljo. Zenska treba da bude zenska a ne svraka. Vidis kako je Goca Lazic dobila na ceni kad se culo da lize mindzu? Treba se ugleda na krmka iz lsdvojvodine.Pogedaj samo razliku kada Sashka Jerkov izlazi. talasa se dupe, tresu se sise. Pravi muskarac, na jedno mu uvo udje sta prica, na drugo izadje, a gleda je i pita se: kako radi gornjim delom a kako donjim?Milina.
E sada je Velja konacno udario u stub. Sta je kroz njegovu svinjarsku pamet proslo, Srbin voli kada se Turci napadaju, pa navalio na jadnog Rasima, ni krivog ni duznog.Uspelo je. Velja se najeo g*na za celu nasu srpsku naciju. Ma sta bre tuca i ostalo? Kora od banane. Jednostvano.
Ovo je bato vazno. U Oplencu ako bi se digo Crni Djordje onako bez glave i pitao: Ko je potpiso? A ti kazes: Rasim. Kaze svinjar: sramota za drzavu i naciju. Lepo vece sramote nema.
Hajmo bre braco Srbi, dokazimo ljubav prema Velji svinjaru, Tomi kurtonu i ostalim spodobama srpske scene, pa da se mi lepo pobijemo. Cisto iz razonode, da vidimo ko ce koga da brani. Lomio bih se izmedju Lidijine strane i Sashke Jerkov, time sto bi Sashka sigurno pobedila. Oduvek sam voleo besnu zensku bulju.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2009, 23:36:36 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zakazao je za danas vanredni kolegijum sa jednom tačkom dnevnog reda - obustava direktnih prenosa sednica Narodne skupštine! Posle jučerašnjih događaja u parlamentu Tijanić predlaže da bilo koja druga televizija sa nacionalnom frekvencijom preuzme te prenose. On je naveo da niko ne može da naredi da svojim novcem finansiraju direktne prenose na kojima se „ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju i propagira govor mržnje".
Direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić zakazao je za danas vanredni kolegijum sa jednom tačkom dnevnog reda - obustava direktnih prenosa sednica Narodne skupštine! Posle jučerašnjih događaja u parlamentu Tijanić predlaže da bilo koja druga televizija sa nacionalnom frekvencijom preuzme te prenose. On je naveo da niko ne može da naredi da svojim novcem finansiraju direktne prenose na kojima se „ne donose neophodni zakoni, govori van dnevnog reda, poslanici fizički obračunavaju i propagira govor mržnje".
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
SUKOB radikala i naprednjaka kulminirao je u četvrtak tučom u Skupštini Srbije! Poslanici Igor Bečić (SNS) i Srboljub Živanović(SRS) sukobili su se na stepeništu koje vodi ka poslaničkim klubovima. Bečić je u salu ušao krvavog nosa, s posekotinama na licu i vidno uznemiren, a poslanici su saznali šta se desilo tek kada je lider naprednjaka Tomislav Nikolić ušao i salu i rekao “prekidajte”. - Peo sam se iz sale na prvi sprat, prolazio sam pored Živanovića i on me opsovao - ispričao nam je Bečić nekoliko minuta posle incidenta, pre nego što je otišao da mu lekari ukažu pomoć. - Okrenuo sam se i on me udario pesnicom u naočare, i nastavio da me psuje. Bio sam zatečen, pa sam tek posle nekoliko trenutaka počeo da se branim i odgurnuo sam ga dole sa stepeništa. Bečić kaže i da mu je pucano u automobilske gume, da mu je telefon pun pretećih poruka... Posle incidenta, predsednica Skupštine odredila je pauzu od pola sata. - Upravo dolazim iz Urgentnog centra i, da znate, vaš kolega je teško povređen - saopštio je Nikolić za govornicom. - Uklonite Srboljuba Živanovića, jer on sve ovo izaziva. Umesto Živanovića, oglasio se njegov skupštinski šef Dragan Todorović, koji je rekao da je Živanović “žrtva i da je namerno on izabran za navodnu tuču”. On je rekao da je “optužen čovek koji je u to vreme sedeo u sali”. Na pitanje “Novosti” zašto Živanović odbija da ispriča svoju verziju događaja, Todorović je odgovorio: - Zato što sam mu ja rekao da apsolutno ne daje izjave o ovome. Zato što se Srboljub Živanović zloupotrebljava, ovaj sukob je isprovociran, a on je izabran za metu. Todorović je rekao da je Živanoviću stiglo preteće pismo u kome, između ostalog, piše: “Smiri se da te ne likvidiramo i da ti ne ubijemo sve što imaš živo.” U nastavku sednice u sali je bilo očekivano burno. Nikolić je najavio da naprednjaci napuštaju sednicu, koja je nakon dvadesetak minuta prekinuta. Naprednjaci će u petak održati sednicu Predsedništva “na kojoj će doneti mere zaštite od daljeg nasilja”.
TRI INCIDENTA INAČE, ovo je treći incident u kome je učestvovao Srboljub Živanović. Prvi se dogodio krajem septembra, kada se Živanović na ulici sukobio s poslanikom kluba “Napred Srbijo” Predragom Mijatovićem, a drugi u decembru, kada su se verbalno sukobili Živanović i Tomislav Nikolić.
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Za šofera treba psihijatrijski pregled a za poslenika ne treba. Šofer mora da stane pred poslodavca i uveri ga da neće upropastit vozilo od 100 000 evra, poslanik ne mora da se predstavi narodu i uveri da neće upropastiti mnogo više.
Dobro a sta cemo sda bez monkey zabave? Vidim Veran Matic se nudio za B92. E sada je groteska, burleska sta god hoces. Radikali mole B92 za podrsku. I bice tako.
A kako je u senci incidenta prosla Tadiceva izjava, da ce dopustiti Kosovu da udje u finansisjke institucije.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2009, 00:31:44 od shkorpion »
E sada je Velja konacno udario u stub. Sta je kroz njegovu svinjarsku pamet proslo, Srbin voli kada se Turci napadaju, pa navalio na jadnog Rasima, ni krivog ni duznog.Uspelo je. Velja se najeo g*na za celu nasu srpsku naciju. Ma sta bre tuca i ostalo? Kora od banane. Jednostvano.
Mislim da nikavog "govora mržnje" nije bilo i da Veljina poenta uopšte nije shvaćena. Uopšte se to što je on rekao nije odnosilo na Rasima, niti je Rasim bitan u priči.
Kad su nasi stari kazivali da ce komunisti da naprave kazan i kupleraj od drustva, bili su neprijatelji naroda. Sada vidis feudalce, kako traze sa kazana markice, regrese, tople obroke, zadrigle sindikalce, koji obecavaju: mi cemo vi branimo, a lomesarska kopilad na vlasti prodaju sve da bi dodavali po malo u kazan, zaduzuju sledece nerodjene generacije i stekaju sebi u dzepove. Hronicni nedostatak stranog nerpijatelja, doveo do histerije udbaskih popova da dizu konflikt u soptvenoj pastvi, a srpska opozicija stigla da meri veru onoga koji potpisuje dokument. Sada kusamo sta su partizanska jaja ispishala. Skupstinski izmet je reprezentativan.
@Magic I Draskovic je lose shvacen kada je sekao ruke muslimanima.Svi smo mi lose shvaceni. Svakako da je lose shvacen, covek koji bi u ime 'demokratije' jebo rodjenu mater na sred Terazija smo da se vrati na vlast. Pa jel si ti slusao sta je rekao? Hajde leba ti sastavi, potpis na poziv za svetkovinu, Oplenac (Karadjordja), veru i Velju svinjara. Sastavi to u neku vezu leba ti da cujem kos koju umotvorinu.