Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Joca Amsterdam hoce da kupi S-300  (Pročitano 2513 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
Nokia 33-10
Лазански није глуп, зна шта пролази код народа. Његова војна знања нису већа од неког ко је прочитао Војну енциклопедију барем до слова н. Али ако је могао керамичар да буде министар војни, не видим зашто Лазански не би могао.

Ili psiholog Tadić. Ili Šutanovac kursadžija iz SAD i slične bulumente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Anea je najbolje opisala :

Lazanski je kao baba Vanga... toliko se nasere svega i svacega da nesto mora da pogodi.

Znači, može on da bude 100% u pravu. Da ispadne pametan i pouzdan kad svi drugi odvale glupost. Al to je jednom u 100 puta. Preostalih 99 puta ili lupa ono što narod voli da čuje, ili nabada pa ako prođe, prođe, ako ne, samo se pravi blesav i zaboraviće se.

Rekoh na drugoj temi, on je dobar da ukaže na propuste u VS. I to je sve u čemu je dobar. Za ostalo je nikakav, jer na vlast(i) nikad nije smeo da pikira, a na polju geopolitike i dalje živi u vremenu SRJ i tripuje da će Srbija da bude nekakva Ruska desna ruka uz pomoć grabulja i vila.

Btw

Citat
Inace, sto se tice Joce... znam da ce neki da se upisaju od srece u gace zbog ove ideje... ali to ne znaci da ce im cena dopa biti ista jeftinija..

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
svasta... Smile Smile Smile

ovog "informera" treba pelcovat...covjek je nacisto pobjesnio.... Smile
i ne znam kako vi... Smile ali ja kad ga vidim... i cujem...dzigara crna mi se okrece.. Smile
i ona faca...sine .. Smile
nema puno onakvih njuski ...koje onako jako privlace pesnicu....  Smile Smile Smile ma ne pesnicu ..nego ciglu... Smile

a lazanski...sta reci o njemu....il' ga gotivis ili ne...i ne postoji trece....
iskustvo u vojnom novinarstvu...i upucenost u materiju..i veze i vezice diljem svijeta u vojnoj  bransi...
niko mu ne moze osporiti...  Smile

ali sad bas da je za ministra  odbrane... Smile
nisu spijuni za tako nesto...stvoreni...
spije su vise za savjetnike... Smile

ali sto kaze raven...kad je mogao biti ministrar odbrane... onaj keramicar- bananamen  Smile
sto bi volio da mu novinarke popuse....i slicni...

mislim da je u tom slucaju lazanski ...,cak... i najbolja opcija... Smile

mada nema nista od toga..
ide on gdje su pare vece..i gdje ce bolje proci...

on je dodikov kandidat za clana nacionalnog savjeta...
ako taj savjet bude "prosao"

nemam nista protiv takve institucije...ali imam protiv kandidata...

protiv laze..nista konkretno nemam... i on je jedini iole kompetentan za clanstvo..u pomenutoj instituciji...

ali ako cemo ozbiljno i zaoprave...ipak nije to to.... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2016, 09:50:53 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
JOCA AMSTERDAM OBEĆAVA IZ ZATVORA: Daću svoje milione za kupovinu S-300

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.371 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.