Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuca i psovke zbog svete vodice  (Pročitano 10881 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mozda...

ja stojim pri svom misljenju za ovaj slucaj o kom pricamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Crkve poprilicno zvrlje prazne, a ovde je u pitanju cista nekultura...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
srbija bato  Smile
nego cekajte da pitam da li ima svete vodice za sve ili samo za na primer prvih 100 ili tako nesto?

ima za sve. u crkvi je izvor.
e pa onda bas  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ma ljudi, sta ocekujete, pa to je Balkan, ne prave se ovde ljudi Englezi nit piju caj u pet  Smile

Prvo - ne boj se ti nista,ni Evropa vise nije ono sto je nekad bila,a za 5 godina cete i vi biti isti,kada vam se jos vise nakote camuge i muslimani.  Smile
A drugo - za tvoju informaciju,Englezi,mada na prvi pogled fini i vaspitani,takodje znaju da budu skotovi.  Smile Na kraju krajeva,odakle su potekli huliganizam ili pank,na primer?  Smile

Zakljucak : niko nije cvecka.(osim mozda Skandinavaca,al oni ionako nisu s ove planete  Smile (kazem to u pozitivnom smislu)).Idiota ima svugde.
Samo sto ti,Stanislav,stara licemerna pizdurina,24 sata,i slicni,uvek nalazite mane samo Srbiji,a pred tudjim zmurite.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

A drugo - za tvoju informaciju,Englezi,mada na prvi pogled fini i vaspitani,takodje znaju da budu skotovi.  Smile Na kraju krajeva,odakle su potekli huliganizam ili pank,na primer?  Smile

Reko sam, ne prave se fini, inače, u Srbiji je pank i kod tresanja i za svetu vodicu  Smile

Samo sto ti,Stanislav,stara licemerna pizdurina,24 sata,i slicni,uvek nalazite mane samo Srbiji,a pred tudjim zmurite.  Smile

Prvo, moze mi se, iz Srbije sam, drugo, nisam rekao da li je to mana ili vrlina vec jednostavno stanje  Smile

Prvo - ne boj se ti nista,ni Evropa vise nije ono sto je nekad bila,a za 5 godina cete i vi biti isti,kada vam se jos vise nakote camuge i muslimani.  Smile

Hebe mi se bas, ako mi se ne svidja vise, pokupim lovu i odo dalje, velik je svet  Smile

Odi bilo gde: u prodavnicu, kod lekara... Videces potpuno istu sliku gde ljudi preskacu red, deru se i spremni su da se pobiju zbog gluposti.

Manje vise, razlike u mentalitetu, nit dobre nit lose. Mozda je dobro da Japanac stoji strpljivo u redu i ceka satima, ali Japanac radi strpljivo godinama, radi naklone sefu i veran je firmi vise nego oficir vojsci. Sa druge strane, opet je sve samo red i rad. Dal neko zna neko dobro slavlje da organizuju Japanci ili neku komediju il neki japanski vic (ne o Japancima vec iz Japana).
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 14:32:25 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Pa zar nije hriscanski tuci se? Smile

A samo da su stali u red dvoje po dvoje nista se od ovoga ne bi desilo...nego jbg guraj, udaraj, psuj...jer to je hriscanski nacin zar ne?

lupas. ovde je rec o takozvanim vracarcima, potomcima komunistickih porodica koje su unistile aristokratiju i naselile se u njihove kuce i stanove. sada se svi raspadaju od nedajBože bolesti i misle da ce im Sveta Petka pomoci.

srbija bato  Smile
nego cekajte da pitam da li ima svete vodice za sve ili samo za na primer prvih 100 ili tako nesto?

ima za sve. u crkvi je izvor.
e pa onda bas  Smile

mozes opusteno da dodjes i popijes casu vode. problem prave oni sto dolaze sa balonima od 5 - 10 litara. voda sporo tece, tako da ti treba 5 - 10 minuta da napunis kantu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
ma narod je stoka znam kada smo isli u neku banju isto tako po vodu
ljudi dolaze sa po 50-100 flasa i napune cela kola  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung 
Citat
lupas. ovde je rec o takozvanim vracarcima, potomcima komunistickih porodica koje su unistile aristokratiju i naselile se u njihove kuce i stanove. sada se svi raspadaju od nedajBože bolesti i misle da ce im Sveta Petka pomoci.

Ja se nadam da ta presveta vodica leci i nekulturu Smile
Citat
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 15:14:39 od G_n_e_f_c_z »
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106

Zakljucak : niko nije cvecka.(osim mozda Skandinavaca,al oni ionako nisu s ove planete  Smile (kazem to u pozitivnom smislu)).Idiota ima svugde.

Funny, ja to kad rekoh neko mi rece: Nije to tako, kod Kineza je gore.  Smile

Manje vise, razlike u mentalitetu, nit dobre nit lose. Mozda je dobro da Japanac stoji strpljivo u redu i ceka satima, ali Japanac radi strpljivo godinama, radi naklone sefu i veran je firmi vise nego oficir vojsci. Sa druge strane, opet je sve samo red i rad. Dal neko zna neko dobro slavlje da organizuju Japanci ili neku komediju il neki japanski vic (ne o Japancima vec iz Japana).

Manje-vise, samo sto treba neki red za ovakve stvari. Svima se negde zuri, svi bi nesto pa i da je to nesto besplatno, svi bi da uhvate nesto preko nekog reda, da uhvate "vezu" za to nesto. Niko da razmisli pa da vidi da to ne treba tako i da ima i drugih ljudi oko njega. Manjak empatije, visak sebicnosti.

Ni u globalu nije nista bolje, ali i mi bas zagrizosmo u to.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Prvo, moze mi se, iz Srbije sam, drugo, nisam rekao da li je to mana ili vrlina vec jednostavno stanje  Smile

Hebe mi se bas, ako mi se ne svidja vise, pokupim lovu i odo dalje, velik je svet  Smile

Jesi iz Srbije,ali to ne znaci da treba samo da pljuckas po istoj.Jesmo sjebani,i puni mana,ali nismo ni najgori ni jedini.
N onom klipu "Difference between Italy and Europe"(gde je Evropa sredjena,a Italija dzumbus) se mogu naci i komentari tipa "same in... " iz bezbroj zemalja,cak i Izraela,Spanije i Amerike.
Tako da nismo mi jedina stoka.Jeste da smo medju onim gorim,al,jbg,desava se i to kad vekovima zivis u ropstvu,zajebavanju,cuskanju i slicnom.

A cisto da ne bude zabune,ono "licemerna pizdurina" se odnosilo na Stanislava(System),posto je poceo ko Nksamsj,da se ponavlja ko pokvarena ploca,samo sto je jedno 10 puta ljigaviji i iritantniji,a opet nesposoban da se napokon iseli i ostamostali,pa zato cami ovde i sere po forumima.

Funny, ja to kad rekoh neko mi rece: Nije to tako, kod Kineza je gore.  Smile.

Pa zato sto i jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.