Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Troje dece izgorelo u požaru  (Pročitano 9534 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ravene buraz,ne vredi,ovde svi sve znaju i niko nikad ne greši. Sve i da se vratiš kroz vreme kad si živeo tamo, snimiš HD kamerom kako pakoste jedni drugima,a onda nabiješ svima to u facu kao dokaz... oni će opet terati po svome da je to neki tvoj hir ili izmišljotina. To ti je Burek danas - Glavu dajem,muda sečem,ali grešku ne priznajem i stav ne menjam.
Ma znam, samo me teraju na zlo. Da je neko radio jedan procenat od onoga sto su radili mojima, ja ti garantujem da bi reagovali u roku od 24 sata.  Ali to ti je to, covek treba da ima obraz i cast, a to ovi nemaju, jer rade oni po svom, i posle kada neko popizdi posle toliko godina, onda je ta greska u njemu jer je popizdeo. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
To sto je tebi neko maltretirao majku ne daje ti pravo da kazes da bi pobio necije porodice medju njima i moju. Nikako nisi bolji od tog skota koji je to uradio. I onaj Ljubisa Bogdanovic je imao isto misljenje da je sve to okolo sljam jer su bili dosta siromasniji od njega i pobio je 13 ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
obrisano
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 17:33:20 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ja sam te pitao da li su te silovali, nisam rekao da jesu...Drugo da li su moji krali, maltretirali nekoga ili slicno mogu da kazem sigurno da nisu ali nije bitno ni da jesu. Svako odgovara za ono sto sam radi. Kao sto tebi ne bi trebalo da budu krivi 55 hiljada Mladenovcana zbog ne znam koliko njih sa kojima si imao problem. Nikad nisam branio nasilnike, olose i kriminalce ali ti si napisao da bi opustosio sve i da su svi po tim selima sljam. Samom tom izjavom si i sam postao sljam. Drugo to sto si napisao da bi pobio sve u tim selima ja imam problem licno sa tobom koji cu i resiti ali ne i sa tvojom porodicom ili celim gradom u kom zivis..A sta bih uradio tom koji bi napao moju porodicu pa pogledaj film Law abiding citizen to neka ti bude odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
obrisano
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 17:33:54 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ok prihvatam izvinjenje. Ali kao sto je Anea napisala ne treba generalizovati. Nisu svi ljudi isti, i nisu ti svi krivi. Zao mi je zbog toga sto se desilo tvojoj porodici jer nikad nisam opravdavao nepravdu i maltretiranje. Nikad nikoga nisam prvi dirao ali sam uvek branio svoje. I da necu da te mucim Smile I meni je zaista krivo sto se sve ovo desava u okolini u kojoj zivim da se o Mladenovcu prica samo po najgorem. U afektu i sam dosta puta kazem stvari koje nisam mislio pa ti ne zameram jer si dovoljno covek da priznas da tako nesto pricati nije ljudski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
obrisano
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 17:34:19 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Hahahaha koji si ti kralj Smiley Da se covek nasmeje na ovoj temi... Da te nisu silovali Mladenovcani ili ti pobili familiju ili nesto slicno?

вероватно је он из тог краја па мисли ако сам ја такав онда су и други Smile

Dobro Mrgi, kod tebe sve Lale i sve im je ravno, ne znas sta je hard core  Smile

Citat
To ti je Burek danas - Glavu dajem,muda sečem,ali grešku ne priznajem i stav ne menjam.

To je...  Smile

Srbija 
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Citat
I ja sam bio siromasan pa nisam tukao niciju majku, nazivao je imenima, ubijao joj ljubimce, pljackao joj kucu, razbijao sve oko kuce, i trovao joj vodu. Ako je to tebi ok, kao vid pustanja ventila, onda ja stvarno ne znam.'

Ne, ne mislim da je to OK... ali mislim da je ovo bezdusje posledica bede...
To sto opisujes nisu ni ljudi...
I mogu ti reci da sam za ovih xy godina prosla citav spektar ljudske zlobe... jedino me, eto... niko nije tukao ili ne daj boze nesta gore....
Ali... mogu ti reci da vremenom sve to dodje na svoje, a svaki put kada sam se spustala na taj nivo... samo mi se obilo o glavu...

Ok prihvatam izvinjenje. Ali kao sto je Anea napisala ne treba generalizovati. Nisu svi ljudi isti, i nisu ti svi krivi. Zao mi je zbog toga sto se desilo tvojoj porodici jer nikad nisam opravdavao nepravdu i maltretiranje. Nikad nikoga nisam prvi dirao ali sam uvek branio svoje. I da necu da te mucim Smile I meni je zaista krivo sto se sve ovo desava u okolini u kojoj zivim da se o Mladenovcu prica samo po najgorem. U afektu i sam dosta puta kazem stvari koje nisam mislio pa ti ne zameram jer si dovoljno covek da priznas da tako nesto pricati nije ljudski.
Brate kada ti kaze majka da su je tukli, i da su joj zaklali mace i obesili na vrata, sta da ti kazem.

Onda pozoves policiju.
A ako policija cuti, imas pravo na samopomoc... npr. u vidu dva-tri lika 2x2 sa palicama...
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 22:29:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
To ti je Burek danas - Glavu dajem,muda sečem,ali grešku ne priznajem i stav ne menjam.

To je...  Smile

Srbija 

Izvini molim te,ali to što ti radiš je generalizacija.A ne znam da li si primetio,ali od pre par sati,na Bureku važi novo pravilo - svi se ponašamo i izražavamo kao moralne gromade,bez etiketiranja i generalizacija.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 22:54:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.