Sto te nema ovih dana da me posetis bar u snove da mi dodjes da te osetim ova noc je tako zrela k'o lubenica a ja nisam svetica stvarno nisam
Ref. Zivis sada kao podstanar, u mom' srcu pa mi plati kiriju za stan, pa mi plati podstanar si ti u srcu mom' duzan si mi, duzan si mi sad za ovu noc, sto te nema
Sto te nema ovih dana da me posetis bar u snove da mi dodjes da te osetim ova noc je tako zrela k'o lubenica a ja nisam svetica stvarno nisam
Na ulici se srecemo on fin, kao, tu malo pricamo sutra nam telefon u dzepu zazvoni prepoznam glas, glas, glas njegov dosadni
I kazem hej, hej, hej bilmezu, muci malo nju kad kazem hej, hej, hej hej, hej, hej, hej bilmezu, muci malo nju
Sta sam ja skrivila, cime te zadivila da ludim zbog tebe svaki dan mozda volis me, a mozda dobro izgledam al' on je gori svaki put i ima da eksplodiram
Hej, hej, hej bilmezu, ma, muci malo nju kad kazem hej, hej, hej hej, hej, hej, hej bilmezu, ma, muci malo nju
Ko da se bakce kad budala dahce i svaki me dan zove, on pijan je ja nemam vremena za seanse te sa njim al' on je gori svaki put i ima ja da odlepim
Hej, hej, hej Curcicu, muci malo nju kad kazem hej, hej, hej hej, hej, hej, hej bilmezu, ma, muci malo nju
Volim da nabijam, golove da zabijam kada sam u formi, totalno razbijam u diskoteci kralj, na terenu tata najvise volim da ti disem iza vrata
Prosao sam ceo svet, al' je lep ovaj svet vidio sam svasta, probao sam sve sada sam odlucio, obecao sebi da svemu kazem ne, a narocito tebi
Bilmezu, ma, muci malo nju kad kazem hej, hej, hej hej, hej, hej, hej bilmezu, ma, muci malo nju hej, hej, bilmezu, muci malo nju
Ispod oka,bez svedoka saljes tajni znak. Vec me ruka oko struka odvlaci u mrak.Sta ce sutra biti ne znam, ali jedno znam.Nije dobro sto si zgodan na to slaba sam.
Navodno,navodno ti si opasan,namazan.Ljubis strasno.To je jasno. Navodno,navodno ja cu pristati,umreti da me imas.Sutra malo!
Ref.
Do jaja,do jaja,do jaja bas si ti. Do jaja,do jaja, al` kad bi se zezali. Do jaja,do jaja, do jaja bas je to. Do jaja,do jaja, al` to nije dovoljno!
Zdrava hrana,teretana, sat programiran.Nije cudo, moje ludo sto si umoran.Sta ce sutra biti ne znam, ali jedno znam.Nije dobro sto si zgodan na to slaba sam.
Navodno,navodno ti si opasan,namazan.Ljubis strasno.To je jasno. Navodno,navodno ja cu pristati,umreti da me imas.Sutra malo!
Ref.
Do jaja,do jaja,do jaja bas si ti. Do jaja,do jaja, al` kad bi se zezali. Do jaja,do jaja, do jaja bas je to. Do jaja,do jaja, al` to nije dovoljno!
Sta bre ti bre mislis ko si ti.Ja te nista necu pitati.Strava bi bilo.Dobro razmisli. HEJ, HEJ, HEJ Sta bre ti bre mislis ko si ti.Ja te nista necu pitati.Meni se ziga.Spremna si! HEJ, HEJ, HEJ
Uououo, nanananana Uououo, nanananana
Ref.
Do jaja,do jaja,do jaja bas si ti. Do jaja,do jaja, al` kad bi se zezali. Do jaja,do jaja, do jaja bas je to. Do jaja,do jaja, al` to nije dovoljno
Cini mi se, vidim kako prolazis svi izdaleka su mi nocas kao ti u guzvi svaki lik na tvoj me podseca a kada legnem sama znam da je to fatamorgana
U moru lica trazim jedno koje znam i vise ne znam da li mi se prividja svacija senka sad na tvoju podseca a kada legnem sama znam da je to fatamorgana
Ref. Duge su nedelje, a ja te budna sanjam duge su nedelje, a ja o tebi mastam duge su nedelje i pre i posle kise duge su nedelje, a tebe nema vise a tebe nema vise
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.