nisam ona ista ja, prodje brzo godina nisi onaj isti ti, nemogu te poznati zivot kao lutrija, danas ne sutra da moja srecka sad si ti, na tvoj broj sve cu staviti
ReF_jednom volela sam, drugo sve je lazno, kazu da je treca sreca, taj si treci ti jednom ljubila sam, drugo nije vazno kazu da je treca sreca to ces biti ti
nisam ona ista ja,da da je knjiga sklopljena nisi onaj isti ti,u sta smo to gledali ljubav kao magija,ciri bu pa ciri ba moj talisman sad si ti,oko vrata cu te nositi
ReF_jednom volela sam, drugo sve je lazno, kazu da je treca sreca, taj si treci ti jednom ljubila sam, drugo nije vazno kazu da je treca sreca, to ces biti ti
...ciru bu ciri ba... ciri bu ba ciri ba ... ...ciri bu ciri ba... da je knjiga skolpljena... ...ljubav kao magija ciri bu ba ciri ba.... ..moj talisman sad si ti, oko vrata cu te nositi
ReF_jednom volela sam, drugo sve je lazno, kazu da je treca sreca, taj si treci ti jednom ljubila sam, drugo nije vazno kazu da je treca sreca to ces biti ti
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Minuti sati dani godine dovoljni nisu da mi kazes sve to sto mi nisi nikad priznao kazu ti oci sve je poznato i da ti nisam vise potrebna i da ti treba neka nova ja a kad te prodju sva ta ludila kazes mi da sam jedna jedina...
Ref: U vanrednom si stanju danima a mene to bas nezanima da ti budem jedna u nizu ja a druge sve moja kopija x2
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Noc je, tama, telo gori moje telo ljuta zmija oko tebe nek se svija.
Ljubi ljubi dok je tama necu da osvanem sama, tvoje usne, grudi hoce, zabranjeno slatko voce
ref. Ja zelim da znam da nesmem to da te volim nije sudjeno poljubci su tvoji opasni i zarazni.. oooooo znam da nesmem to, da sam tvoja nije sudjeno, bit ces tajna moga imena skrivena..
Noc je, tama, telo gori Samo ljubi ne govori moje telo ljuta zmija oko tebe nek se svija
Ljubi ljubi dok je tama necu da osvanem sama, tvoje usne, grudi hoce, zabranjeno slatko voce
Nocas mi je ljubav kao lova potrebna a ti kao da si zmija otrovna uživaš u mojim teškim mukama tretiraš me kao da sam tvoja igrac(ka
Minut po minut kasno je, ponoc je, korak po korak cuje se bliže je stvarno sam luda cekam te, greška je ti samo nosiš nemire i nevolje hocu da negde nestanem pobegnem hocu da pevam se i radujem spremna da volim ponovo,iskreno nocas da ljubim zanosno
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Klopka nisam znala da i u nju sam upala postala sam robinja tvog tela samo tvoja cela
Pozovi srece prolaze ti dalje isti kao pre al' od sutra gubis me
Ref. Dobra prema tebi, slatka eh bas ne bi ne bi s tobom ni u snu, ni na pustom ostrvu dobra prema tebi, slatka eh bas ne bi kockas na moju srecu igras igru hocu, necu
Lutka bila sam ti ja kad ti zatreba postala sam robinja tvog tela samo tvoja cela
Pozovi srece prolaze ti dalje isti kao pre al' od sutra gubis me
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.