Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ma li million razloga, da nocas budem neverna da samo kazem daj, daj, daj, daj daj.. ma nisam za to ovde ja, dosla sam da me razdrma bice i ritam taj, taj, taj ,taj, taj.....
REF_ma duso kad bi ja, usne moje lude pustila stalno da se ljube, tad bi ja bila samo mala varalica bez morala ..x2..
nista me nemoj pitati, ni komplimente birati sve sam ja to cula ja, znaj znaj znaj znaj... ma nisam za to ovde ja, dosla sam da me radrma bice i ritam taj, taj, taj , taj, taj....
REF_ma duso kad bi ja, usne moje lude pustila stalno da se ljube, tad bi ja bila samo mala varalica bez morala ..x2..
..varalica, varalica, ..... varalica, varalica,..... varalica, varalica... varalica... bez morala
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Tvoja me ljubav nosi daleko Nosi do sjajnih zvezdica Voli te snazno , voli te ludo Tvoja mala curica. Svi mi kazu da sam luda Da si neki cudan lik Ja ne hajem i ne padam Ni na jedan njihov trik.
Snazne ruke tvoje Miluju me noc i dan Dok me ljubis ja ne znam Dal’ je java ili san.
Prosla je jesen , prosla je zima Dolazi novo prolece Al moje srce prepuno zara Samo tebe volece. Svi mi kazu da sam luda Da si neki cudan lik Ja ne hajem i ne padam Ni na jedan njihov trik.
Noc je tama telo gori samo ljubi ne govori moje telo ljuta zmija oko tebe nek se sija ljubi, ljubi dok te tama necu da osvanem sama tvoje usne grudi hoce zabranjeno slatko voce
ja zelim da znam da ne smem to da te volim nije sudjeno poljbici su tvoji opasni i zarazni znam da ne smem to da sam tvoja nije sudjeno bices tajna moga imena skrivenaa
noc je tama telo gori samo ljubi ne govori moje telo ljuta zmija oko tebe nek se sija ljubi, ljubi dok te tama necu da osvanem sama tvoje usne grudi hoce zabranjeno slatko voce
ja zelim da znam da ne smem to da te volim nije sudjeno poljbici su tvoji opasni i zarazni znam da ne smem to da sam tvoja nije sudjeno bices tajna moga imena skrivena
znam da ne smem to (2x)
ja zelim da znam da ne smem to da te volim nije sudjeno poljbici su tvoji opasni i zarazni znam da ne smem to da sam tvoja nije sudjeno bices tajna moga imena skrivena(2x)
Nocas nisam spavala, a jutro vec je tu, od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju, sad nije vreme za pitanja, ko je pogresio, sad samo jedan zagrljaj, sve to bi resio...
Opet nisam spavao, a jutro vec je tu, mozda ti nisam davao, svu ljubav potrebnu, sad nije vreme za pitanja, ko je pogresio, sad samo jedan zagljaj, sve to bi resio...
Dodje ljubav na trnutak, pustog pakla, dodji spasi me pustog nadanja, jer bez tebe svaki dan je put do pakla, ja bez tebe nisam ja,ja nisam ja...
Na licu nema osmeha, sem lazne radosti, postoje samo secanja, na davne proslosti,sad nije vreme za pitanja, ko je pogresio, sad samo jedan zagrljaj, sve to bi resio...
U sobi nemam vazduha, odnela sve si ti, koliko jos te volim ja, ne mozes shvatiti, sad nije vreme za pitanja, ko je pogresio, sad samo jedan zagrljaj, sve to bi resio...
Pljusti kisa ceo vec dan i sa neba i sa obraza, s´ neba kisa slatka je bas ova moja je gorka, pregorka.
Ref: Meni treba srcobran, da mi srce pokriva, meni treba srcobran, nadjite mi to. Meni treba srcobran, od tebe, od tebe. Da mi srce pokriva, od tebe, od tebe. Meni treba srcobran, od tebe, od tebe. Nadjite mi to, dok nije prekasno.
Znam da niceg nema od nas znam sve tvoje reci napamet. Znam da znas da volim te ja znam to tebe ne dodiruje.
Ref: Meni treba srcobran, od tebe, od tebe. Da mi srce pokriva, od tebe, od tebe. Meni treba srcobran, od tebe, od tebe. Nadjite mi to, dok nije prekasno.
Noc je tama tjero gori samo ljubi negovori Moje telo ljuta zmija oko tebe nek se sija Ljubi Ljubi dok je tama necu da osvanem sama Tvoje usne grudi hoce zabranjeno slatko voce
Refren_ Ja zelim te a znam da nesmem to da te volim nije sudjeno poljubci su tvoji opasni i zarazni oooo znam da nesmem to da sam tvoja nije sudjeno bit ces tajna moga imena skrivena....
Noc je tama tjero gori samo ljubi negovori Moje telo ljuta zmija oko tebe nek se sija Ljubi Ljubi dok je tama necu da osvanem sama Tvoje usne grudi hoce zabranjeno slatko voce
Zelea sam tebe mozda i ti mene al nam nije naklonjeno vreme tuzno vreme bilo za ljubavi tuzne Takav zivot zivela sam ja i kao da nisi ni znao da volim neverstvo to
REFREN: Trazi sebi slicnu al to nisam ja vecno da ti prastam za neverstva x2 sva ukajaj u duso netrazi se spas kasno, kasno je za nas
Poljubi me nocas posledje je vece pamtim nase noci pune srece idi putem svojim al znaj da te volim I da sam ti verna bila ja
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.