Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak iskrenosti  (Pročitano 14244 puta)
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
OK, jacu pokusati da na novoj teritoriji nadjem put do neta...Matiku sam i ja popravio...jedva..Bilo je i kod mene gusto...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
29.6. ću pokušati doći, ali sumnjam da ću stići, možda tek iza ponoći, a bojim se da će to već biti kasno.
U svakom slučaju podržavam bilo koju mjeru koja bi konačno uvela neki mir na Burek i da se više prestane s nepotrebnim svađama i prepucavanjima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Posto vidim da ima postova koji se odnose na istorijat bureka na irc.drenik.net-u....i generalno ...stvarima vezanim za #burek.....:

Dosao sam slucajno ali prvo na forum...rekao mi je jedan ortak za njega..ima sad vetj podosta vremena..a posle sam se ukljucio i na #burek..koji je mislim tek bio formiran....ne znam koliko je furao kao kanal..iako znam iz chata sam skontao da je postojao i ranije ali ne kao regovan kanal..dok ga sanjica nije regovala.....isto sam u tartu upoznao ..likove:)).sasvim ok i prijatne..kakvi su i do dana danasnjeg ostali....sanjica je uvek bila ok...kada nisam imao pojma kako se reguje nick..ili bilo sta..ona je bila tu da mi pomogne..da mi kaze kako....svaka cast sanjice....killer takodje..moj nekadasnji ako se setja : "tutor"Smiley))))...jovan je isto furao i bio ok kao i sada....dolazili su ljudi vremenom...nekako nije ni bilo bitno ko se kada ukljucio..ko je tu od ranije a ko od pre..sto i treba da bude tako...dosao je i El_Radisha...sa njim sam uvek imao cool odnos..iako je malko kurazan....ali bili smo i ostali ok...floodali servere za burekov rodjus..samo da dodju ljudi na kanal..setjash se ?Smiley)))....posle je dosla cela plejada likova...na burek forumu oni su..neki od njih bili vetj stare kuke sa "milion " postova....a neki kao i ja...dosli su u potrazi za novim prijateljima ..chatom...jednostavno da se ukljuce u nesto..i da se osetjaju kao deo necega..necega pozitivnog ..necega dobrog.....
.......sto se tice ostalih postova na ovu temu....ne radisha...nije neki lik dobio op...mozda jeste ..za rodjus stvarno se ne setjam ..ali kanal je takeoverovao Bloodbah aka Gangster,,.,kada je serv linkovan na serbcafe..kao sto je i sanjica rekla..setjam se ..sanjce..cimali smo madmana....da se vrati kanal...sto je i ucinjeno..po pravdi...i pravilu..takeover nije dozvoljen:))..sva sretja....setjam se i pocetaka..kada smo svi imali op..bilo je ok..ai posle izvesnog vremena dosli smo u situaciju da nas ima po 5 ili 10 opova ...i mozda neko sa voiceom..pa bilo je i opovanja a i kockovanja banovanja...glupiranja...ja sam u svojoj "kratkoj" irc karijeri tako da kazem Smiley)) imao 3 kicka do sada...glupiranja nikada nisam izvodio osim na svome kanalu..nije mi palo na pamet da na bureku tako nesto proizvodim..mada sam moj kanal..razsturio onomad,..ma sta onomad..vishe puta..mislim da su tu neki kontali da sam idiot sto to radim..ali mali broj likova je skontao da je to samo ne zezanje nego cisto proucavanje..ako otjete vezbanje...a ne sutra neko da mi uleti na neki kanal i rokneme ko nekog pajmuna a da ne znam ni sta me stastavilo....Smiley)))na bureku se onda  i uvidelo da vishe ne ide tako
...i da treba nesto menjati....ipak je onda burek kanal..dobijao sve vishe veze sa forumom..imao je on uvek vezu sa forumom..ali kako su se ljudi sve vishe ukljucivali na kanal sa foruma..tako nas e bilo sve vishe...moralo je dotji do neke reorganizacije..do nekih pravila...sa druge strane: skidanje opova ljudi su doziveli razlicito..neko je da izvinete popizdeo..neko se ljutio..nekome je bilo krivo..vetjina je prihvatil stanje..osim par likova..odmah da kazem..zna se da sva zakeranja npr od strane Grofa..su bila vishe zezatorske prirode..sto je mislim..i svima jasno:)))...iako mozda i nisu..to je ipak moje misljenje..grof je jedan veliki zezator..i lafcina....aj sad da ne seruckam..i ja sam zakerao....BEDAK ///da ne pricam////ali....ne znam u koju grupaciju ljudi spadam...?ja jesam cimao..sanjice znash:)))ali ja sam uvek udarao na sistem a ne na ljude,...otju retji sledetje:nije bitno ko je @  cak i ko ga dodeljuje dok god su @-ovi u punom smislu te reci to...ja licno sa mislio i slozio se sa skidanjem @..sebi prvo..ali sam mislio da tje novi izbor pasti na ljude koji bi to mogli da budu ..i to u punom smislu te reci ...a po meni to su ...pazite govorim..o oom vremenu ..onda a ne sad ,,,..elem po meni to su bili ...: jovan i killer...po meni jedini koji su posedovali kvalitet ..znanje..ako otjete i karakterne osobine..ljudske da budu @....sanjica naravno...ako je neko pomagao svima na kanalu to je bila ona...a i founder je  bre ! Smiley))....medjutim nije bash tako islo..ali ok..ja sam onda poceo malko da cimam ..ali ne zasto ne on ili ona..ili ja...nego uvek...kako je izvrsen izbor...zasto tako..mene interesuje sistem./..u smislu da : #burek dobije ono sto zasluzuje u vidu opova....mislim da se kasnije odustalo od tog pincipa..i da se krenulo drugim metodama u dodelu accessa....mislim da nije bash vodjeno racuna o strucnosti..misletji iskljucivo na IRC..tacnije ovaj hybrid na kojem se nalazi burek....ali...ok..prihvatio sam...mislim da bez obzira ako po mok misljenju koje nije bogom dano..i sigurno da se neko ne slaze sa mnom i to sa svim pravom...ti ljudi ..su imali prostor i u krajnjoj liniji kolege @..da se dopune..nauce..napreduju....medjutim..posle izvesnog vremena ..pocele su svadje rasprave...zato sam ja ranije u ovom postu naveo ne znam u kojoj sam grupi..tj u koju me grupu svrstavate..onu sto laje..ili one (nadam se) koje svojom kritikom (kritika moze biti pozitivna ali nekeda negativna ali uvek onakva da ide ka usavrsavanju sistema..a ne kojecemu)se trude da usavrshe sistem..npr sistem izbora @ova...tako sam shvatio i burekchat..ali..doslo je i do nekih izliva..zestjih...nezadovoljstava ..da ne upotrebim neki tezi izraz....

Ogradjujem se automatski od svakih nasrtaja koji nema ju veze sa polemikom...i kritickim stavom..mada mislim da kroz neke moje chatove dal na javnome dal na privu sam to i pokazao......
           Svaka kritika ako je i bila uputjena ..bila je zato da bi se sutra #burek poboljshao....sanjice tebe sam cimao...cesto...ali znash i sama da nisam mislio u nekome drugome..smislu..barem se nadash da znash to.....
           Sanjice rekao sam ti vetj.da morash malko da se smirish,,ipak nije vishe burek kanal ono sto je bio nas par ..pa svi imamo opove..i cool je.ima nas sad vetj podosta..i treba zavesti neki red...ja imam kritike na to...misletji na nacin na koji je sproveden taj red ..ali ne i na samu odluku da se to sprovede.....i nemoj da se nervirash breee:))))....bitje sve ok:)))
     Ne znam sta da kazem za kraj..sad bi trebalo nesto extra pametno..a vetj je 4:45am/..pa mi mozak ne radi bash....nishta..nadam se da tje se nesuglasice srediti,,,,,ja sam u svakom slucaju komp skrljo pa formatitrao..fdisk and rest off the shit..i browseri za sada rade ko metakk...tako da ako ostane tako..ocekujte povetjan broj postova na bureku od moje malenkosti....
                Pozdravljam vas sve......vidimo se na #burek

[04:03] -NickServ- Added hostmask [*~BlA@212.62.50.*] to the list of your known hosts
-
#burek +DJiDJaZ[DnD] @Burek @ChanServ
#burek End of /NAMES list.
-
[04:48] *** Burek is on IRC
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@Radisa jesam ja davala svima @ za rodjendan i to sto se tada desilo je trebalo svima da vam sluzi kao primer da nikad neznas ko je sa druge strane ekrana i da se to vise ne radi...Slavili smo rodjendan foruma tada, ko je mogao da pomisli da ce to neko zloupotrebiti?

@Djindjicu ti si jedan od retkih koji su dosta prosli na tom chatu zajedno samnom i za to ti hvala! Sto se tice Grofa,on je veciti zajebant pa je tako i mene zajebavao oko kanala ali nikad nista ozbiljno nije bilo u tome...

@All ja sam rekla da kanal vise nije moj,kao sto i nije pa sad resavajte to sami...Samo onaj ko bude na mom mestu shvatice koliko je to tesko,koliko zivaca je potrebno,volje,snage i sto je najgore treba da si uvek raspolozen i da svakome izadjes u susret...da svakome posebno objasnis,pokazes...Eto vam sad prilika pa se pokazite,ja nemam bas nista protiv,naprotiv bice mi drago Smiley Ja sam stvorila kanal na vama je da nastavite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
@sanjica

U neku ruku si u pravu za on sto se desilo na rodj...A sto se tice foundera...pa zasto sluze OP-ovi? kad ti neko trazi nesto da mu objasnis posaljes ih kod nas, ne moras sve sama da radis.. :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Vise nemoram nista da radim  :154:  :368:  :bolt:  :34:  :27:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Pa ako je tako..shta se sekirash..?...ono..ti si founder..sto bi reko windows prilikom instala...sit back and relax...Smiley)))bre...imate @ove..tako da dodjesh..chatash zezash se...opovi rade poso..a ti coolirash....aj nemoj da me nervirash sa time ja sam bila..pocela..vi nastavite..mislim ono...sto si takva bre..kad god je neko njesra ti odma..pocnesh sve da odbacujesh...onda bre udri...kad je gusto..ma cooliraj i stoli te bojko...dobro to malko teze Smiley))..mene tje da stoli bojko...a ti se relaxiraj..i nemoj da tu proizvodish pometnju Smiley))
 Maa ciaooooo:)))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E a sad i rec autora teksta :wink:  Smile

Znala sam da ce se naci i neko pametno bice koje nece procitati moj tekst, mislim u smislu procitace ali se nece obazirati na reci koje su vise puta ponovljenje.
Lepo sam napisala da ne zelim da se bilo ko od Vas pravda, objasnjava, izjasnjava, izvinjava ili bilo sta. Ali eto.... iskreno, malo sam poludela na sanjicu jer je postovala taj komentar ali posto sam bila isuvise nervozna zbog drugih stvari presla sam preko toga bez komentara, onda je prosao dobar deo noci i dana, nisam razmisljala o tome, i kad sam opet dosla na net shvatila sam da to nije losa stvar sto je napisala, jer se ipak na neki nacin objasnilo sta je i kako je bilo.
Nisam bila akter svega toga, nisam bila tu kad su skidani opovi, za rodjendan sam bila sprecena da budem tu sa vama, kao i u posednjih par nedelja zato i nisam upucena u sve te price osim onog rekla-kazala.
Zato smatram Sanjicin post korisnim a za ostale...

Zamolila bih Vas opet da se ne raspravljate sta je i kako je bilo jer je sasvim neumesno sad posle svega, isto tako bih zamolila pojedince, a znace oni koji su, da se uzdrze od komentara tipa 'tako je' ili samo nekih smajlija. I jos bih Vas zamolila da prestanete da na 10 razlicitih tema pricate o jednoj istoj stvari, opovima, smarate mnogo i ne govorite nista novo. Bilo proslo, zavrsilo se, idemo dalje. Ko hoce op, neka se javi Killeru i neka se pokaze, ko hoce ovde status, neka radi na tome da postuje kvalitetne teme i poruke, nije to nista tesko, samo treba malo truda.

Nadam se vidjenju svih Vas u nedelju na chatu
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja cu biti samo kratak...
Ne zanima me sta je bilo.. sta je bilo bilo je... to ne mozemo da promenimo...
Ne shvatam zasto vas reci ljudi koji su totalno ne bitni za vase zivote toliko pogadjaju, i da zbog toga tu negativnu atmosferu prenostie na one koje volite i koji ce uvek tu za vas biti.
BEDAK?
ko je on?
Ja nisam dane na chatu proveo sa sanjom , duskom i nesom da bi se na kraju zbog njega sa njima posvadjao... on to meni nikad nece pokvariti.

Sta je bilo bilo je, hocu da sad bude bolje, ko nece da bude dobro, slobodno moze da se kupi sa foruma.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
PA ok SAnja.....ali mogu ljudi da postuju..valjda..a pri tome gleda se maticna prica tj u ovome slucaju tvoj post kao nesto za osnovu ..ono od cega se polazi..sa cime treba post imati neke veze...komentarisanje..ali takodje i osvrt na druge postove...pa ako su drugi spomenuli neke stvari..ne vidim zasto ne bi neko to prokometarisao ..bilo + ili - ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.