Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trenutak iskrenosti  (Pročitano 14288 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Spartanski nema sta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Razumecu vas u potpunosti ako vas bude mrzelo da procitate onaj bukvalno kilometarski post od cbbj-a iliti Sashe1, ali da ne bi bili uskraceni od onoga sto je on napisao pokusacu da prepricam u par recenica.

Covek postuje porodicu, zgrozen je nad cinjenicom da svi mrzimo Radisu, pravdao ga je po jedno, mislim minimum 10 puta, odrekao se opet javno Bedaka, izneo je opet svoj stav o opovima, rekao da mnogo voli SF-a i Killera, kao i da mu je mnogo stalo do burek porodice i ljudi sa njega.

Ako sam nesto zaboravila ili izostavila, ne zamerite, tekst je stvarno dugacak a moja paznja trenutno nije na maksimumu.

A sad da odgovorim.

Niko ne smatra Radisu za crnu ovcu, i  ne znam odakle mu ta ideja! Ja sam mu sama lepo rekla da sam BILA ljuta na njega ali da sam shvatila da je on jos dete i da nema pojma o cemu govori, to sam mu rekla, i bas tim recima. Isto tako sam insistirala da se Puky i on izmire sto oboje mogu potvrditi. Za ostalo ja ne znam, znam samo za to u vezi Vojvodine.
I da, to u vezi Lakija, to je stvarno bila vanredna situacija, mislim da su svi preterali ali sada je sve to reseno! I koliko znam svi su se izmirili!

Kad smo kod toga, da odgovorim i tebi. Mrzim generalisanje stvari, cak i ti Zrenjaninac to radis, meni nije potrebno da odem u NS ili Bgd da bi sebe smatrala uspesnom! Ovde sam i radim i trudim se i znam koliko vredim! Velika sam u svojim ocima i nije mi bitno kao sto mi nikada i nece biti bitno kako me drugi vide. A to sto si ti spominjao kakvi smo mi Zr-ci, pa kad vec generalizujes generealizuj do kraja, takvi su svi ljudi. I jos nesto, ne znam odakle ti ideja da su svi zr-ci takvi, ocigledno ne poznajes prave ljude ovde.

Dalje, ne vidim potrebu da se ti mesas u sve ovo jer i nisi bio umesan, i ne vidim jasnu potrebu zasto je tebe Radisa zvao! Da li njemu treba advokat?! Ako je imao nesto da kaze neka on sam kaze, a ne da salje starijeg brata. Da ne bude zabune, ne vredjam nikoga, samo malo veca kritika. Jeste on mozda najmadji ali to ga ne opravdava za postupke, sami snosimo krivicu i posledice, a njemu ako nesto smeta ima nas ovde toliko kojima moze da se obrati a ne da se stiti i krije iza tebe! Ako je neko izrekao da je on kriv sam je trebao pitati zasto i kako je on kriv i pokusati da se opravda a ne da se krije iza tebe! Ovo nije osuda, ovo je konstruktivna kritika!
Znas Radisa u zivotu ces naici na situacije kad ces biti sam, bez igde ikoga i naicices na probleme koje ces morati sam da resis a ne da ih prepustas drugima i da se krijes iza drugih ljudi. Jer jednog dana neces biti najmadji i jednog dana ces shvatiti da si zreo odrastao covek i da probas i pokusas da budes odgovoran za svoja dela i svoje reci. Ne, opet ponavljam, ne vredjam, samo pokusavam da shvatim i razumem tvoj potez zvanja sashe1.

I jos nesto.

Ljudi!
Ovo ste previse ozbiljno shvatili!
rekla sam Vam a opet ponavljam, nismo ovde da bi se pravdali, svadjali, komentarisali, kritikovali!
To je bilo i proslo!
Ako neko ima neki problem sa nekim neka to rese licno, a ako ne mogu licno neka se obrate nekome ko ce to resiti na lep diskretan nacin!
Ne trebaju nam drveni advokati (sale nista licno, samo moje vidjenje da si preterao i da nisi postupio kako treba, jer prvo zlatno pravilo advokature je to da bez obzira na srodnost advokat-klijent ispitas sve strane a onda doneses zakljucke. I kad se vec branis brani kako treba, sa svim poznatim cinjenicama, a ne samo zato sto ti je neko brat, zato sto je najmladji i zato sto on tako kaze da mu verujes!!! jer koliko se secam tako nesto je bilo i sa Bedakom, pa vidi gde ste zavrsili.)

Iskreno se nadam da ces ovo procitati, kao i svi ostali, da cete se svi izmiriti ako niste, ne ovde i ne preko ove teme, nego licno. I da cemo konacno staviti tacku na tu prokletu pricu oko opova!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Ja sam zvao SASU i ispricao mu sta se desava na bureku (on nije imao modem pa nije mogao ni da vidi sta se desava) jer smo mi to vec odavno predvidjali(i jel meni zabranjeno da ja njega zovem?), ja se ne krijem iza njega i vec sam tebi sto puta rekao pre njegovog dolaska da ne zelim da budem crna ovca ovde! Zasto sam ja crna ovca? Pa sta bi ti rekla da te na chat docekuju sa recenicom "Posvadjaj nas, ne mozemo sami"? Sta oni misle o meni? Dok je bila kriza bureka, mene su prvog spominjali u svim opomenama, koje PONAVLJAM nisam zasluzio! Ja kad nesto pogresim ja priznajem svoje greske!
Sasi sam i to ispricao, ispricao sam mu moj slucaj, i ne vidim razlog zasto bih lagao? On ne veruje svemu sto cuje, i sigurno je ispitao "okolinu", a osim toga postoji nesto sto se zove LOG, ja ih sve cuvam..
Kazes da treba da sam to kazem a ne njega da zovem?
Pa jesam li sa tobom vec popricao na chatu i ti si rekla da ces da uradis sve sto je u tvojoj moci (HVALA TI) i sa ostalima sam pricao i sa kim god sam pricao rekli su mi  da to kazem javno na bureku, evo sad govorim!
jednostavno, ponele su me "glasine" (nisu glasine vec price po bureku) kako se ja samo svadjam i ovo i ono... Zbog toga se ne osecam bas po volji a verujem da ne bi i ti.

P.S. Sashu sam prvi put u zivotu sreo na kanalu #burek!!!
Pre toga se nismo nikad poznavali u zivotu i mislim da je on tu celu vec svima ispricao.
I da, mrzim kad me zovu detetom (mogli su pre 4-5 god.) :mad:

Odo ja da se igram u pesku... Kupio sam danas lepu veliku kanticu ima i lopatica..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Citat: Eniac
Citat
.. preko 100 postova...

u ovo odavno nisam video jer se konektujem po 5 -6 puta na dan ali mi se svidja sto se ipak primecuje da ima vise postovanja nego ranije kad sam cesto daloazio na sajt sa po 3-4 odgovora Smile

to je verovatno sto sam ja poceo zestje da postujem poslednjih par dana......Smiley))))))))) :lying:
shalim se naravno..nedaj boze...Smiley))))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Citat: El Radisa

Odo ja da se igram u pesku... Kupio sam danas lepu veliku kanticu ima i lopatica..

Jos ti samo treba neko da te ljulja... :wink:  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
.....ufff.

Mislim da od svih ovde navedenih stvari ...najbolje je sagledao decko..covek..sta li je Smiley)))...izvinavam se ali nisam imao cast do sada da naletim tako da kazem na tebe...pod imenom mastan..inace interesantno je da covek nije ni bio na chatu..ali po meni je najbolje sagledao kompletnu situaciju...mozda je u tome kljuc ..mozda ne ..po mom skromnom misljenju ..mislim da bi trebalo da taj njegov post prihvatimo..kao najmerodavniji o svemu...iako covek nema bash direktan uvid u cemu ga je SAnja sa pravom ispravila....
ne bih zeleo da se ovaj moj post shvati kao nastavljanje jednoga t6e istoga..u smislu..opet se raspiruje neka svadja i tome slicno....mada se ne slazem sa misljenjem koje je izneo SF da treba da idemo dalje..mislim sigurno da treba..ali ako ovde ostavimo nesto zataskano..kad tad tje opet izbiti na povrshinu...zmija se ubija udarcem u glavu...a ne u rep
   opet se vratjam na post masnog tako da kazem Smiley)))...covek je u potpunosti u pravu...razliciti smo..i tacka...pitanje je samo koliko je ko spreman da prihvati te razlike i da normalno funkcionishe u dodiru sa njima..na forumu ili kanalu....
  kao srediste problema je vidim postavljen El_Radisha....mislim da iako je decko malko kako bih rekao divlje odreagovao u onoj epizodi sa vaterpolom...bez obzira na sve..bilo je tu malo vishe od cistog prozivanja samo divljaka..u smislu mogao je odma da se distancira..znajutji da ima josh tu ljudi..koji bi se mozda nashli uvredjenim....i pored svega toga....moje licno misljenje je da je on dobar decko....mozda malo plahovit...jbg mlad je..u krajnjoj liniji svi smo mi mladi...ali mislim da ipak kada bacimo u stranu sve stvari i sagledamo sustinu ..mislim da je on super ortak i dobar drug....to sto mozda nekada nepazljivo prokomentarishe nesto gledajutji sa tog aspekta ne bi trebalo uzeti za zlo...ako sagledamo njega kao lika...ostaje jedna pozitiva od coveka..barem po mom misljenju.
Sasha 1 je diplopmatski proistupio..i znajutji da je Radisha ok...iako mozda i malko naklonjen familiji ..sto je sasvim normalno...pokusao da opravda Radishu...u tom smislu ga podrzavam...iako bi mozda na isti nacin mogao da utice i na istoga...ja sam se prepucasvao sa Radishom dosta puta...ali mislim da nismo uzeli za zlo jedan drugome nikada nista..i da smo zadrzali isto onake strava odnose koje smo imali i ranije....
....sto se tice zrenjaninaca ..slazem se sa tobom SAnja...mislim ..ako odem u BG kao reshio sam sve probleme....i kao postao sam neko i nesto ili uspeshan..a drugo za one price o mob ..cena..mislim..to je vishe nego deplasirano...i u pravu si sanja ...a ti Sasha...mislim da nisi mogao cuti tako nesto ni od Loverboya..SAnje...Shacky-a ..Jocy-a ..Manofakture...i ostalih likova koje znash iz Zr-a ...ukljucujitji i mene..namerno spominjem samo ove likove..sa neta..jel ih i sam poznajem..i znam da nisi u pravu shasha..a ...takvih sabana koji se tako ponasaju mislim da ima bar 6541 puta vishe u nekom Bg...logicno.vetji je grad u prvom redu Smiley)))))
    Nema reshenja....jedino da svi malko vishe obrate paznju na druge...a ne na sebe..pa onda ..mozda netje dotji do nekih izjava zbog kojih tje se neko naljutiti....sve to kretje od zezanja...koje predje u zestje zezanje..pa onda ...neko se zeshtje zeza ovako a neko onako..te se mozda neko i uvredi....
...u osnovi mislim da je pozitiva..kada nema zezanja na kanalu koje prerasta u to prob;ematicno zeshtje zezanje sa ispadima...sve ide u pravcu .,..kao kome da se pomogne..ako treba..da se saslusha....da se posavetuje..ili uporede iskustva..zato mislim da u osnovi nema problema..svi su manje vishe pozitivni likovi.....ali eto mora dotji i do kacenja ..nije normalno da vlada samo harmonija ..to je sasvim normalna stvar...u tom smislu razumem i SF-a i druge koji se zalazu vishe da se predje preko toga..jer uvidjaju ./.beznacajnost tih svadjica..jel oni najbolje znaju da su svi ok i + likovi..te treba da ..idemo dalje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ja tju da ga ljuljam....ako obezbedi gajbu piva Smiley)) :twisted:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
El Radisa je po mom misljenju mnogo jak lik chatovali smo par puta i nisam primetio nista da bih mu zamerio. NA mene je ostavio lep utisak tako da ja kazem Viva El Radisha !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@Radisa

Ne razumem zasto si se opet nasao uvredjenim, samo sam iskazala svoje misljenje, sto za razliku od tebe nisam videla sve dok Sasha nije napisao onaj kilometarski post. Mislim ok je, i mene bi moj brat verovatno isto tako branio ali bar bi se potkrepio cinjenicama, mene niko nista nije pitao iako sam akter svega toga! A i to sto je on pisao u 100.000 recenica je moglo da se napise u 1.000

Razmem da si ljut i povredjen, razumem zato sto sam ne tako davno bila u slicnoj situaciji. Ustvari bila je jos gora, neki su priznali da su cak hteli i da me UDAVE! ( :wink: ) Ali vidis, sve se sredilo! Smile  Smile  Smile

Samo kazem, ako imas problem resi licno, ne iznosi ga ovde, a i ako ga ne mozes vec resiti posalji nekome od nas sa kojima si dobar pa taj neko da vidi u cemu je problem. Uostalom ne znam ko ti je to rekao i kad ti je to rekao! Od kad je postavljen ovaj post sve je ok i nisam primetila a ni cula ni za jednu svadju! Koliko sam shvatila svi te vole i niko nema nista protiv tebe! Zasto dizes prasinu ako nema potrebe?!

Pisala bih jos ali  smatram da je besmisleno, ako imas problem javi se.

Ovo je tema poziv za chat u nedelju.
ovo je tema o tome da se izmirimo.
ovo je tema da prestanemo da svi po hiljaditi put pisemo jedne te iste stavove, optuzbe, opravdanja itd.
Ovo je tema o pozivu na mir!

Dajte ljudi, opustite se i uzivajte!
Manje brinite tudje brige a vise se zezajte!!!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Pazi... prvo sam se konsultovao sa svima, svi su mi rekli da objavim na bureku, i namerno sam cekao sasu da prvi kaze jer sam ja do tada izgleda uzalud prichao i po kanalu i po forumu.

Sasa ti je takav, on kad pise on pise.. ima dara za to! :wink:  Smiley

Jel me ti pitas kad su mi to rekli "Da ih posvadjam"?

@eniac

idi leci se..    
Nisam ti ja Fidel Kastro pa da bude VIVA!  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.