Jel može neko da mi uradi ovaj RK logo da se uklopi sa ostatkom slike (vizit karte) ili da mi da neku ideju kako da ga uradim.
Jel će ovo biti tvoja vizit karta? Da me ne shvatiš pogrešno ali prilično je natrpana, pogotovo donji desni ugao gde ti se meša prezime sa podacima. Ako već radiš refleksiju i hoćeš ovako da izgleda onda je daleko bolje da ime i prezime staviš uz liniju gde je prelamanje. Sve u svemu ja bih najiskrenije promenila ceo izgled i težila ka originalnosti. Logo praviš sa prilično jednostavnim fontom, a za puno ime i prezime koristiš potpuno drugačiji font što po meni iskreno ne ide. Mada je to samo moje mišljenje. Bez ljutnje...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 21:26:39 od Eva Jolie »
Moja. Nema ljutnje, prvi put pravim vizit kartu, odjednom su mi nadošle ideje za izgled (osim za logo) i sve sam zbrzao. Da je natrpano, jeste, a refleksija je čisto radi fore Još ću da smanjim opacity, da bude manje upadljivo. Danas sam baš odneo da mi ištampaju jedan primerak i dobro je ispalo.
trebam nesto u fotošopu verujem jednostavno za nekog ko se kuzi ja pojma nemam.. daklke dve slike .gif manja i veca.. da ovu vecu zalepim na tu malu, kao recimo broj na ledja dresa.. ako neko ima vremena i volje da pomogne, nek se javi na pp pa cemo preko maila dalje... hvala
trebam nesto u fotošopu verujem jednostavno za nekog ko se kuzi ja pojma nemam.. daklke dve slike .gif manja i veca.. da ovu vecu zalepim na tu malu, kao recimo broj na ledja dresa.. ako neko ima vremena i volje da pomogne, nek se javi na pp pa cemo preko maila dalje... hvala
Daj slike pa ce se neko vec javiti ovako neverujem da ce neko...Ubac slicice da znamo o cemu se radi
E meni treba sad nesto sl.ali malo komplikovanije,barem za mene.Treba mi da se na nekim delivoma sliek ubaci jos jedna ali tako da ostanu sve linije od srca,tako da ispadne da je sve to u tom srcu. http://images.suite101.com/638104_com_heart_ante.jpg Postvaio bi ja i koje sliek zelim ali ima ih puno a zeleo bi i sam to da uradim
E meni treba sad nesto sl.ali malo komplikovanije,barem za mene.Treba mi da se na nekim delivoma sliek ubaci jos jedna ali tako da ostanu sve linije od srca,tako da ispadne da je sve to u tom srcu. http://images.suite101.com/638104_com_heart_ante.jpg Postvaio bi ja i koje sliek zelim ali ima ih puno a zeleo bi i sam to da uradim
Pozfrav, treba mi mala pomoc naime, treba mi logo za HR(human resorces) agenciju, nesto kao sto je slika iz atachment-a ail sa ovog sajta- www.human.rs (naravno ne isto :-D ) ako nekome nije tesko da to uradio bio bih mu/joj veoma zahvalan...
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)