Radim neki logo u Macromedia Fireworks, i trebam da napišem tekst da bude savijen (polukružno). Kako to da uradim? Znam da postoji neka varijanta da nacrtam polukružnu liniju i da je iskombinujem sa tekstom ali nikako nemogu to da odradim. Postoji li neki drugi način, neka ekstenzija da imam da mjenjam oblike teksta? Molim vas pomozite.
Hvala.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 19:31:58 od DraskoSix »
jel moze neko da mi prebaci ovu boju sa subaru impreze na zastavu da vidim kako bi joj stajala posto treba da je farbam?
edit ako moze i felna da se prebaci
Layer / New adjustment layer / hue & saturation i čekiraj use previous layer to creat clipping mask. Čekiraj colorize, nadji tu plavu boju, uzmi četkicu (crnu boju) i obriši plavu boju sa svih delova osim karoserije.
Jel može neko da mi uradi ovaj RK logo da se uklopi sa ostatkom slike (vizit karte) ili da mi da neku ideju kako da ga uradim.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Radim neki logo u Macromedia Fireworks, i trebam da napišem tekst da bude savijen (polukružno). Kako to da uradim? Znam da postoji neka varijanta da nacrtam polukružnu liniju i da je iskombinujem sa tekstom ali nikako nemogu to da odradim. Postoji li neki drugi način, neka ekstenzija da imam da mjenjam oblike teksta? Molim vas pomozite.
Hvala.
Nacrtaš putanju kojom hoćeš da se kreće taj tekst, selektuješ i tekst i putanju i ideš na meni Text pa zatim na Attach Text to Path.