Pozfrav, treba mi mala pomoc naime, treba mi logo za HR(human resorces) agenciju, nesto kao sto je slika iz atachment-a ail sa ovog sajta- www.human.rs (naravno ne isto :-D ) ako nekome nije tesko da to uradio bio bih mu/joj veoma zahvalan...
Druze to sto trazis je posao a ne usluga. I poprilicno se placa, pogotovo ako hoces nesto tako sto si okacio!
Pozdrav Moze li neko da mi pomogne oko ove dvije slike...
Na jednoj je samo lice, i kako je slikana na ogledalu (retrovizor je u pitanju xD) vidi se prljavstina... Moze li se to nekako srediti? :/// Zahvaljujem unaprijed
Na drugoj stojim, ali mi je osmjeh i faca ... Ista oko toga? U svakom slucaju hvala...
Treba mi za forum navigacije i baner ako mi ko moze uraditi, bio bih vam puno zahvalan. Koristite mastu i regularne velicine neka budu. Link foruma : www. rocksoul. net
Na koji nacin da uradim ovo u photosopu,kako da napravim jedan ovakav flajer?
pretragom na bureku sam naisao na ovu temu i to bas na stranicu gde ima oono sto mi treba ... elem stavio sam to u citat ... a pitanje je koliko se krecu cene izrade (designe-a) flajera ... ja sam video od 30-100e ali nigde tu nisam video lepo dimenzije da li je samo za jednu stranu ili obostrana stampa ...
znaci trazeno mi je da uradim flajer inace se bavim pomalo, pocinjem webdesign ... pre svega me intersuje codiranje a ne design ... ali ovo nije tesko uraditi tako da sam prihvatio ... citao sam sto se tice "pripreme za stampu" ... oko preloma gledao dimenzije i slicno ... ta neka nacela pokupio tako da mi nece biti to problem ... a pogotovu sto cu ja svoj deo odraditi maximalno sto budem mogao ... to ce super izgledati na racunaru ... a sad sto to nece biti posle dobar flajer jer ce biti stampano na obicnom papiru iako je potreban skroz drugi efekat to nije moja stvar i u to ne mogu i necu da ulazim ...
e sad dao sam vam neki info o svom znanju i kupcu ... a ono sto sam predlozio i kako ce se uraditi ... bice nalik ovoj slici samo ce biti savijeno na 4 dela ... velicina a4 ... i stamapno na obe strane ... fakticki dobija se 8 celina koje ce predstavljati 8 stvari sve smisleno povezano ... znaci mozda mu pre dodje i katalog nego flajer ali kako god ...
shodno tome koliko bi ste vi u mom slucaju trazili ... a koliko bi inace to kostalo ... pa da vidim sta mi je ciniti ...
uz to ce ici jos jedan takav sve isto samo na jednoj strani znaci 4 celine a ne 8 ... sto naravno ulazi u cenu ... ali to mi nije neki problem posle doraditi kad vec imam sablon samo ubacim drugi sadrzaj ... kako god ...
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 19:31:18 od Fman »
potrebne su mi slike u slike dece na koje padaju bombe kao graficka, strip ili cartoon. svojevremeno je crisvector imao neku sliku gde su avioni bacali bombe a deca se dole igraju i vicu kao dedamraz nam baca poklone. sve u svemu ne mogu to nikako da nadjem. svaka pomoc je dobrodosla.
jel moze neko ovaj avatar da mi smanji na 2.0 KB ja sam ga smanjio na 5 kb, ali kad sam cuvao vidjeh i nesto da pise 3 sec.. a iznad nesto kako pola kb pa ako to moze nekako
dvije slicice predstavljaju ovu originalnu i prepravljenu.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(11.61 KB, 120x120)
(5.19 KB, 120x120)
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 19:47:43 od Al3k5aNd4R »