Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?
Treba
36.8%  (25)
Ne treba
57.4%  (39)
Nemam stav
5.9%  (4)
Ukupno glasova: 68
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?  (Pročitano 24163 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
kralj je otac i majka naroda...to je poenta monarhistickog uredjenja..i napustio je svoju decu ...ja nisam , moja deca su kod mene i za njih bih poginula  Smile

zato taj termin ne moze da se koristi kod mene  Smile

dulac...vidim sta je kod tebe problem. ti volis sve sto je srpsko pa makar bilo i pokvareno, podlo, makar bili najvece kukavice i izdajnici ... Smile

ja se ne slazem sa tobom. smatram da je kralj pocinio veleizdaju. i da smo ga trebali obesiti a ne docekati njegove potomke sa rasirenim rukama. Smile

nije sve sto sija zlato dragi dulacu ...

i da ..mada me vredjas vec dva dana i dalje si mi skroz gotivan lik  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi, nema potrebe da se svađate ako ste uvereni da ste u pravu. Dakle, upotrebite argumente, zaista je ružno kada se koriste termini koji vređaju dostojanstvo sagovornika. Ako želiš da pridobiješ nekoga za svoju verziju istine onda ne kenjaj po njemu. Svako greši...

Posebno kada vidim da ste iskreni rodoljubi, samo sa različitim ličnim iskustvom, obrazovanjem i vaspitanjem... Istina je jedna, valjda smo ovde da se preispitamo, da izložimo svoja uverenja kritici drugih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
(Shone, njoj taj termin očigledno ne smeta, zato nemoj molim te da me upozoravaš ili sl.)

Du... Radulac, vredjanje je zabranjeno i ako njoj ne smeta, meni smeta. To sto je rekla da su se neki kraljevi kotili i nije neki cin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
(Shone, njoj taj termin očigledno ne smeta, zato nemoj molim te da me upozoravaš ili sl.)

Du... Radulac, vredjanje je zabranjeno i ako njoj ne smeta, meni smeta. To sto je rekla da su se neki kraljevi kotili i nije neki cin...

Meni je Sandra veoma zanimljiva i inventivna, iskrena pre svega.

Ali ako se iskenjaš po nečemu što neko drugi poštuje... Vulgarno, bez argumentacije nego sa mržnjom, onda to ne postiže nikakvu drugu svrhu sem vređanja. Ja ne kažem da sam nešto mnogo uspešan u argumentacijia li bi trebalo da se potrudimo. Valjda nam je cilj komunikacija koja negde vodi, a ne ukopavanje u ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 
xexexex "viknuo"....

Naime, kakav bih ja bio čovek kada bih rekao da su svi Srbi - partizani zločinci po automatizmu...
ne, ne, radi se samo o sagledavanju delovanja pokreta kao celine, a posebno rukovodstva, koje jeste bilo zločinačko.

Dovoljno je ovo što si napisao i tvoje namere su jasne. Znači svi rukovodioci u Partizanskom pokretu su bili zločinci. Šta tu dalje ima da se raspravlja, sud si doneo, samo je šteta što su partizani uglavnom mrtvi , pa ne možeš da streljaš. Tvoje namere su, ne istina već revanšizam. Rekao sam ti da je moja porodica bila Partizanska. Neki su poginuli već 1941, neki i kasnije, a neki su preživeli. Bilo je i običnih boraca , a i neki su izašli kao oficiri iz rata. Hoćeš da kažeš da su ovi poslednji,  bili zločinci. Dobar metod za nacionalno pomirenje.
Ako pođeš od stava da su svi koji su rukovodili partizanskim pokretom bili zločinci, onda nema mesta diskusiji. Znači kojih pristalica ima više, oni će proglasiti istinu.Šta pobogu ispada da su Partizani sa Ustašama ubijali Srbe i to  planirano , sa potisanim sporazumima. To su dečije priče.

« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 12:27:42 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

Meni je Sandra veoma zanimljiva i inventivna, iskrena pre svega.

Ali ako se iskenjaš po nečemu što neko drugi poštuje... Vulgarno, bez argumentacije nego sa mržnjom, onda to ne postiže nikakvu drugu svrhu sem vređanja. Ja ne kažem da sam nešto mnogo uspešan u argumentacijia li bi trebalo da se potrudimo. Valjda nam je cilj komunikacija koja negde vodi, a ne ukopavanje u ...

hvala pavle  Smile

prvo sam ucila ono sto se uciti mora u skoli a posle su me zainteresovale neke zakulisne radnje koje sam do besvesti izucavala.
sklopila sam svoje misljenje iz svega procitanog.
mislim da imam dovoljno intelekta za to . Smile
prosto imam svoje misljenje, ovo je javna diskusija i ja cu nastaviti da ga iznosim.
naravno, ne zelim da vredjam moje neistomisljenike jer mislim da se nedostaci argumenata nikako ne mogu nadoknaditi istim  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Znači svi rukovodioci u Partizanskom pokretu su bili zločinci

наравно...ту је и фантастични писац ћосић
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Shone, kao što lepo reče Pavleor, to je vređanje tuđih ubeđenja. Ako neko za uzvišene ličnosti iz naše istorije kao što su neki pripadnici dinastije Karađorđević (sam rodonačelnik, pa Petar I) kaže da su se kotili, to je onda pljuvanje celokupne nacije, njene istorije i svih vrednosti ugrađenih u nju. Ako je jedan Karađorđe, koji je među najzaslužnijma što danas imamo državu, kotio decu, onda smo svi mi nečiji nakot, pa samim tim i ona koja taj izraz upotrebljava.

@Sandra, nigde ja tebi nisam napisao da si ti ovakva ili onakva, ili te uporedio sa nekom životinjom ili tako nešto. Ali ako je to po tebi legitiman izraz, onda ne bi trebalo da predstavlja problem da ga neko upotrebi za tebe, zar ne ?
Ja daleko više poštujem Karađorđeviće nego neke anonimne ljude sa foruma, pa samim tim, ono što ti upotrebljavaš ptoriv njih, ja ću upotrebiti protiv tebe. A da sam negde napisao bilo koju ružnu reč ili te vređao, veruj mi, Shone bi čas posla to rešio.
Naravno, imaš ti pravo na izražavanje mišljenja, ali neki zahvaljujući kojima ti uopšte imaš to pravo, štaviše, zahvaljujući kojima postojiš, su upravo ti koji su se po tebi "kotili".

@perudji, cela ta ideologija je materijalizovana preko zločina i masovnog istrebljenja Srba, samim tim, svi koji su je neposredno sprovodili, ubijajući ljude, šaljući ih na sremski front, regrutujući protiv njihove volje itd. su zločinci. Da, to mislim. I ko je uopšte rekao da se ja zalažem za neko "nacionalno" pomirenje sa zločincima. Drugo je to ako je neko tvoj bio oficir u ratu. Ali ako je bio partijski funkcioner, jer nisu ni svi partizani bili komunisti, onda se uklapa u moje mišljenje.

@Mrgec, da Ćosić je fantastičan pisac.

« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 13:20:16 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
@Mrgec, da Ćosić je fantastičan pisac

знам ја то...али не зовем га ја црвени сатаниста већ ти
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
nigde ja tebi nisam napisao da si ti ovakva ili onakva, ili te uporedio sa nekom životinjom ili tako nešto.

hvala ti mnogo  Smile Smile Smile

mrgec...ne bih ja pisca bas nazvala zlocinac ...pre bih reka korumpirana osoba , tudji zbir i persona koja je godina prodavala toplu vodu narodu.
i nikakav otac nacije, pobogu  Smile

secam se price jednog starijeg gospodina ...u to vreme (posleratno) gospodin je bio veran i odan prijatelj. pogotovu rankovicu posle cije se smrti nastavio druziti sa gospodjom rankovic  Smile...tako da ... zaista je bio iskren prijatelj . pa me samim tim i ne cudi njegovo ponasanje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.