Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?
Treba
36.8%  (25)
Ne treba
57.4%  (39)
Nemam stav
5.9%  (4)
Ukupno glasova: 68
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?  (Pročitano 24127 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ja sam o tome rekao šta imam.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia 
Citat
samo je šteta što su partizani uglavnom mrtvi
Aли се зато њихове виле,пословни простори,фирме добро држе. А има и покоји наследник,који је крив за оно што су учинили његови родитељи.
Citat
Ako pođeš od stava da su svi koji su rukovodili partizanskim pokretom bili zločinci, onda nema mesta diskusiji.
Citat
Znači kojih pristalica ima više, oni će proglasiti istinu.
Тако ти схваташ Истину.
А где је гласачке картице? А где је спреј са кажипрст?
Citat
Šta pobogu ispada da su Partizani sa Ustašama ubijali Srbe i to  planirano , sa potisanim sporazumima. To su dečije priče.
-------Неким људима мора се понављати МИЛИОН пута--------------------------
1)Vođstvo hrvatskog narodnog oslobodilačkog ustaškog pokreta s jedne strane i vođstvo komunističke stranke s druge strane svesni su težine svoga položaja koji dolazi od zajedničkog neprijatelja, svake jugoslovenske vlade i srpskog naroda kao nosioca srpske hegemonije (nadmoćnost) i podržavaoca svakog režima koji sputava, ometa i tupi nade: a) kod hrvatskog naroda da će ikada doći do oslobođenja ispod srpskog jarma, b) kod komunističkih masa da traže saveznike u rušenju postojećeg stanja 2)Vođstvo jugoslovenske komunističke stranke svijesne svoje uloge, priznaje da do komuniziranja Balkanskog poluostrva ne može doći dok se neslomi kičma srpstvu i pravoslavlju, jer je poznato da su to dva faktora koja su omela prodiranju Osmanlija na Zapad i komunizma i Austrije na Istok. Sporazumni su da uništavanjem svega što je srpsko i pravoslavno utire se teren za komuniziranje Jugoslavije i Balkanskog poluostrva.

Остатак....
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Najtragičnije je što bi smo svi mi voleli da živimo u boljoj i uređenijoj zemlji. Da možemo u potpunosti da se ostavrimo, u svakom smislu... Ali imamo različite poglede na to kako doći do neke bolje...

Dulać ti si u osnovi patriota i dobar čovek, ali tvoje insistiranje na monarhiji je samo lakši put. Neka vrsta idolatrije, isto kao i Komunizam ili EU.
Kritika je neophodna, pa nije ni Papa nepogrešiv i nemože se reći da je Monarhija najsavršeniji oblik vladavine... Ono što meni smeta kod zastupnika monarhije je baš to, ta nesposobnost za kritičko razmišljanje, prosto vera da se sa Kraljem vraća i sve dobro koje želimo... Kao i EU, samo da uđemo pa će biti super, kao i Autonomija, samo da je dobijemo pa će naši novci biti naši i na našu dobrobit. Cvrc. To je potreba da se kroz život ide sa nekim velikim tatom, pravednim zaštinikom... Nema takvog na zemlji već skoro dvehiljde godina

Problem je kompleksniji

Opterećuju nas neke stvari iz prošlosti i posledice nekih ranijih dešavanja. Ne treba odbaciti tu prošlost, bar ja tako mislim, a kako pokušavaju da nas uče neki koji kažu da im je budućnost jedino bitna. Već treba razumeti sve te okolnosti, zablude... Tu je naša nesreća što nema dovoljno inicijative, od strane države... Što je svako traganje za odgovorima, stvar pojedinca. A ne naučnih i kredibilnih institucija. Tako ostajemo podeljeni, ušančeni, a čovek sam teško da može nešto da promeni.

Sandrice, ti si po svemu što sam imao prilike da pročitam na ovom forumu, otvorena, iskrena i dobronamerna... Prosto jedna slatkica, ne želimm da me neko pogrešno razume... Reč je samo o utisku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pa hvala, ali ne insistiram ja na monarhiji kao državotvornom uređenju u ovom trenutku, imam svoj stav da bi nam taj oblik doneo neke ekonomske koristi i prestiž, da bi ujedinio narod i poboljšao rad državne uprave, zahvaljujući postojanju figure koja nema ustavna ovlašćenja, ali ima veliki uticaj.
Govorim o parlamentarnoj, a ne ustavnoj monarhiji.
ali o tome na drugom mestu.

A ovde pričamo o prošlosti i tome da li onaj ćopavi ustaša treba da dobije ulicu. A to što je argument pobornika - pa kralj je pobegao, to dovoljno govori samo po sebi.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 13:33:08 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
. А има и покоји наследник,који је крив за оно што су учинили његови родитељи.

браво царе Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Vredjanje tudjih ubedjenja se na ovom forumu vrsi svakodnevno i na svakih 2.31 minut. Kad bi to sankcionisao Politicki forum ne bi postojao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pavle  Smile...predjimo na pp  Smile

monarhija je uredjenje proslosti. treba teziki napred. za nekim boljim uredjenjem. nazalost, ni ovo uredjenje koje sada imamo nije savrseno.
prosto sumljam da ce narodu bilo koje uredjenje odgovarati.
to je stara prica koliko je i narod star.SBBKBB  Smile

sto se tice EU to je druga tema ..mogu samo ovako da pokazem koliko mi se to dopada .. Smiley 1...

sto se tice komunjara i partizana uvek mi je bila zanimljiva prica koja se pricala u mom selu. za boracku penziju su ti bila potrebna 2 svedoka , ako se ne varam, da si ucestvovao u ratu ...tesko ih je bilo naci..ja tebi ti meni  Smile
druga prica vezana je bas za to cupanje brkova po vojvodini. ti ljudi koji su to radili bile su ili zaklete komunjare ili poltroni zellni neke pozicije ...
tako da mislim da oh niko nije terao ..nego prosto,zelja za vlascu je jaca od covecnosti  Smile
bio je jedan u selu, najgori od svih, toliko su ga kleli da su mu deca i unuci pozavrsavali na strasno tragicne nacine  Smile
pitam se sta im je to trebalo  Smile...kletva naroda , smrt najmilijih  Smile
ipak , sto se teme tice iskreno ne mislim da su svi terani u partizane i cetnike. prosto je bilo ili si hteo ili si morao ...
nasa zemlja je bila u ratu. i sada bi svako musko moralo da se dohvati oruzja.
oni koji su bezali nikada nisu bili ljubljeni u narodu.
pa i sada kad je bilo bombardovanje, svako ko je prosao granicu i izasao iz zemlje je izlozen poprekom gledanju i komenatrima ...
sve je to ili ces milom ili ces silom ...trece nema  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 
Izgleda da ima više zainteresovanih, za moju ekzekuciju.  Smile
Obrazuje trojku, pa krenite, to su vam i dedovi radili. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

ti bi mogao malo da obratiš pažnju šta pišeš o ljudima o kojima ne znaš aman baš ništa.
To što ovde nemaš istomišljenike, koji su ili mrtvi, ili previše matori, žao mi je, ali to je stvar pogrešnih ubeđenja.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Alcatel 

ti bi mogao malo da obratiš pažnju šta pišeš o ljudima o kojima ne znaš aman baš ništa.
To što ovde nemaš istomišljenike, koji su ili mrtvi, ili previše matori, žao mi je, ali to je stvar pogrešnih ubeđenja.

Kada neki o mojim prcima ovde pričaju da su zločinci, to ti nije zasmetalo? A sada mi pretiš iako te lično nisam ni dotakao.Demokratija, ala Draža , za kralja Acu i otadžbinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.