Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:14:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Travian  (Pročitano 96328 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
Elstrong oces da mi budes siter ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Како да створим што више војника за недељу дана ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6300
Varga javi se na pp...

Gambino...Prwo da ti kazem da moras imat zitarica da bi se vojska hranila... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Varga javi se na pp...

Gambino...Prwo da ti kazem da moras imat zitarica da bi se vojska hranila... Smile
Значи да ширим ресурсе ?
« Poslednja izmena: 02. Maj 2009, 23:11:40 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
za wojsku da ih hranis ti je potrebno zito...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
Pocetak Travian-a je uvek tezak..Mnogi pokusaju,onda im nije jasno kako i sta i prestanu da igraju..A oni kojima neko sve to lepo objasni se navuku na ovu igru i igraju godinama (kao ja npr)...

Ne znam koliko imate populacije,mada to je nebitno..Mozete vojsku praviti..Jedino sto vam treba je Kasarna (za pravljenje pesadije) i Stala (za pravljenje konjice) (naravno kasnije i Radionica za pravljenje Ovnova i Katapultova),ali otom potom Smiley

Ako ste Tevtonac..Oni zive od pljacke..Ja sam npr izabrao taj narod.. Smiley Ovaj narod trazi najvise provedenog vremena na travianu zato sto su dobri pljackasi a da bi pljackao treba ti mnogo vremena..Npr.kod mene je uvek ovako :
Кретање војске:
» 80    Појачање    од    0:00:13 сати
« 118 напада    од    0:03:49 сати

Sa mnom igraju jos 3 igraca (dual igraci su igraci kojima sam dao svoj password i koji mogu da ulaze na nalog kao da je njihov)..Znaci mi 4-ica smo uvek na nalogu...Mislim,neko od nas je uvek tu i salje napade...
Ako ste gal , po meni najbolji narod,onda vam je mnogo lakse..Dignete sklonista,pravite deff vojsku (falange i druide) i to je to..Kasnije kada zauzmete neki crop,pravite samo off (maceve i konjanike) vojsku i to je to...
Rimljani..Njihova prednost je sto mogu da prave po 2 gradjevine .. Mada,gradjevine su skuplje..Pa ti to dodje negde na isto Smiley
Dobar su narod za pocetnike , tako da ... Smiley

I da...U Travian-u uvek postoji neko jaci od vas..Tako da znate..Jos ako dosta kasnite od pocetka server-a nemate nikakve sanse da udjete u top 10,pa cak ni u top 100 zato sto su tamo stvarno najveci ludaci traviana...p.s. E da znate sta sve oni rade Smiley

Iskoristie jedan server za probu..Isprobajte sve za sta ste culi i onda sacekajte restart nekog servera i krenite od samog pocetka sto aktivnije..I svi ce cuti na travian-u za vas nick , sto je , po meni jedini zadatak travian-a (da budes poznat,da si strah i trepet za okolinu,itd itd)

« Poslednja izmena: 03. Maj 2009, 13:48:16 od goran988 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Ја на спиду гасим налог, јер ме нападају по десетак пута дневно. Послушао сам Горана па стално нешто градим и будале долазе да пљачкају, а да буквално не узму ништа.  Smile

На рс2 сам у једном почетничком савезу од 18 играча, нисам хтео да мољакам ове јаче, прихватио сам први који ме је тражио.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
Ја на спиду гасим налог, јер ме нападају по десетак пута дневно. Послушао сам Горана па стално нешто градим и будале долазе да пљачкају, а да буквално не узму ништа.  Smile

На рс2 сам у једном почетничком савезу од 18 играча, нисам хтео да мољакам ове јаче, прихватио сам први који ме је тражио.

Nisi me dobro poslusao Smiley
Gledaj..Nisam ja rekao da moras uvek nesto da gradis.. Smiley
Slusaj..Ako si aktivan,uvek pustaj da se gradi nesto za sta imas rese..Kojim redosledom se gradi,to vec ne mogu da ti kazem,posto svako ima neki svoj stil..Najbolje je da dignes rudnike i njive pa posle u centar sela da dizes Kasarnu i Stalu i pijac..itditd..Mada,ne mozes samo da uzmes i da gradis rudnike..Nemas resa..Moras i silos i skladiste..Ma malo je komplikovano objasniti ali vremenom ces videti..
Uspeh je kada pljackas ode bez i jednog resa..
Kako to postici ? Dizi sklonista..Ako si mnogo pod napadima (10-tak dnevno) onda moras da dignes nekoliko sklonista 2-3 na 10lvl..Ali naravno,uz to gradis sve za sta imas resa..Takodje dizi i zid..On ti povecava deff bonus..Ako pak imas dosta resa i siguran si da ce pljackas da uzme nesto,onda odi na pijac pa posalji rese komsiji i trazi da ti vrati kada prodje napad..Naravno kazes i njemu da on isto moze njegove rese da sakrije kod tebe i da se tako ispomazete...Nadam se da nisam zbunio ovim tekstom.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
Ama ja izgradim wojsku i dodju i pobiju mi...Sta da radim ?! Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:14:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.