Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:11:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Travian  (Pročitano 96327 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8gb
Skloni je  Smile
Ako nisi tu posalji je na nekog neaktivca u vremenu dok se ne vratis  ...

Jel neko igra s4 .ba ?
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 13:09:53 od crni scorpion »
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
@crni skorpion jel ti igras rsx ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6300
Jel neko igra s4 .ba ?
Mozda se ja regujem...Igram na bax speed

P.s. Ne pisi duple postowe.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N95 8gb
Igram samo na tom jednom serveru nemam vremena za vise  Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
Ama ja izgradim wojsku i dodju i pobiju mi...Sta da radim ?! Smile
Gledaj..To jeste problem... Smiley
Nista ti ne vredi da napravis 5 jedinica (npr falangi) ako ce neko da dodje sa 50 sekiasa i da ti pobije sve.. Moras da se snalazis i da sakupis sto vise vojske..
Najbolje je ovako..Prvo ti digni sklonista (da bi sto vise sirovina sakrio) ... Kada vidis da ide napad na tebe (crvenim slovima pise NAPAD) onda prvo pogledaj za koliko stize napad (da bi znao koliko imas vremena da reagujes),posle pogledaj ko te napada (da bi video da li je tevtonac ili neki drugi narod,posto tevtonci vide 1/3 sklonista)...Kada to pogledas onda pocnes da reagujes..Vidis da li mozes da stavis da se gradi nesto (ako moze stavi) .. I gledaj da potrosis sto vise resa da pljackas ne bi mogao da ih uzme.. (najbolje je da minut pre napada odes do kasarne i stavis da se pravi vojska) Smiley
Takodje bih zamolio sve da odu na ovaj forum posto je tu sve lepo objasnjeno oko traviana : http://forum.travian.rs/
Prelistajte malo teme pa se onda javite ako nesto nije jasno da razjasnimo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6300
Nista ti ne vredi da napravis 5 jedinica (npr falangi) ako ce neko da dodje sa 50 sekiasa i da ti pobije sve.. Moras da se snalazis i da sakupis sto vise vojske..
Najbolje je ovako..Prvo ti digni sklonista (da bi sto vise sirovina sakrio) ... Kada vidis da ide napad na tebe (crvenim slovima pise NAPAD) onda prvo pogledaj za koliko stize napad (da bi znao koliko imas vremena da reagujes),posle pogledaj ko te napada (da bi video da li je tevtonac ili neki drugi narod,posto tevtonci vide 1/3 sklonista)...Kada to pogledas onda pocnes da reagujes..Vidis da li mozes da stavis da se gradi nesto (ako moze stavi) .. I gledaj da potrosis sto vise resa da pljackas ne bi mogao da ih uzme.. (najbolje je da minut pre napada odes do kasarne i stavis da se pravi vojska) Smiley
Takodje bih zamolio sve da odu na ovaj forum posto je tu sve lepo objasnjeno oko traviana : http://forum.travian.rs/
Prelistajte malo teme pa se onda javite ako nesto nije jasno da razjasnimo Smiley
Smile
Zato ja ne prawim mnogo vojske...Znam da ce umreti...Vise dizem sklonista...Vec imam stalne goste... Jedan sto je 3 na ranq svaki dan mi salje vojske nista ne uzima... Smile
Imam 5 sklonista na level 10 ....a ress-a imam po 7-8000 od svega...
Sto da prawim vojsku kad znam da ce da mi poginu...Znaci ja naprawim po 300 pretorijanaca on mi posalje 1000 onih sekrasha...Znaci znam sta da radim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米
Горане ја сам Гал у савезу, шта је мој приоритет, пошто не желим да будем фарма.
На које ствари да ставим акценат, како би формирао што више војске ?

Ево шта су на мом форуму ставили, шта ти мислиш...
Citat

Evo nekih smernica kako izbeci da postanete farma:

-1.Nemojte budziti level-e skladista i silosa!

-2.Budzite glavnu zgradu!

-3.Nemojte podizati jednocasovnu proizvodnju...ostavite je kakva jeste!

-4.Gradite sklonista(Gali neka grade i zamke..a ako zarobe neke vojnike nek ih odmah oslobode)...i gradite ih sto vise mozete!Bilo bi dobro kad bi imali po3-4 sklonista na lvl 10!Rimljani i Tevtonci bi trebali i vise jer njihova sklonista ssakrivaju samo po 1000 od svakog ressa!

-5.Budzite gradski zid!

Objasnjenje:Nemojte misliti da ce vam sklonista samo zauzimati mesta za izgradnju!Kad prestane neki igrac koji vas je do sada farmao da vas farma...vi onda srusite par sklonista,...a to mozete uradite kad budete imali glavnu zgradu na stepenu 10!

Probajte da se drzite ovih smernice i srecno!I ovu temu sad zakljucavam i nemojte nista odgovarati, a pogotovo nemojte otkljucavati ovaj topik!
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung S8
Smile
Zato ja ne prawim mnogo vojske...Znam da ce umreti...Vise dizem sklonista...Vec imam stalne goste... Jedan sto je 3 na ranq svaki dan mi salje vojske nista ne uzima... Smile
Imam 5 sklonista na level 10 ....a ress-a imam po 7-8000 od svega...
Sto da prawim vojsku kad znam da ce da mi poginu...Znaci ja naprawim po 300 pretorijanaca on mi posalje 1000 onih sekrasha...Znaci znam sta da radim... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
napravi dva sklonista na level 10,pa onda unapredi silos i skladiste do 4000 sirovina,pa sve tako polako...
on ti nista nece uzimati,jer ti je sve u sklonistu...
tek ako budu prestali da te napadaju,razmisljaj o vojsci,ovako unapredjuj infrastrukturu

P.S. tevtonci ti probijaju 1/3 sklonista...
tja ako cuva 3000,oni ti to smanje na 2000.... itd...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 20:09:12 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Nokia Neka stara nokia
Sta je to fejk, tj. Fake-attack?
I kako da ga uradim?

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 22:11:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.