Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:12:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Travian  (Pročitano 96258 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
@elstrong Ne valjda dizati tolika sklonista..Posle ces morati da ih rusis posto neces imati mesta za ostale gradjevine..Predlazem da posetite forum,takodje procitate detaljno uputstvo za svaku zgradu i svaku jedinicu da bi ste bar malo bili informisani Smiley
Gledaj..Ako si aktivan onda ti ne trebaju tolika sklonista..Rekao sam u prethodnom postu sta treba da radis

kada vidis napad trosi rese tako da napadac ne odnese nista

Aj jos jednom da ponovim :
1.Vidis napad
2.Pogledas koliko imas vremena (npr pise NAPAD-> za  0:53:37 сати)..Znaci imas 53 minuta da vidis sta ces sa resama... Smiley
3.Pustis da se gradi nesto (lupam : njiva,rudnik gline,skladiste,silos,pijaca..nebitno)
4.Minut pre napada , ako nisi siguran da li ce napadac da uzme rese odi do kasarne i pusti da se prave sto vise jedinica...
5.Pljackas bi trebao da ode bez resa...
I tako non-stop dok ih ne oteras...Jer oni te napadaju zato sto ti uzimaju resurse..Kada vide da nisi vise farma,nece te ni napadati Smiley
Takodje jako bitno je da se ne kur)ite na jake igrace i da ne pisete svasta zato sto ste onda obicno gotovi...

@Гамбино Isto vazi i za tebe...Ako si aktivan (aktivan znaci da provedes danas od 24h jedno 10-tak na travian-u Smiley ) onda ti ne trebaju sklonista .. (ja npr nemam ni jedno skloniste ali sam uvek on-line,a ako nisam ja tu tu su moji dual igraci)...Bitno je da potrosis resurse..A na tebi je sta ces da gradis..
Ako vec zelis da pravis vojsku,pitaj nekog jaceg igraca koji ti je u komsiluku a koji te ne napada da li mozes da cuvas vojsku kod njega ?  Ako pristane,onda svaku falangu,druida (ako pravis defanzivnu vojsku) sklanjaj kod njega...I kada ih nakupis dosta onda vrati u selo pa ces videti rezultate Smiley Smiley

@ColdOne Fake je kada posaljes klasican NAPAD na nekoga jednom (bilo kojom jedinicom)...Prednost fake napada je u tome sto lik koga napadas ne zna da li ga napadas sa jednim batinarem ili sa 1000 batinara...
Kako da uradis ? Objasnio sam gore..Ako si tevtonac onda odi na mesto okupljanja,ukucaj koordinate sela koje napadas i izaberi klasican napad..Od jedinica izaberi 1 batinara i idi na OK...To je fake.. Smiley
Nadam se da si razumeo...
Fake je mnogo dobra stvar zato sto se ne zna da li je pravi napad ili nije..Zato je i dobio ime Fake.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
unistio me je ko konja...

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
@ColdOne Ne mozes da pravis i deff i off..Mislim , nije pametno... Smiley Odluci se..Ili si napadac ili si odbrana,a predlazem da se branis posto vec i onako kasnis za pravljenje nekog off-a koji ce da bude strah i trepet...
Ako si vec pod napadima procitaj opet ono sto sam rekao..Sa ovim resama sto si izgubio mogao si pola sela da napravis tj izgubio si 1,5 naseljenika... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6300
Kako se rushe neke gradjevine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Koliko se secam kada kliknes na neku gradjevinu trebalo bi da ima opcija rusenja...doduse davno je bilo kada sam igrao!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Diamond
Kako se rushe neke gradjevine?
Potrebna je Glavna zgrada na minimum lvl 10...Kada dignes Gl.zgradu na lvl 10 , onda imas opciju Rusenja gradjevine kada kliknes na Glavnu zgradu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Qtek 小米

@Гамбино Isto vazi i za tebe...Ako si aktivan (aktivan znaci da provedes danas od 24h jedno 10-tak na travian-u Smiley ) onda ti ne trebaju sklonista .. (ja npr nemam ni jedno skloniste ali sam uvek on-line,a ako nisam ja tu tu su moji dual igraci)...Bitno je da potrosis resurse..A na tebi je sta ces da gradis..
Ako vec zelis da pravis vojsku,pitaj nekog jaceg igraca koji ti je u komsiluku a koji te ne napada da li mozes da cuvas vojsku kod njega ?  Ako pristane,onda svaku falangu,druida (ako pravis defanzivnu vojsku) sklanjaj kod njega...I kada ih nakupis dosta onda vrati u selo pa ces videti rezultate Smiley Smiley

Хвала друже на свим саветима, види се да познајеш игру, јер си предложио најлогичнију и најбољу стратегију.
Али трвиан није за мене, нити могу упола да будем активан колико си предложио, нити ме имам мотива да наставим. Зато ћу угасити и овај други профил, без обзира што сам нашао савез, јер ме нападају јачи савези и ту цела игра губи смисао.

Можда ћу те послушати, па ћу се прикључити на новом серверу, али после оваквог негативног искуства остаје само ... напред еРепублик.
Позз  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@ColdOne Ne mozes da pravis i deff i off..Mislim , nije pametno... Smiley Odluci se..Ili si napadac ili si odbrana,a predlazem da se branis posto vec i onako kasnis za pravljenje nekog off-a koji ce da bude strah i trepet...
Ako si vec pod napadima procitaj opet ono sto sam rekao..Sa ovim resama sto si izgubio mogao si pola sela da napravis tj izgubio si 1,5 naseljenika... Smiley

Ako je Rimljanin moze i tekako biti i deff i off...pa da kaze covek i sa Galima.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
nek mi javi neko ako se otvori neki novi server i ako neko igra na njemu u medjuvremenu,ja se smorih,sad ode sve u kurac...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Svaki drugi treci dan se otvaraju novi serveri, doduse ne nasi.
Najbolje ti je ako hoces da upadnes u stos, nadji neki server koji nije mnogo aktivan pa razvijaj taktiku.
Mada najbolja je ako se pocinje Tevtonci pa udri Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:12:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.