Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:55:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363833 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kud više da mršavim ja ovako mršava Smile Smile Menjam svoj Mars za taj tvoj tranzitni Jupiter Smile Smile
pa kad se puno potrosi energije onda se gube i kile... dobar ti je taj mars Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta donosi tranzit jupitera i urana kroz 7.?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Imam dva pitanja:

1. tranzitni Uran mi je u konjukciji (vec ko zna koliko dugo) sa natalnim Jupiterom u 5.-oj u Ribama, doduse, odmakao se 2 stepena od egzaktne konjukcije. Koliko sam citala, Uran - Jupiter konjukcija je potreba za slobodom....i kako ja to tumacim (laicki a i poklapa se sa trenutnom situacijom), period nekog samovanja i odsustva zelje za ulaskom u neki partnerski odnos. Znam da je Uran spor do zla boga, ali me zanima kada ce ova konjukcija da popusti. Koliko vidim, Uran je trenutno na 18*stepeni Riba, a moj natalni Jupiter na 16* Riba. Samo su dva stepena udaljeni. Kad ce vise Uran da se makne od mog Jupitera?

2. Receno mi je da je recimo dobro vreme za sklapanje braka priblizavanje Sunca i Venere. Da li neko zna nesto vise o ovome? Kako uopste u natalu moze doci do pomeranja planeta, tj. da li se ovo odnosi na priblizavanje tranzitnih Venere i Sunca ili....?

Posto je i prethodni post vezan za Jupiter i Uran, a ostao bez odgovora, pridruzujem se i nadam se da ce neko odgovoriti, s obzirom da je tematika slicna.
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Tranziti Plutona su veoma važni, jer posle njih, tamo gde se dese, više nikada nije i ne može biti isto. Snaga Plutona je u njegovom sporom kretanju. Važi opšti princip za tumačenje tranzita:

što je planeta sporija, to se njen uticaj više oseća.

U slučaju Plutona, pošto je on najsporija planeta, njegov uticaj je najdublji. To se najbolje vidi po osobama sa Suncem u znaku gde Pluton tranzitira.

Kada je nekom Pluton na natalnom Suncu, "hteo bi iz kože da iskoči" --  Lek za prihvatanje tranzita Plutona je da se svesno i namerno ide u susret budućnosti, a da se stare stvari, staro shvatanje života -- ostave po strani, bez sentimentalnosti, kao da nikad nisu ni postojale. Svako odupiranje Plutonu proizvešće neviđene frikcije, pa i bolesti.

Sledeće, 2008 godine, Pluton ulazi u znak Jarca, i kada se taj tranzit bude završio, države kakve danas poznajemo i velike svetske korporacije, će se totalno promeniti.
izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Andjele, duse ti, otkrij mi sta znaci tranzitni Lilit preko Urana.. nije mi lako.
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjele, duse ti, otkrij mi sta znaci tranzitni Lilit preko Urana.. nije mi lako.

Jejo,ja ne uzimam u obzir Lilit osim u sinastrijama,to je moj izbor.

Tebi kuca tranzitni Saturn na vrata kuce zdravlja,obrati paznju na to.Meni je donio bol u koljenu(Saturn kosti)dok je tranzitirao VI kucom.
Tranzitni Neptun ti je nad Mrasom,energijom.Pazi se pica,tableta....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Čim je tranzitni Saturn kročio u moje šesto polje ja sam počela da razmišljam kako moram da obavim kompletan lekarski pregled... da li je to dobro ili loše nemam pojma...s obzirom da su mi u šestoj i Mars i Jupiter i Saturn...kakve on lekcije još tu donosi (po pitaju zdravlja)??
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
Valjda је значење да излазиш физички јача из тог периода (ако ме не убије, а неће.. Сатурн је то Smile), а није ни тебе.. очито. Лекције можда могу да се повежу са владаром куће??
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Onog dana kada mi je tranzitni Saturn izasao iz 10 kuce, dobila sam ugovor za stalno na poslu (mesec dana pre nego mi je prethodni istekao!  Smile).

Uran, vladalac V mi vec godinama tranzitira V - kucom. Doneo mi je pregrst ljubavnih veza, ali uglavnom bez varanja partnera. Kako mi se Neptun (vladalac VI) prikljucio Uranu u V, uletela sam u tajnu ljubavnu vezu sa nekim koga sam upoznala preko posla   Smile.
Jesam li u pravu? Sta mogu da ocekujem, s obzirom da ce taj Neptun biti tu mnoooooogo dugo?
IP sačuvana
social share
Kazi mi... kada bih te zgrabio i poljubio u u stopalo, da li bi posle toga uvek pomalo hramala, u strahu da mi poljubac ne zgazis?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Valjda је значење да излазиш физички јача из тог периода (ако ме не убије, а неће.. Сатурн је то Smile), а није ни тебе.. очито. Лекције можда могу да се повежу са владаром куће??
Ma da evo me ziva i zdrava i ne gledajte stalno u zvijezde,opustite se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:55:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.