Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:40:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363794 puta)
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mene zanima sledece....Po mojoj logici..trebalo bi nesto da znaci ta upravo razlika sporih planeta kroz neciji horoskop...sta hocu reci Pluton svakome prodje kroz 3 znaka aj 4 ako je dugovecan...a sto je jos bitnije u zrelim godinama ti je non stop u jednoj
ili recimo Uran koji je sa tim i takvim uticajem mislim da je bitno to sto ce recimo meni isti jos jedno 10 godina da bude u prvoj kuci do skoro je bio na ascedentu a nekom ce biti u 8 recimo ....itd...e sada ta cinjenica da li i sta znaci

i jos nesto volela bi da mi neko kaze koliko su losi i sta znace oni najlosiji aspekti u tranzitima koje prave sa nasim natalnim planetama
Meni je sada i jos neko duze vreme Uran tranzitni pravi kvadrat sa saturnom iz natala
ili recimo sada za 2 meseca na samo natalno Sunce ce mi ni manje ni vise pasti konjukcija sa neba marsa i saturna...dajte neko znacenje...i ovako mi je zlo vec duze vreme
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
 Smile @Makishon Da li ti je tranzitni Sa izasao iz 6. ili je jos tamo?
Ucim, Maki, ucim, ne zameri.. i sa SA u 6.Lavu, cini mi se, ucim kako da ne jedem, a da ne umrem od gladi.. to me intrigira strasno..
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jejo, tranzitni Saturn mi je tek ušao u VI polje a pošto se on sporo kreće biće tu jedno 2,5 godine. Treba da mi predje preko 3 planete (natal) prvo ide preko Jupitera...pa to znači da moram da obratim pažnju na hranu - šta jedem, koliko jedem...(mada bi meni dobro došlo gojenje  Smile ), pa može označavati neku strastvenu vezu - iz insotranstva (mada mi ovo momak neće dozvoliti što se tiče zdravlja - isto tu moram povesti malo računa...brzopletost nikako ne valja, a valjalo bi i da se čuvam povreda..
Saturn će mi napraviti kvadrat sa vladarom VI - Suncem pa bi mi to moglo doneti nekih zravstvenih problema...pa zbog toga ovih dana idem na kompletnu kontrolu (od kako je ušetao Sa samo o tome razmišljam a inače mrzim da idem kod lekara i onda kad imam problem..a kamo li ovako iz predostrožnosti).
Treba tranzitni Sa da mi predje preko natalnog ~ Saturnov povratak, ne znam šta me tada može snaći  Smile
Eto mali doprinos ovoj temici Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maki ovo sam negde nasla...
Traniziti Saturna
Jedan od najvežnijih planeta za ispitivanje tranzita, jer predstavlja način kako vidite i doživljavate univerzum kako ste ga strukturirali. Lokacija tranzitirajućeg Saturna pokazuje dio života koji se propituje i testira. Kuća u kojoj je Saturn je područje najveće napetosti gdje morate usmjeriti najviše pozornosti. Planeti koje aspektira tranzitirajući Saturn pokazuju energije u važem životu koje su izazvane i obrasce ponašanja koje treba propitati.
Mnogi doživaljavaju Saturn kao potpuno izvanjsku silu koja je van kontrole. Često se Saturnov tranzit doima kao proizvod sudbine, često neugodne sudbine. No Saturn je način kako vi programirate univerzum na najdubljoj razini. Tako energija tranzitirajućeg Saturna nikad nije potpuno izvanjska. Depresija, tuga, fizički i emotivni gubici znak su da niste dobro prilagođeni kućama i znakovima kojima vlada Saturn. No to su normalni odgovori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Santjen hvala  Smile

Ma imam i ja gomilu takvih tekstova...to je onako uopšteno o tranzitnom Saturnu..posmatra se polje gde tranzitira, kroz koji se znak kreće, pa aspekti sa dr. planetama...
volim da čujem tj. pročitam iskustva drugih... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

wow

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A ako se nekom konkretnom obratim hocu li tada dobiti odgovor....ljudi zaista bi volela da procitate gore napisan tekst i da mi date svoje misljenje
racunajte da sam bas vas pitala... Smiley  Smile Smile
IP sačuvana
social share
moja natalna karta

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Mene od svega najviše zanima ovaj Pluton koji će u Jarca koji će meni izbiti na ascedent.

Sta to znaci, i mene to bas brine...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 10:21:58 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
E pa Merkur je krenuo opet Retro kroz znak raka... greške u kuckanju, teža komunikacija,teže učenje a možda vam i pošta kasni kao meni kada je prošli put bio retro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mene je osa ujela,neznam koji je tranzit donio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Au...nemam pojma  Smile Andjo, nadam se da si izbacila žaoku, ako nisi, trkom na plažu pa prst u pesak - peskom je lako možeš izbaciti (trljanjem). A možda to i znaš. Smile
Mali offtop  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 01:40:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.