Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:04:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362185 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
znas kako tada sam bila u jednoj duzoj vezi koju sam prekinula i  bas brzo poslije toga sam pocela drugu koja je isto dugo trajala.bas se sve to brzo odigralo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ma kazem ja saturn ti oduzme,ali te i nagradi za disciplinu Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
sad mi seta kroz 12 a vladar je 5 i pravi kvadrat sa natalnim saturnom i merkurom
sta bi to moglo znaciti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Pa u svakom slucaju dosta ogranicenja,bice ti malo lakse kada izadje na asc,samim tim sto pravi kvadrat sa nat.saturnom jos je teze,ne mora direktno da ti se odnosi da vezu,ali moguce da si sada malo "ljubavno" nezainteresovana,ili ste se otudjili
Da li ti se sada desava da zamuckujes ili da "gutas" slova kada pises?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
s obzirom da nemam vezu upravo tako sam sad-potpuno ljubavno nezainteresovana.  Smile
a za slova si potpuno u pravu ne mogu iskucati nista kako treba nego prepravljam po 100 puta
drugarica me juce pitala pijem li sto jer ne moze da procita to sto sam joj iskucala  Smile
evo i sad dok pisem grijesim pa prepravljam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Može li to biti zbog toga što je trenutno Merkur u Ribama (i biće tu do 27.02.) Jer se i meni dešava u poslednje vreme da puno grešim prilikom kucanja (mada ne zamuckujem baš  Smile ) Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Zbog loseg aspekta merkura sa saturnom,a nekima se desava i kada je merkur retro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
dodatni aspekti koje tvori ta točka gdje će se desiti konjunkcija kako u natalu i tranzitima govori dal će se ljubav učvrstiti ili raspasti..
također treba uzet u obzir i polja kojima vladaju saturn i venera Smile

Pa to se valjda zna Anchi to i pochetnici znaju Smile

@cosmic-girl

Meni je Merkur 180 Saturn nikada nisam mucala niti jela slova Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 21:27:18 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Tranzit Plutona
Stiven Arroyo

Pluton izvlači na površinu i transformira, često u potpunosti okončava stare oblike života ili iskustva.
Stoga simbolizira moć za oslobadjanjem nečeg trajnijeg iz privremenog, bilo duše od tijela pri smrti ili pojedinčeva sopstva iz stare školjke osobnosti i ega.
Plutonovi tranziti otvaraju dotad skrivene i zaboravljene izvore energije odbacivanjem starih oblika sa površine života; te vam u život mogu donijeti ljude, osjećaje, aktivnosti ili aspekte vaše vlastite naravi koje dugo vremena nisu bili prisutni.
Plutonovi se tranziti zapravo često osjećaju poput egzorcizma ili nekog oblika kirurgije (fizičke, emocionalne ili duhovne) pri kojoj se neki dio nas odstranjuje ili radikalno mijenja.
(npr. tranzit prema natalnom MA pokrenut će transformaciju samodostatnosti, snage, i kapaciteta za vlastita postignuća. Plutonov tranzit prema natalnom NE mogu se manifestirati kao zbrka i veliko nezadovoljstvo u trenucima kada na površinu stanu izbijati žudnje, ideali i maštanja. Pojedinac može steći veliku dubinu uvida u svoje istinske motivacije, žudnje i u ono što je nekoć bilo snažno nesvjesno osjećanje koje ga je tjeralo na nerealno ponašanje. U to su vrijeme očita raznovrsna razočaranja, no ona redovito proizlaze iz pojedinčevih nerealnih osnova ili samoobmana, a takva razočaranja imaju za svrhu poučiti osobu dubljim i pouzdanijim životnim vrijednostima.)

Orbis: Egzaktni aspekti tranzitnog Plutona prema natalnim planetima koreliraju s važnim promjenama koje većina pojedinaca primjećuje, a izuzetno snažni učinci većim su dijelom slučajno primjetni oko godinu dana prije no što se takvi aspekti dogode i kada Pluton može biti čak 5 stupnjeva udaljen od egzaktnog aspekta. Pluton kao da priprema pojedinca za široku lepezu dubokih promjena koje trebaju nastupiti kasnije, i to tako da nagriza neke od temelja starog pojedinčeva načina življenja prije nego na vidjelo izbiju glavni potencijali ponovnog rodjenja. Ljudi su otvoreniji novome kad se nadju u stanju dezorijentacije; a egzaktni Plutonovi aspekti često se nastavljaju osjećajem zamorenosti, dosade, potrage i emocionalne boli koje pojedinca obuzimaju dovoljno duboko kako bi mu potaknuli opće stanje fizičke dezorijentacije. Iako ponekad bolno ili zbunjujuće ovo naravno može biti i vrlo plodonosno iskustvo. Premda nas veći dio obrazovnih ili kulturalnih predrasuda navodi da se zgrozimo i na samu pomisao o kaosu, ipak se mogu naučiti vrijedne pouke ako se prilagodimo bilo kojoj od novonastalih situacija u vrijeme tih tranzitnih razdoblja.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2007, 22:08:08 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Tranzitni pluton je udaljen od moje venere 5* Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:04:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.