Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 08:35:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363982 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
A gde ti se nalazi Venera?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Venera u jarcu(3*) u 2 kuci,inace je vladar 6,7 i 11 kuce..barem posao,ako nista drugo.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Igrom slučaja u poslednje vreme imam priliku da gledam šta se dešava kada Pluton spopadne Veneru koja je u raku u četvrtoj kući. Prognozirali su da je to fatalno zaljubljivanje ali se Pluton okomio na majku osobe čiji je to natal, doneo joj strašnu bolest ali nije bila fatalna, sve se završilo dobro. Sad pokušavam da shvatim da li je Pluton zaista fatalan, da li donosi fatalne dogadjaje koji se završe loše, ili samo donese fatalne loše dogadjaje ali ishod bude dobar, sa velikom životnom poukom?

Kod tebe je verovatno u pitanju novac, ali ja ne umem još uvek da povežem priču  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gledam sad neke moje tranzite i evo sta ima... Smile krajem februara pocetkom marta,saturn pravi sekstil sa mojom natalnom venerom,jupiter opoziciju sa venerom i ujedno konjukciju sa saturnom,a uran kvadrat sa saturnom...u natalu mi je venera 180 saturn i uran.
kada mi je saturn krajem novembra bio u trigonu sa natalnim uranom doslo je do zahladjenja u odnosu sa deckom koji mi je jako vazan i poceo je neki ogroman pritisak vezan za fakultet,zelja za promenom fakulteta,bas neko ogromno nezadovoljstvo,tezak period..inace saturn mi je vladar 9. kuce...u isto vreme pluton u konj. sa uranom i trigonu sa jupiterom..
e sad pretpostavljam da ce ovi aspekti sa pocetka da donesu neku ljubav,novu ili staru,neke promene...( u stvari to bih ja volela) Smile bas me zanima sta ce da bude... Smile sta vi mislite?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moze li netko pogledati moje tranzite? vezano za ljubav, mozda neku vezu, novu ljubav...? zaista sam duuugo nezaljubljena i htjela bi znati hoce li to stanje jos dugo trajati?

karta mi je u indeksu? koliko se sjecam- saturn preko natalnog saturna u 7. kuci, konjukcija uran- mjesec u 1. kuci, jupiter u 10. konjukcija neptun, pluton u 11.....??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
moze li netko pogledati moje tranzite? vezano za ljubav, mozda neku vezu, novu ljubav...? zaista sam duuugo nezaljubljena i htjela bi znati hoce li to stanje jos dugo trajati?

karta mi je u indeksu? koliko se sjecam- saturn preko natalnog saturna u 7. kuci, konjukcija uran- mjesec u 1. kuci, jupiter u 10. konjukcija neptun, pluton u 11.....??
Znam da Saturn u sedmoj moze doneti i brak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Vreme za buntovnike i ljubavnike

Nisam ljubitelj mesečnih horoskopa koji se rade "po znacima", kao ni nedeljnih, a o dnevnim da ni ne govorim. Međutim, položaji koje planete zauzimaju trenutno na nebu, što znači sada, i koji nemaju ama baš nikakve veze sa onim položajima iz vaših horoskopa, ipak donose uvek neku posebnu energiju. Dovoljno je nekad da planeta promeni znak, pa se to već oseti, a kada se neki aspekti duže zadrže na nebu, pa još ako su oprečni aspekti u pitanju, gotovo sa sigurnošću mogu da kažem da će ih svako negde osetiti. Jer ma gde da se nalaze na nebu, sve te planete se mogu "projektovati" sa neba na jednu ravan vašeg natalnog horoskopa, koji vam je neko nekada uradio, i tu se može posmatrati gde to, tačnije - u kojoj kući, sada priča ima neki novi tok, ili se stvari mrse i zapetljavaju.

I kakav bi to bio februar i period vladavine Urana, a da ne bude obeležen naglim promenama, obrtima situacija koje su možda do juče izgledale kao najveća sigurnost na svetu. Kako da pričamo o Uranu-Februaru-Vodoliji, a da ne kažemo da samovolja i neprikosnovena autonomija sada žele svoju vladavinu, da odbace stege i principe koje već odavno smatraju zastarelim i prevaziđenim, nazadnim i poniznim za um, koji je odavno otišao trista godina ispred. Ali, ipak, kao da još uvek niko ne čuje ovu pobunu koja se talasa i priprema, kao da sve samo bubnji, poput buke koja dopire iz podruma nekog kluba, nekakav nagoveštaj da se nešto dešava, ali prilično nejasno i neprepoznatljivo. I baš tako negde od 10. kada Vodolijsko Sunce bude u opoziciji sa Saturnom u Lavu, kada drugim rečima, Sunce koje Lavom vlada od Saturna bude poput prognanog kralja ili svrgnutog na silu predsednika palo, onda kada se ne bude moglo drugačije no silom, najstrožim zakonom il kakvom drugom diktaturskom i autokratskom moći upreti prst na dojučerašnju moć i personifikaciju jedne strašne volje koja može sve, u tom času se uslov za pobunu stvara. A šta je Uranu, pa bio on čak i u Ribama, bitnije nego uslovi, okruženje, situacija koja može da povuče taj triger, koja može da napravi atmosferu koja njemu odgovara. Otuda će mnogi koji ga imaju (Urana) u horoskopu istaknutog, odabrati da budu ratni fotografi a ne modni,  pisci zakona što unose reforme a ne oni koji zakon primenjuju, avangarda koja beži od stereotipa, uvek nalazeći sebe u toj atmosferi haosa koji nikome sem njima, ne odgovara. Haos im je prijatelj onoliko koliko je anarhija ime njihove vladavine. Onoliko koliko je autonomija i vera u čoveka samog po sebi ime njihove religije. Vera u um i ništa drugo, u um koji ako ne služi čemu bi trebalo, ako ne misli drugačije, ako ga ideje ne vuku ispred svih ostalih, ne treba ni da postoji, ako njih pitate. I tako sada, baš to što njima treba, kakav haos, nered, nemir, svuda je okolo, te se iz mase izdižu ovi večiti pobunjenici, večita opozicija, koja u svoj pobuni snagu sebi nalazi i čini se, opstaje bolje nego iko drugi. No, da, to su Vodolije, ili bar, oni koji je u podznaku imaju, ili Urana negde vidno istaknutog. Al šta sa svima ostalima koji će se u ovakvom preokretu planeta i to onih koje vladavinu i volju nose, Sunca sa jedne i Saturna sa druge strane, samo u strah saterati, koji će se više nego ikada slediti pri pomisli da sve može biti izgubljeno, oteto, preko noći uskraćeno. Te nekakva nategnuta atmosfera zavladaće u mnogim firmama, zapravo svuda gde jedan čovek vlada. A sada kao da taj čovek u bes kakav sopstven ulazi, Mars mu je za leđima , u Jarcu, zavera na pomolu, neko nekog izdaje to je sigurno, ili se zapravo osveta za neka ranije učinjena dela sprema. No ako je ovo atentat, onda je snajperista što sa visine hladno povlači obarač (Mars u Jarcu) nepogrešiv, ovo su teroristički napadi i svi napadi sa visina (bombarderi) koji odnose mnoge živote ili jedan život, ali koji za sobom sudbine miliona menja. Nemiri u svetu pa i kod nas, nemiri u svakoj organizaciji, svakom kolektivu.

Na emotivnom planu Venera je do kraja zodijačkog kruga došla, do poslednjeg znaka Riba, te usamljenost čini se neminovna svima. No, kako malodušna nije, Venera ovde kao da zna da je kraj blizu, pa spremna je da što pre i onaj zadnji deo svoje snage da, da se, ako je moguće, što pre istroši i neka bude sa njom šta god, samo da se ova agonija završi. Napuštajući konjukciju sa Uranom, koji joj je dao privid slobode i jedno vaskrsnuće, nove događaje i situacije u odnosu što se do sada nisu kao takve nikada objavljivale, ona kao da na tren nadu opet dobija (to je sve bilo od 29. januara pa do 8. ferbuara). Pa kako prirodno teži da sve traje večno, pokušaće da od avanture ili kakve nerazumne i nemoguće situacije napravi u svojoj viziji koju joj Uran daje, nekakav hepi end priče koja će negde oko 20. ipak ne na nož, već giljotinu Plutonovsku biti stavljena. Amputacija emocija, iluzija, nada, ne gubljenje nego konačno suočavanje sa besmislom odnosa u koji se uplela, biće srećna bar što će znati da je nakon toga čeka mir. Neptunovska dubina i bar dan mira u kome će povratiti potrebnu veru za dalje. Naravno da se sve ovo odnosi više na sve one koji se u nebuloznim, tajnim, zabranjenim, skandaloznim i platonskim vezama nalaze, jer Venera u Ribama, baš sve to predstavlja, dok u realnim vezama i brakovima koji traju, mir se nužno ni ne mora narušiti, ali samoća u partnerstvu i nemanje podrške u momentu kada je treba osoba, može rezultirati kakvom dubokom tugom, zapravo razočarenjem i opet, osećajem besmisla i da je taj gubitak nenadoknadiv. A kako će se Venera i Mars privoleti jedno drugome u nedelji od 11. do 17. februara, pa sve opet obavijeno velom tajne ostaje, a Mars kao da se boji iako hladan i najmoćniji od svih Marsova u horoskopu, izdržljiv i nepopustljiv, uporan i miran u svojoj viteškoj snazi, ipak, kao da se boji da svojim dodirom il rečju kakvom ne povredi ovu Veneru koju on vidi tek kao kakav privid lepote i čulnosti. Kako je navikao da osvaja, on će se pre na tu igru sa njom odlučiti, opet je ni ne znajući, nateravši na mučnu čežnju i snove, dok on taktički smišlja kako da nijedan korak pogrešan ne napravi a da ona njegova bude. Da ima suparnika, čini mu se, bilo bi lakše, jer prirodno voli nadmetanje, voli da pokaže svoju istinsku snagu i moć, jer on zna da će biti pobednik u svakom muškom duelu. Ali nema veće drame i straha za njega, kada mu je protivnik ženska nežnost jer sa tim ne ume. Zato se sklanja, pa kao da beži, pa ga nema, pa se opet pojavljuje, tek da ona zna da je on tu, a ona iako u strepnji i na momente ubeđena da ga je već izgubila jer da je hteo do sada bi već nešto učinio, preduzeo kakav korak, on ni ne sluti da se već zaljubio i rešen da je osvoji spreman je da čeka koliko god bude bilo potrebno.

I za kraj, mada ne ništa manje bitno, pomenuću Merkura, koji je od 2. februara u Ribama. Ostao je on tu sam, bez argumenata, bez dokaza, po prvi put plašljiv da glasno kaže šta misli jer dokaza nema da misli ispravno. Seća se on sada više nego ikada šta su mudri ljudi njemu govorili, priseća se svega u slikama, traži razumno objašnjenje ali ga ne nalazi jer ga i Jupiter smislom i logikom buni, pa ako je razumno i logično onda nije dokazano, a ako ima dokaza nema logike da je baš tako spram isksutva koje mu se čini da ima. Ako je posao koji mu se nudi finansijski bolja prilika, da li je to vredno ako zna da tamo neće raditi ono što voli, ili je dobro da prihvati nešto što je želeo, iako zna da mu plata neće biti velika. Da li će stranac dati novac, da li će papiri biti odobreni za putovanje, da li će njegov sada dobrovoljni rad i angažovanost biti nagrađeni ili ne, jer dok klima glavom i potvrđuje da je razumeo on samo jedno nije, za koga i za šta radi, za koju svotu i do kada. Ali uradiće sve šta je obećao, jer Uranom povučen koji je isto u Ribama sada, kao da oseća da to čak i da je za dđabe nije bez veze tek tako sada ispalo, da ništa negde nije slučajno i da na kraju, samo može biti bolje - jer nema bog zna šta da izgubi. I kako prihvati sebe kao onog koji radi i ćuti, tako nemir i nervoza prestaju, a sve dok se bude pitao, preslišavao i raspitivao kod drugih, sve dok bude svoje lične ambicije i snove suprotstavljao onome što se dešava i dok ono što on misli kako bi trebalo da bude stavlja ispred onoga kako jeste, nesanica, nervoza, iz euforije u mrzovolju on ide, čas radeći manijački i predano, bez greške i vraćanja, čas traljavo i nepovezano, jedva hvatajući niti svojih ideja i misli. Da sve bude još malkice teže, od 14. februara kada se Merkur bude dao u retrogradan hod po nebu, začiniće svaku situaciju koja traži koncentraciju, mišljenje, veštu elokvenciju, moć dogovora, ubeđivanja, začiniće dakle haosom i to onim istim koji ste iza sebe u prethodnih nekoliko meseci ostavili, ne osvrtajući se, već potiskujući ga u nesvesno. Nailazili ste na prepreke i probleme ali ih niste sve redom rešavali, nego sve to što tada preskočiste sada traži svoju realizaciju i vreme. A već ste na jednom poslu. Možda i na dva. Pa evo, dolazi i treći, i dok budete ispunjavali zadatak taj treći ovaj prvi koji ste mislili da ste završili, javlja se ponovo, nije zadovoljan hoće drugačije, a ovaj drugi vam stiže sa novom, ali urgentnom porudžbinom, željom, potrebni ste mu ko leba! Cimaće vas za rukave, i prekidati ko kako stigne, a vi gledajte da sve bude tačno u minut završeno po planu! Uputstvo je da ne žurite i da se ako treba prvo dobro naspavate pa na posao. Svaka brzina vas može mnogo skupo stajati, lako se sada svi fajlovi i ispisane stranice mogu greškom obrisati, a možda i svesno ali sa kajanjem koje vrlo brzo dolazi, pa kako se Merkur bude vraćao unazad, eto i njega koji kopa i želi da povrati nešto što je izgubio. Kako Merkur vlada i rečima, ne zaboravite da jednom rečena reč se ne može vratiti, ali i da lako prelaženje preko nesporazuma i kritika može takođe da vam se obije o glavu, ako ih malo dublje ne shvatite i iz njih nešto korisno za sebe izvučete. Kako Merkur u astrologiji tradicionalno vlada komunikacijom i transportom, idejama, putnicima, marketingom, medijima, radijom i televizijom, prilikom njegovog retrogradnog delovanja, sve su ove oblasti pod udarom neugodnosti i izazova. Mozda ćete primetiti kako se saobraćaj odvija sporije u ovim danima - gužve će biti svakako velike, više je nesreća, možda ne radi signalizacija ili su transportne, poštanske usluge privremeno prekinute. Merkur će možda izazvati probleme u telefonskoj komunikaciji, sa tehnikom takodje, kompjuterima, doneti poneku dezinformaciju ili će prava informacija doći prekasno. Zato ništa ne uzimajte zdravo za gotovo... Proverite svaki dokument, jer i prodavačice karata na autobuskim stanicama greše baš kao i u pošti službenici najviše na ove tranzite.
Ako sada putujete, budite dvostruko oprezni i dvaput proverite dokumente koje nosite sa sobom. Zaboravnost je jedna od odlika ovog perioda.

Pokušajte izbeći potpisivanje važnih pravnih dokumenata i ugovora kao i sklapanje novih poslova u periodima retrogradnog Merkura. Ako ih baš ni po koju cenu ne možete izbeći, uradite svoj deo najbolje što možete, ali je verovatnoća velika da će doći do ponovnih pregovora i uskoro novog potpisivanja revizija itd.

Način na koji je najbolje da se prodje kroz ovaj period jeste:

- da date sebi više vremena za svaki projekat,
- dobro se, ali najstrašnije dobro se organizujte!
- da aktivno učestvujete u situacijama koje mogu izazvati probleme ili nesporazume i
- da, što je najvažnije, zadržite pozitivan pristup stvarima.

Jedna od dobrih stvari koje možete uraditi dok je Merkur retrogradan, otkačite stare ispite na fakultetima koje vučete predugo, otkačite sve što vucarate već mesecima i nikako da ga se rešite, a sve svoje stvarčice (knjige, diskove, alat...) koji je završio po komšiluku ili ma gde, sada tražite nazad. Rekla bih, tražite i novac, ali kvadrat Merkura i Jupitera ne obećava neku isplatu sem na rate ili sitno, pa malo po malo.

Ralunajte da će vam računi biti možda veći nego inače, a inspekcije će se latiti svog posla i angažovati na kontroli papira, knjiga, baš sada kada su najveće šanse za haos.

Takodje, za preuredjenje papirologije, arhive, sredjivanje stana, kuce, nema boljeg perioda od ovog sad, koji ce vam tacno 'reci' sta vam je zaista potrebno, a od cega za sva vremena treba da se konacno oprostite. A kada sve prolazi? Tek 8. marta. Do tada, Marfijevi zakoni u akciji! No kako se Merkur na humor i dovitljivost svoju uvek vadi, evo i jednog, za kraj, "planetarnog" humora, i opet, karikature, koja iskrivljena slika Merkura provucenog kroz mrezu Riba postaje.

Sanja Perić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Sve sto pise o uranu, veneri i marsu je u mom slucaju 100% tako, u soku sam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Sve koji prate astrologiju, najviše će u februaru zabrinuti Merkur koji je u retrogradnom hodu od 14. februara i tako će ići „unatraške” sve do 8. marta. Poznato je da u vreme ovakvog kretanja Merkura možemo svi, generalno, imati probleme u saobraćaju, nesporazume u komunikaciji, sve šo je povezano sa potpisivanjem i sređivanjem dokumenata sigurno će ići uz poteškoće, greške i zastoje... Međutim, to još uvek ne znači da treba odustati od onoga što ste već započeli, već samo treba da budete pažljiviji i da „otvorite četvore oči”, što kaže naš narod.

Jupiter i Saturn uveliko su u trigonu, što ima dalekosežni značaj na skoro sve znakove, i govori nam da treba da vratimo sve dugove, završimo poslove koje nismo završili, ne dâ nam mira da se opustimo, bavimo se pripremama za budućnost, pokušavamo da uspostavimo kontrolu nad sopstvenim životom, ali i nad svim postupcima koji mogu da se tiču i drugih ljudi – jednom rečju, moral će nam biti vrhovno merilo ponašanja i delanja. Uz sve to ide i odgovornost, kako prema sebi, tako i prema drugima.
Lisa

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tek danas sam vidjela i obratila paznju i na ovaj tranzitni pluton ,rekoh da tek pokusavam uciti

uze sve vec spomeute tranzite,  saturn na saturn u 7. kuci, uran na mjesec u 1.,tranzitni pluton mi je u 11. kuci i pravi 180. s marsom koji je u konjukciji s jupiterom u 5.?? sto mi to uz sve ovo donosi! sve mi se cine neke velike promjene ,ali nikako da znam na dobro ili ne dobro??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 08:35:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.