Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:22:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362775 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2533
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Ketrin,bice bolje,narocito kada saturn napusti znak lava u septembru ove god,jer ipak saturn seta preko tvog znaka,a ti si 3 dekada.
Hvala Cosmik, mada se plasim i tog Saturna kad udje u 12 kucu, a tamo mi je SMS.
IP sačuvana
social share
da tačno je 26 stepeni 00
N+O
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Pa bolje severni nego juzni...ne brini,ako se budes osamila,tako ce tebi odgovarati Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
moza li mi neko odgovoriti, please!
da li mi ovaj tranzitni saturn u lavu donosi nesto trajno?i Imam tajnu ljubavnu vezu sa dosta mladjom osobom od sebe.
  rodjen sam 23.9.1960. u 19 00 h    Novi Sad
Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
moza li mi neko odgovoriti, please!
 da li mi ovaj tranzitni saturn u lavu donosi nesto trajno?i Imam tajnu ljubavnu vezu sa dosta mladjom osobom od sebe.
 rodjen sam 23.9.1960. u 19 00 h Novi Sad
Hvala unapred!

Saturn ti tranzitira kroz kucu ljubavi,a on moze oznachavati ljubav sa osobom,koja ima veliku razliku u godinama,razliku u stalezu,sa tobom,pored ostalog.
Mislim da bi trebao da se chuvash ako si u braku,jer vladar tvoje kuce braka,Pluton je u opoziciji sa tranzitnim Uranom,a prelaskom tranzitnog Saturna u sazvezdje Djevice,napravice se konjukcija tranzitnog Saturna i natalnog Plutona.Morash znachi biti oprezan,ako zelish sachuvati brak(pretpostavljam da si u braku,chim je veza tajna)
Tebi su sudjene tajne veze,tajne u braku.
Tranzitni Neptun ti donosi idealizaciju osoba,tranzitni Mars i Pluton ti razbuktavaju strasti,jer su vladari tvoje natalne osme kuce,a trenutno su  u konjukciji sa Jupiterom natalnim,pa se sve shiri i idealizacija partnera i poreba za strashcu,sve to obuhvata natalnu veneru,da veza moze da traje(ova tajna)pogotovo ako je sada zapochela,ali brak Smile
Budi oprezan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Sa nemože donijeti mlađu osobu... može samo stariju ili poznatu od ranije, ako nije tako nije u pitanju Sa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
koji aspekti pokazuju da se desi nova veza a stara koja je trajala 3 god je pre par nedelja pukla i da li sledi nastavak stare veze?tr saturn ide preko nat venere u 12 u lavu.2.8.1984. bg 7/50h.Da li ce tr venera,merkur i sunce u 7 doneti to vracanje stare veze?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
hvala na odgovoru. izvinjavam se ako sam dosadan, veza je zapocela u aprilu prosle godine sa osobom koju znam 6 godina.ako nesto znaci ostavljam njene podatke   6.4. 1980. 21 55 h Novi Sad
  ako moze mali pogled na njen natal bio bih veoma zahvalan. sve ovo me muci vec dosta dugo.nesto me jednostavno vuce. mozda njen pluton ili njen mars...ovako nesto mi se dugo nije desilo.zato me zanima da li je trajnog karaktera ili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mene zanima ako zna netko koji tranziti upucuju na vjenjcanje, tj. kad ce se osoba udat.
kako se to vidi pojedinacno u natalima, a kako u dejvisonu? koji su signifikatori?

hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
hvala na odgovoru. izvinjavam se ako sam dosadan, veza je zapocela u aprilu prosle godine sa osobom koju znam 6 godina.ako nesto znaci ostavljam njene podatke   6.4. 1980. 21 55 h Novi Sad
  ako moze mali pogled na njen natal bio bih veoma zahvalan. sve ovo me muci vec dosta dugo.nesto me jednostavno vuce. mozda njen pluton ili njen mars...ovako nesto mi se dugo nije desilo.zato me zanima da li je trajnog karaktera ili... Smile

Najmanje do cca 9 mjeseca 2009 a dalje ovisiti će isključivo o vama da li ćete uspjeti vezu oplemeniti i na neki način dići na viši nivo, jer će i kod jednog i drugog u tom razdoblju doći do preispitivanja tih i takvih odnosa...

Inače radi se o vrlo snažnoj vezi na "nagonskom" (tjelesnom) nivou koje se inače rijetko mogu uklopiti u neki čvršći odnos, a kako sam prije naveo ovisiti će samo o vama i vašim postupcima odnosno odlukama  u navedenom razdoblju... 
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 15:16:06 od sasa62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
mene zanima ako zna netko koji tranziti upucuju na vjenjcanje, tj. kad ce se osoba udat.
kako se to vidi pojedinacno u natalima, a kako u dejvisonu? koji su signifikatori?

hvala  Smile

ja sam citala da tranzit jupitera 7 kucom moze da donese brak.Ali ne znam da li je to tocno, valjda netko bude odgovorio i mene zanima  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:22:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.