Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:19:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362672 puta)
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Kada je meni jupiter tranzitirao 7 kucom,ja sam otputovala u inostranstvo,ali meni je nat.jupiter na samom dsc,i kada je tranzitni napravio konjukciju ja sam otisla.
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Kada je meni jupiter tranzitirao 7 kucom,ja sam otputovala u inostranstvo,ali meni je nat.jupiter na samom dsc,i kada je tranzitni napravio konjukciju ja sam otisla.

I ne udade se ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Sa nemože donijeti mlađu osobu... može samo stariju ili poznatu od ranije, ako nije tako nije u pitanju Sa...

Sale ,mojoj prijateljici se desila velika ljubav,prilikom tranzita Saturna preko Venere,ne pishem na pamet, ni iz knjiga,
obichno kombinujem knjige i iskustvo.

Osoba je bila mladja 7 godina,nije bila poznata od ranije.Znachi Saturn je djelovao u smislu velike razilike u godinama,a moglo bi se reci i velike razlike u polozaju.
Kako je doshao tranzitni Saturn na njenu  Veneru,tako je doshao i on i to iz daljine,bio je zaista sudbinski susret,mada moram naglasiti da je bio Jarac.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 21:14:43 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Sa nemože donijeti mlađu osobu... može samo stariju ili poznatu od ranije, ako nije tako nije u pitanju Sa...

Sale ,mojoj prijateljici se desila velika ljubav,prilikom tranzita Saturna preko Venere,ne pishem na pamet, ni iz knjiga,
obichno kombinujem knjige i iskustvo.

Osoba je bila mladja 7 godina,nije bila poznata od ranije.Znachi Saturn je djelovao u smislu velike razilike u godinama,a moglo bi se reci i velike razlike u polozaju.
Kako je doshao tranzitni Saturn na njenu  Veneru,tako je doshao i on i to iz daljine,bio je zaista sudbinski susret,mada moram naglasiti da je bio Jarac.

Ha, ha, naravno da je bio jarac. Kad mi je Jupiter  tranzitirao Veneru u  osmoj  kuci, zaljubila sam se u  Strijelca, a kad je Saturn dodirnuo moju Veneru, postao mi je vazan jedan Jarac( malo mladji od mene). Doduse u drugom slucaju nije sa radilo o ljubavnoj vezi, ali ne neki meni neobjasniv nacin, jako mi je stalo do te osobe.  Ocito sam ga poznavala nekad davno, u tko zna kojem zivotu.

Sto se tice mladje osobe, moja bliskla prijateljica imala je vezu, pod istim tranzitom na njenu Veneru, i njegovim Saturnovim povratkom, sa osobom  dosta mladjom od nje. Mislim  6 ili 7  godina.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 09:31:21 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

I ne udade se ti Smile
Ne draga,cak nisam ni u vezi bila,istovremeno je i saturn prolazio kroz 7 polje i pravio konjukciju sa natalnim jupiterom,zaboravila sam to da napisem....To je sve licilo na udaju,a meni se ustvari ostvarila zivotna zelja. Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
da li bi mi neko mogao pomoci  Smile  tranzitni jupiter treba da mi predje preko urana u 4,a uran je vladar 6 kuce.ja mislim da bi tio znacilo kao neka mogucnost posla(i na vidiku je neka mogucnost)mene interesuju sta kazu zvijezde tj da li uopsete ista prihvatati prije zavrsetka fakulteta Smile
 prilazem solar a natal je na 9 str indexa

« Poslednja izmena: 16. Jan 2007, 14:46:05 od marye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Drage moje Vodolije,danas je u vashem sazvezdju konjukcija tranzitne Venere i Neptuna na 18.st ,a Mjesec je trenutno u konjukciji sa Merkurom na 10.stepenu Vodolije,chitav stelijum,tu je bar vashe Sunce....

Da li se shto dogadja bitno u vashem zivotu,u kojoj se kuci radnja zbiva?
Upravo mi je javila jedna Vodolija da je upoznala neobuchnog arhitektu....a radnja se dogadja u njenoj XII kuci,sumljam da je slobodan,mirishe mi na tajnu vezu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bas bih vam bila zahvalna kada bi mi neko protumacio trenutne tranzite,jer onliko koliko ja znam,meni ovo deluje katastroficno.Zanima me tranzit i tranzit Jupitera kroz 7.polje..i da li ce ove godine uposte doci do neke bolje situacije na emotivnom planu?Pokusala sam da postavim kartu..ali nikako mi ne uspeva..pa evo podataka 19.08.1979. 22:30 BG (U pitanju je osoba muskog pola..posto znam da je i to bitno kad se analizira karta)
23/01/2007Aspect   19/08/1979   Orb/Value
Venus   Opposition   Sun   2.19   -252
Venus   Opposition   Venus   0.40   -259
Venus   Opposition   Jupiter   2.13   -181
Mars   Opposition   Mars   2.42   -168
Saturn   Conjunction   Sun   2.48   121
Saturn   Conjunction   Venus   1.09   389
Saturn   Conjunction   Jupiter   1.44   298
Uranus   Opposition   Saturn   2.05   -108
Neptune   Opposition   Jupiter   2.29   -101
Neptune   Trine   Pluto   1.40   24
Pluto   Trine   Sun   1.54   84
   916   -1069   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
meni se cini da mi kroz merkur idu tranzisti, mada nisam sigurna
mislim da mi mozda kvadrat pravi sa mojim merkurom . Mislim da mi sekstil pravi sa mojim plutom, duboke misao, zato uspijevam pisat cini se, neptun mi sekstil cini sa neptunom konjukcija sa plutom , kvadrat sa chironom
kvadrat na asc sa uranom i jupiterom-debljanje, i konjukcija sa chironom sa venerom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
previse opozcija imas kao da se boris sama protiv sebe a opet kao da se nadas boljem
nisu sve lose imas i konjukciju sto daje blagostanje i uspijeh, tezak rad, al kasnije sto sijat budes jela da tako kazem
samo puno opozicija  Smile
eh da prevedem zaboravih  Smile
meni se cini da mi kroz merkur idu tranzisti, mada nisam sigurna
mislim da mi mozda kvadrat pravi sa mojim merkurom . Mislim da mi sekstil pravi sa mojim plutom, duboke misao, zato uspijevam pisat cini se, neptun mi sekstil cini sa neptunom konjukcija sa plutom , kvadrat sa chironom
kvadrat na asc sa uranom i jupiterom-debljanje, i konjukcija sa chironom sa venerom
moji aspekti govore da imam problem sa izrazajem  i komunikacijom a opet sve je nekako udubljem smislu, uspijevam da zavirim u duse drugih/ isto tako sam malo sanjalacki raspolozena, imam nekako vizoansku misao, mogu da vidim tudje misli i kakvi su drugi, zavirem u psihu,,kvadrti na asc mi daje izazov za tjelo, nekontrolirano i slobodno jelo i zelja za neobicnim...,,
neslaganje u ljubavi, male svadje

Sunce opozicija venera ,venera opozicija venera, venera opozicija jupiter, rekla da osoba se osjeca manje vrijednosti, ne bas tako lijepa i pametna, trenutci slabosti, nekako sama sebi prkosi nemoze de dogovorit kako da djeluje, svidaju joj se i ne svidjaju osobe, mislim da ima neka osoba, al juu hvata nesigurnost, pomalo je stidljiva, zeli pokazat da je prijatatna ali na zalost slika ispadne drugacija. Mars opozicija mars, previse enrgije ne znajuci gdje da ju stavi, il previse se umori, il manjak kretanja, sunce konjukcija saturn, veliki radnik , mislim da dobro zaradjiva i puno je zatrpana odgovornostima, saturn konjukcija venera, jupiter , ipak zbog saturna osoba voli lijepe stvari jer ljepota kominira sa vremenom, voli dugotrajne stvari i osobe koje su starije u dobrim je odnosima, kao da prijateljstvo nekako stoji izmedju dvije osobe...saturn i jupiter super ozbljno djelovanje , al u njenu korist..uran opozicija saturn-zelja za modernim, novijim, al isto voli stare stvari, pa je malo teze odlucit sto ce bit bolje za buducnost..xsunce trigon pluto, tajnovita osoba, kao da nesto krije al zna cuvat tajne.
evo moja razmisljanja
« Poslednja izmena: 24. Jan 2007, 06:57:34 od ljepota-noci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:19:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.