Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:45:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362902 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A sta kad tranzitni saturn predje preko Asc. Cuo sam da je to uglavnom neki dobitak, ogromna promena nacina zivota i sl..
Moj tranzitni saturn prelazi preko Asc u septembru 2007, i jedva cekam ako je tako. Trenutno izlazim na kraj sa njegovim obitavanjem u 12.
Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta kad tranzitni saturn predje preko Asc. Cuo sam da je to uglavnom neki dobitak, ogromna promena nacina zivota i sl..
pa di si to čuo? Smile
saturn nije baš tako velikodušan, preko ASC obično donosi uozbiljavanje, osvještavanje kako na psihičkom tako i fizičkom polju. osoba poprima karakteristike samog saturna, postaje realna, iluzije koje smo dosad imali samim o sebi padaju u vodu. saturn nam omogućuje da se sagledamo u pravom svijetlu, kakvi zapravo jesmo, bez ružičastih naočala. možda neki ostanu razočarani, samopouzdanje im opada, ali na kraju saturn je došao upravo ovdje da nas spusti na zemlju i da nas prisili da prihvatimo sami sebe kakvi jesmo.
što je dobro pod ovim tranzitom jest da je ovo super razdoblje za dijete  Smile - saturn je discpiliniran i istrajan, te šrkt, pa nam je tada i lakše skidat višak kilograma, za razliku od jupitera u 1. polju Smile

e da, i pogledaj kakve će još tranzite pravit saturn - ako su loše taj proces osvještavanja će ti pasti teže i obrnuto..

ja sam imala ovaj tranzit prije 2-3 godine - mogu reći da sam fino smršala, a i za vrijeme njegovog tranzita kroz 1. polje i jako uozbiljila - čak sam se ja samoj sebi čudila, ali kako je izašao iz mog 1. polja, opet sam ona stara, razigrana i zvrkasta anch (naravno s onim esencijalnim zrncem mudrosti koje mi je podario saturn) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa meni ce bilo kako uozbiljavanje dobro doci, buduci da sam trenutno u periodu maximalne neodgovornosti , spavanja do 13:00, tako da se unapred radujem disciplinovanju. Sto se tice mrsavljenja, hm, pa gde ces vise, bicu kao grana, takodje sam cuo da je to dobar period za poceti neku teretanu, fitnes ili bilo kakav oblik oblikovanja tela.
kakve jos tranzite??Mislis na natalne planete ili tranzitne, nekako mi je komplexno da se sa tim pohvatam.
Hvala ti ancholino  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Astrološki pregled za januar

žetva usred zime

jupiter u strelcu, merkur u vodoliji i retrogradni saturn iz lava jasno govore da je pred nama mesec u kojem će svako dobiti prema zaslugama. Sam početak januara biće interesantan po tome što ćemo imati priliku da vidimo da li su naša zalaganja u pethodnih godinu dana bila pogrešna ili smo napravili dobre odluke i prave poteze. Ističući ovo, ne mislimo samo na uobičajene godišnje bilanse koji se svodi u ovom periodu, nego pre na prost odnos uzroka i posledica koji je najbolje izražen u narodnoj mudrosti: ”kako seješ, tako ćeš i žnjeti”. Uostalom, ako pri donošenju jedne odluke nismo sigurni da li činimo ”pravu stvar”, dovoljno je da sačekamo rezultate iste pa da nam sve postane jasno.

simulacija života
u stilu prethodnih meseci, kada smo iz dana u dan imali sve više rialiti šouova, a sve manje ličnih događaja, i u januaru će se nastaviti trend hiperprodukcije emisija koje nam prenose ”život uživo”. Sudeći po poziciji neptuna i odnosima koje će tokom januara praviti, najviše štetnih medijskih uticaja primiće žene, jer će biti ”zanesene” standardima koje sredstva masovne komunikacije nameću. Većina pripadnica lepšeg pola ponašaće se raskalašno i nepromišljeno, a sa najviše negativnih posledica proći će one koje budu imale neosnovano veliko samopouzdanje. Poruka januarskog zvezdanog neba ženama glasi: ”odrecite se kratkotrajnog zadovoljstva zarad dugotrajne sreće”.
spoznaj samoga sebe
kada posegnemo za astrologijom, nameće nam se pitanje: možemo li išta promeniti ili smo samo marionete u rukama sudbine? Granica između sudbine i slobodne volje ne može se povući lenjirom jer je po svojoj suštini metafizička, prostire se ”iza fizike”, odnosno: iza onoga što je merljivo. Da bismo je dokučili, moramo posegnuti u dubine svog bića gde ćemo vrlo brzo shvatiti da se ta granica sve više pomera u korist slobodne volje što više poznajemo sebe.
na hramu boga apolona u starogrčkom proročištu delfi pisalo je spoznaj samoga sebe. U pohode delfima dolazili su najcenjeniji ljudi toga doba (među kojima je bio i sokrat) da od proročice pitije zatraže savet ili odgovor. Pomenuti natpis predstavljao je svojevrsno upozorenje posetiocima da mogu ući u svetilište samo ako su pre toga kročili na put samospoznaje jer im, u suprotnom, odgovor koji bi dobili ne bi pomogao.

zvezde ne mogu ništa da učine umesto vas, ali mogu da vas upute u kom
pravcu da krenete.

milanka brkić

« Poslednja izmena: 01. Jan 2007, 19:44:59 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Za našu Silly,
da li postoji mogućnost obnavljanja veze koja je skoro prekinuta?

« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 22:56:05 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni saturn prelazi mojim 6 poljem malo je pokrenuo neke uspavane tegobe ustvari sada je  skoro na granici 5 i šeste kuće tako da djeluje mi i na 5 polje, ne gledam ružičasto, već vidim sve oko sebe u pravim bojama,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da li kad  Saturn prelazi preko 7. polja dolazi do prekida veze moja je trajala skoro sedam godina ali kada je njemu saturn prelazio preko 7. polja došlo je do prekida pre dva meseca. čula sam da pošto je sad retrogradan može da donese pomirenje.taj prekid je jedini zazlog što sam počela da se interesujem za astrologiju mada sam verovala ali sa rezervom.
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ja mislim da Uran kida veze ... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Neki poseban aspekt Urana ili samo tranzit kroz polje?
IP sačuvana
social share
To je to
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Neki poseban aspekt Urana ili samo tranzit kroz polje?

Moze biti tranzit Urana 90 natalna Venera,ili konjukcija.Znachi posebno veza,koja zapochne prilikom ovog tranzita,nemoze da opstane,burna ljubav,koja nemoze da traje.

Imala sam razne primjere.

1.Osoba je u braku,dogadja se ljubav,van braka,onako luda,koja isto tako i nestaje,vrlo brzo,a osoba jako pati.

2.Osoba ima vezu,dugu,prilikom ovakvog tranzita,upoznaje drugu osobu,ostavlja prvu,odlazi sa drugom i sklapa brak.To sam imala prilike da vidim u vishe navrata.

Znachi,sam Uran,donosi promjenu stanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:45:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.