Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:35:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362376 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Saturn 3 kuca - kvadrat natalni saturn 11-ta.. ajd da vas vidim
Stvarno ,pitanje ti je lose postavljeno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
znam Smile nervozan sam nesto..bio.. nije ni bitno nasao sam odgovor.

IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Kretanje planeta u razdoblju Vage (23.9. - 23.10.)

Od 23. 09. Sunce će se početi kretati zračnim znakom Vage, što je astrološki pokazatelj početka jeseni. Još smo jedno ljeto ostavili iza sebe, valja nam se pripremiti na kišovite i hladnije dane s obzirom da tijekom jeseni priroda započinje pripremu za nadolazeći zimski počinak.

Na početku razdoblja, čak će se četiri nebeska tijela nalaziti u znaku Vage - Sunce, Merkur, Venera i Mars. Merkur će prvi napustiti ovo zodijačko područje i već 2. 10 ući u znak Škorpiona, dok će za razliku od njega Venera 30. 09.tek ući u Vagu. Na samom kraju razdoblja (23. 10) Sunce i Mars istovremeno ulaze u Škorpiona. Jupiter, Saturn i ostale sporije planete zadržavaju svoje dosadašnje pozicije. Tu se ništa neće mijenjati sve do kraja mjeseca studenog, kada će Jupiter nakon godinu dana boravka u vodenom Škorpionu ući u vatrenog Strijelca.

Razmatrajući snagu planetarnih pozicija, nekoliko ih je vrlo znakovitih. Svakako treba napomenuti da se do kraja perioda Mars nalazi u Vagi, gdje je vrlo oslabljen. Pozicija Sunca u Vagi se također smatra slabim, dok se za razliku od toga Venera u Vagi smatra jednim od boljih položaja te planete. No, Venera neće ući u Vagu prije 30. 09, što znači da će se do tog trenutka nalaziti u oslabljenoj poziciji znaka Djevice.

Nedostatak Marsa u Vagi kruto je insistiranje na pravdi pa se često gubi iz vida kako su okolnosti rijetko crno - bijele i da u životu ponajviše spoznajemo upravo one sive tonove između. I najbolje pobude mogu potaknuti loše događaje pa tu vrijedi ona "put u pakao popločan je dobrim namjerama". Mars će se nepovoljno izraziti kod znakova kojima upravlja, dakle Ovna i Škorpiona, ali njegov neugodan utjecaj osjetit će Vaga, Rak i Jarac. Ovan, Vaga i Škorpion neka pripaze na zdravlje, ali i međuljudske relacije, Rak i Jarac na obitelj i posao.

Ulaskom Venere u znak Vage doći će do naglaska na svemu što je lijepo, kulturno i odmjereno. To će najviše biti primjenjivo na znak Vage, ali i na Bika jer Venera upravlja s oba znaka. Vagama će mnogo toga ići od ruke, no to će ovisiti i o poziciji Marsa. Činjenica je da će izrazito snažan položaj Venere ublažiti neugodan utjecaj Marsa te harmonizirati životne okolnosti. U svakom slučaju, financijska će i partnerska pitanja postati poprilično bitna pa će na njima trebati pažljivo poraditi. Za znak Bika, mogu se očekivati promjene u zdravstvenom pogledu. Ukoliko je prisutno kakvo oboljenje (što ne bi bilo čudno s obzirom na utjecaj Marsa), Venera u Vagi omogućit će brže ozdravljenje i dosezanje željene zdravstvene ravnoteže. Moguće je da se to dogodi i nakon promjene liječnika, odnosno traženja mišljenja od nekog drugog stručnjaka. Glede ostalih znakova, Venera u Vagi vrlo je harmonična Blizancima, Vodenjaku, Lavu i Strijelcu, a nešto manje Ovnu, Raku i Jarcu. Blizanci mogu očekivati znatan napredak na ljubavnom planu, Vodenjaci u pogledu inozemstva ili edukaciji, Lav u komunikaciji, putovanjima i Strijelac kroz prijateljske relacije. Ovan neka potraži stabilnost i ravnotežu u partnerstvima i financijama, Rak u obiteljskim te Jarac u profesionalnim odnosima.

Savjeti

Ovan: Zbog skupine planeta u Vagi očekujte nepovoljnije razdoblje, a osobito u partnerskim odnosima.
Bik: Obiteljska i poslovna pitanja su iznova poprilično složena, ponajviše ako ste rođeni sredinom mjeseca svibnja.
Blizanci: Ovo je odličan period, naročito u ljubavnom pogledu. Također, povoljno za sportske aktivnosti i zabavu.
Rak: Zbog Marsa u Vagi vrlo komplicirano vrijeme za obiteljske relacije, ali nakon 30. 09 postaje malo bolje.
Lav: Uglavnom povoljno za komunikaciju i putovanja, ali više pažnje posvetite obitelji nakon 2.10.
Djevica: Vrijeme je da se maksimalno posvetite poslu, osobito njegovom posljedičnom aspektu - novcu.
Vaga: Popriličan broj planeta u Vagi učinit će vaš život zanimljivim i prepunim zbivanja, ali ne pretjerujte ni u čemu.
Škorpion: Iako ćete težiti tome da imate svoj mir i izolirate se od svega, dobro je da poneka vrata ostanu otvorena.
Strijelac: Poslovi će krenuti nabolje, a najviše zadovoljstva i sreće doživjet ćete kroz prijatelje.
Jarac: Očekujte povećane napetosti na profesionalnom planu koje ćete teško uskladiti sa privatnim životom.
Vodenjak: Ukoliko ste posvećeni učenju (ili inozemstvu), svoju energiju maksimalno usmjerite u tom pravcu.
Ribe: Partnerstva, osobito njihov financijski aspekt, postat će okosnicom svih zbivanja. Harmonizirajte odnose.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Cosmic_ girl, vec si mi analizirala natalnu veneru, ali me interesuje kako bi protumacila tranzit Jupitera preko direkcionog Plutona u petoj kuci koja i pocinje u Skorpiji a nastavlja se u Strelcu. Natalni Saturn, Pluton (u vagi u 4. kuci) i Jupiter u Skorpiji na vrhu 5. su u konjukciji i kvadriraju natalnu Veneru u Jarcu u 7. kuci. U natalu u 5. kuci su mi i Uran, Merkur i Sunce u Strelcu, tako da ce tranzitni Jupiter preci uskoro i preko ovih planeta. Sta da ocekujem?
Mozda je jos neko raspolozen da sve ovo protumaci?,
« Poslednja izmena: 14. Okt 2006, 13:24:33 od Niinna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ninna,mozda ti se desi nova ljubav koja ce na samom startu biti fatalna.Kad kazem fatalna,mislim mozda ce sevati munje pri upoznavanju,mozda i neka erotska privlacnost,ali nista trajnije zbog tog kvadrata sa venerom..raduj se prelasku jupitera preko tih planeta u 5 kuci vec prvom polovinom sledece god Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Natalna Venera je na 18' skorpije u konjukciji sa Uranom 14' stepen skorpije.Sada je Jupiter na toj konjukciji a Saturn kvadratira konju....Da li sa tom postavkom moze da se dogodii nesto povodom braka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bez tog Saturna pretpostavljam da bi se nesto dogodilo  Smile
Mada, ako je Saturn dobro postavljen u natalu, Jupiter ga moze pozitivno aktivirati, i doneti nesto ozbiljno, trajno (kakav je sam po sebi Saturn).
Ako ne brak, sigurno donosi neku ozbiljnu vezu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Bez tog Saturna pretpostavljam da bi se nesto dogodilo  Smile
Mada, ako je Saturn dobro postavljen u natalu, Jupiter ga moze pozitivno aktivirati, i doneti nesto ozbiljno, trajno (kakav je sam po sebi Saturn).
Ako ne brak, sigurno donosi neku ozbiljnu vezu.
Izostavila sam Venera i Uran su u prvom polju.
Saturn natalni na 8'22 device 10 kuca
Jupiter natalni 4'38 lava 9 kuca
Thx... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Hvala ti cosmic_girl  Smile Nadam se da ce stvarno biti dobar period kao sto kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
sta znaci kada pluton dodje u konjukciju sa mesecom, a kvadratira veneru u konjukciji sa uranom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:35:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.