Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:01:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362355 puta)
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung D500
Imam trač:
Saturn u 6. kući - dobro za dijetu...  Smile

Hmm...tranzitno Sunce je trenutno udaljeno nekih 3° od moga natalnog...što bi to moglo značiti, baš se pitam...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

All We Need Is Love

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hej! imala sam strasno neprijatan dogadjaj 16.09 oko 23.00 moze li mi ko reci koji je tranzit u pitanju...andjela ili bilo ko natalna mi je postavljena u astro obdanistu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Što se zbiva u kući ? Čula si nekeke vijesti loše ?

Emocionalni šokovi usljed razdvajanja na poju doma??? Seliš se možda???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

All We Need Is Love

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
posto je malo skakljiva tema poslala sam ti pvt sale
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Hmm...tranzitno Sunce je trenutno udaljeno nekih 3° od moga natalnog...što bi to moglo značiti, baš se pitam... Smile Smile

Prilikom tranzita Sunca   vazna su pitanja obicnog svakodnevnog zivota,stvari koje vecina ljudi,jedva uocava.Posto tebi tranzitno Sunce,istovremeno pravi konjukciju sa Suncem  i 120 sa natalnim Saturnom,vjerovatno ces,dok tranzit traje biti odgovornija,koncentrisanija na rad...
« Poslednja izmena: 20. Sep 2006, 14:43:39 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung D500
Mislila sam na to da se Sunce vraća na prvobitni položaj, tj. da će mi biti rođendan onda kad bude u egzatnoj konjukciji...  Smile

Ali, svjedno... Hvala na rad...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mislila sam na to da se Sunce vraća na prvobitni položaj, tj. da će mi biti rođendan onda kad bude u egzatnoj konjukciji... Smile

Ali, svjedno... Hvala na rad... Smile

Eh pa Sny,kako mozak nekad ne registruje vazne stvari,pa sretan ti rodjenadan djevojcie,sa malim zakasnjenjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
hej! imala sam strasno neprijatan dogadjaj 16.09 oko 23.00 moze li mi ko reci koji je tranzit u pitanju...andjela ili bilo ko natalna mi je postavljena u astro obdanistu

Ma niš strašnog, rekao bih malo adrenalina i straha, no međutim mislim da nema razloga za zabrinutost, te nećeš morat poduzimati nikakvih dodatnih akcija u vezi događaja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi, sta li moze da donese kvadrat Sunca i Urana, u dnevnim tranzitima? Bas danas gledam nesto n astro comu, i vidim da mi je taj aspekt za sutra ``odabran``.Sunce mi je otislo u 1., inace je vladar 12. a Uran vladar 6. a otisao u 4. ... Bas se zabrinuh  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ja sam negde pročitala da je Sunce kvadrat Uran - tranzit (sad nemam pojma da li dnevni ili noćni   Smile ) teška kombinacija  Smile
Pa opet iz knjige (jer iskustva nemam  Smile ) mogu da kopiram ovo

Tranziti Sunca

Tranzit Sunca ima veliki utjecaj na fizičku vitalnost i zdravlje. Psihološki Sunce vlada osnovnim nagonom postojanja. Kad tranzitirajuće Sunce aflicira natalne planete mogu se očekivati krize radi sukoba volja. Možda ćete biti izazvani da se zauzmete za sebe i svoja prava. Područje koje je aspektirano tranzitirajućim Suncem je područje gdje se morate izraziti. Tranzitirajuće Sunce općenito se tiče muškaraca i autoriteta. Aflikcije tranzitirajućeg Sunca mogu značiti probleme s autoritetom ili muškarcima. Sunce je i okidač za tranzite vanjskih planeta.

Tranziti Urana

Označavaju neobične događaje, uznemirujuće, iznenadne i neočekivane. Ovo su neugodni tranziti jedino ako niste voljni napraviti promjenu. Uran izaziva rigidne strukture, on donosi nove vrijednosti, nove mogućnosti. Ako postoji prevelika vezanost za rutinu Uran će je skršiti.

Ništa drugo ne umem da ti kažem.  Smile Mislim da bismo trebali ovde da pišemo iskustva sa našim tranzitima ... i na taj način učimo jedni od drugih.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:01:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.