Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolić: Srbi iz Republike Srpske su za mene Bosanci  (Pročitano 17994 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ја сам за то да донесу закон којим ће се направити пропис где ће сваки председник Србије у наредних 300 година клечати и молити за опрост поводом злочина у Сребреници. Такође уколико изгубимо неку територију одмах да се одрекнемо тих Срба који су остали тамо  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49873
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S24
Сребреница можда јесте највећи али никако не једини велики масакр. А данас се само о томе прича. Као да није сравњено на дестине села; злоствљано, силовано и убијано на стотине жена, дјеце, цивила,... Као да на десетине хиљада младића није оставило кости по тамо неким вукојебинама. Рат у БиХ је тужна и компликована прича у којој све стране имају своје жртве. Да би данас од читвог рата правли један "геноцид" тако што ћемо манпулисати бројем жртава,... што нећемо утврдити чињнице око тога како је ко настрадао и шта се током читавог рата дешавало на том простору.   
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 16:22:53 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Qtek 小米
Citat
Да не буде забуне...

Тома није признао да је био "геноцид". Али није ни Тадић. У чему ви из СНС-а видите разлику?

На ријеч водитељке да је убијено 8000 Бошњака - што је чиста манипулација бројкама (на шта он није реаговао), Тома клечи, плаче, моли да се Србији опрости (иако, како Анеа рече, Тома не признаје да је Србија чествовала у рату?!) геноцид злочин у рату.

Не капирам чему све то? Они се нама никада ни зашта неће извинити. Штавише славиће злочинце који никада неће бити осуђени. Док ми признајемо да је у Сребреници српском руком поклано 8000 цивила и дјечака. Много јадан наступ. Катастрофалан!
Меџик брате, да се не лажемо побили смо их, био је рат и шта су друго очекивали. Сутра да се зарати и они и ми би се свим силама трудили да једни друге истребимо, по било коју цену, било којим средствима, какав Хаг какве шаргарепе и мркве, било би још горе. Е сад што су надували ту цифру и што имају тапију на ''геноцид'' то је проблем ЕУ и С.А.Д., јер ако би они сутра укинули то право, могли би Бакира да натерају колико прекосутра да нам се извине за све лажи о Сребреници.

Уреду. Све сам пажљиво прочитао. И имам питање: У чему је онда смисао оваквог понижавања? Монструмима који стоје иза маскра никада неће опростити. Нити требају, нити је то релно... Зашто у моје или твоје име да се извињава? Шта смо им ми дужни?
Ма то је све политика, можда ће неко поверовати да се Тома и Срби колективно мењају.
Иначе и мени смета то извињење исламистима, јер са њима ни у лудилу не бих сарађивао.
Наш циљ су руске и европске интеграције, али колико знам османлијске интеграције још увек не постоје, па према томе српски председници нема шта да траже у њиховој исламБошњи.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
Да не буде забуне...

Тома није признао да је био "геноцид". Али није ни Тадић. У чему ви из СНС-а видите разлику?

На ријеч водитељке да је убијено 8000 Бошњака - што је чиста манипулација бројкама (на шта он није реаговао), Тома клечи, плаче, моли да се Србији опрости (иако, како Анеа рече, Тома не признаје да је Србија чествовала у рату?!) геноцид злочин у рату.

Не капирам чему све то? Они се нама никада ни зашта неће извинити. Штавише славиће злочинце који никада неће бити осуђени. Док ми признајемо да је у Сребреници српском руком поклано 8000 цивила и дјечака. Много јадан наступ. Катастрофалан!
Меџик брате, да се не лажемо побили смо их, био је рат и шта су друго очекивали. Сутра да се зарати и они и ми би се свим силама трудили да једни друге истребимо, по било коју цену, било којим средствима, какав Хаг какве шаргарепе и мркве, било би још горе. Е сад што су надували ту цифру и што имају тапију на ''геноцид'' то је проблем ЕУ и С.А.Д., јер ако би они сутра укинули то право, могли би Бакира да натерају колико прекосутра да нам се извине за све лажи о Сребреници.

Уреду. Све сам пажљиво прочитао. И имам питање: У чему је онда смисао оваквог понижавања? Монструмима који стоје иза маскра никада неће опростити. Нити требају, нити је то релно... Зашто у моје или твоје име да се извињава? Шта смо им ми дужни?
Ма то је све политика, можда ће неко поверовати да се Тома и Срби колективно мењају.
Иначе и мени смета то извињење исламистима, јер са њима ни у лудилу не бих сарађивао.
Наш циљ су руске и европске интеграције, али колико знам османлијске интеграције још увек не постоје, па према томе српски председници нема шта да траже у њиховој исламБошњи.

Axa, sada su ruske i evropske integracije... pre su bile samo ruske...
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Ја сам за то да донесу закон којим ће се направити пропис где ће сваки председник Србије у наредних 300 година клечати и молити за опрост поводом злочина у Сребреници. Такође уколико изгубимо неку територију одмах да се одрекнемо тих Срба који су остали тамо  Smile

I da na sirenu svakog tog nekog u mesecu kleknemo k'o kad umro tito moleci se za srebrenicke srebrenicane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Фак јеа то ми промакло виш...то би била врхунска ствар... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Sve babe u crnom sveta ce hteti da zive kod nas.................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Шта ти је замисли када је Весна Пешић похвалила Томислава, можда ускоро и неки ганг банг падне  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Toma je geng bengovo sebe u vugla vidim ja, nije da se isti ne desava upravo i prema ostatku istomisljenika Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.07.0
mob
Nokia 6300
Стигла је директива САД и ЕУ - у Срби су само у Србији, у Хрватској само Хрвати, у ЦГ Црногорци, у БЈРМ Македонци, у БиХ Босанци и на Косову Косовари. Није вам чудно када је хрватски премијер спомињао "њихову" ћирилицу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.