Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 84958 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Vratila se kletva kao bumerang ...
Tako nekako...

Ocekivano, Rinaka, samo ja sam ocekivao razlaz mnogo ranije, posle izbora! Po meni, neophodno je da pored Seselja bude neko ko ce smirivati tenzije. Iako sam clan stranke smatram da su one scene iz skupstine, najblaze receno, neprimerene i da tim recnikom necemo nigde stici. Nikolic, ma kako ljudi gledali na njega posebno politicki neistomisljenici, je jedini koji je mogao da vodi stranku u ovom trenutku.
Slazem se sa ovom konstatacijom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
Citat
Zamalo da sa Nikolićem dobijemo jednu podnošljivu desno orijentisanu stranku,
Ne znam zasto oplakujete coveka kao da je umro... Ovo nije odgovor na tvoj post, vec uopste... na zalopojke...
Cenim da on nije iscrpio sav svoj politicki kapacitet, tako da ce imati vremena i podrske da pokrene novu stranku...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
, ali je najveci problem, na koji sam i sam ukazivao na opstinskim i mesnim odborima, je taj sto se prvo gleda partijski staz a kasnije obrazovanje!
E upravo to  Smile kada bi oni pametniji dobili malo više prostora u stranci to bi SRS samo moglo da donese još koji glas, nikako da odmogne  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Odlazak Nikolica iz SRS je isto toliko veliki minus za stranku.

Veliki minus, izgleda da je Seseljevo ludilo ponovi proradilo za rad njegovih interesa ( a on je u Hagu)
Steta Nikolic je bio ono sto im je trebalo u ovom trenutku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Shvatio i on da od spoja fašizma i seljaštva ne može ništa dobro da ispadne a koliko čujem i potpisaće sporazum za ulazak u EU. Napokon da Srbija postane demokratska država koja ceni svoje prave vrednosti.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 15:14:59 od Tullius Iustinius »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ocekivano, Rinaka, samo ja sam ocekivao razlaz mnogo ranije, posle izbora! Po meni, neophodno je da pored Seselja bude neko ko ce smirivati tenzije. Iako sam clan stranke smatram da su one scene iz skupstine, najblaze receno, neprimerene i da tim recnikom necemo nigde stici. Nikolic, ma kako ljudi gledali na njega posebno politicki neistomisljenici, je jedini koji je mogao da vodi stranku u ovom trenutku.
Ne znam , mislim da ovo uopšte nije dobro za Radikale , Nikolic je veliki gubitak za stranku i veliko je pitanje u kom ce pravcu sada krenuti stranka !?
Naravno da nije dobro! Ali, shvatice ljudi iz vrha stranke to tek kasnije, kada ostanu bez podrske naroda! Znamo u kom pravcu, slusacemo isti recnik za skupstinskom govornicom, mada sada mislim da ce biti  i otvorenih carki sa DSS i Ns, sto ce opet ici na ruku zutima- nikakvu opoziciju tek sad nece imati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sad kad on i Maja Gojkovic krenu u novu kampanju , eto nam još jedne parlamentarne stranke ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Odlazak Nikolica iz SRS je isto toliko veliki minus za stranku.

Veliki minus, izgleda da je Seseljevo ludilo ponovi proradilo za rad njegovih interesa ( a on je u Hagu)
Steta Nikolic je bio ono sto im je trebalo u ovom trenutku
Nije to steta. To je tako normalno. Jer, ne moze Srbija da krene napred, a da radikali budu jaki. Jednostavno te dve stvari su obrnuto proporcionalne. Jedno ide gore, drugo dole (Smile ), jedno raste, drugo opada ( Smile ). Ne moze i Srbija napred i jaka SRS. To je nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Sad kad on i Maja Gojkovic krenu u novu kampanju , eto nam još jedne parlamentarne stranke ... Smile
Maja ima neku lokalpatriotsku partiju  Smile čisto sumnjam da će Nikolić nastaviti da se petlja sa politikom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
Tomislav Nikolić podneo ostavke
6. septembar 2008. | 01:03 -> 15:00 | Izvor: Beta, Blic, Politika, Tanjug, Večernje novosti
Beograd -- Tomislav Nikolić podneo ostavku na mesto šefa poslaničke grupe radikala u Skupštini i na funkciju zamenika predsednika SRS.

Nikolić za, ostali radikali protiv SSP-a (FoNet)
Kako je danas saopšteno iz SRS-a, Nikolić je ostavku podneo sinoć na sednici Predsedničkog kolegijuma. Danas ranije je potpredsednik SRS Dragan Todorović izjavio da ta stranka neće glasati za ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU, čime je potvrdio pisanje beogradske štampe o žestokim sukobima u SRS.

Kako "Novosti" saznaju, do preokreta je došlo posle pritiska lidera radikala Vojslava Šešelja iz Haga na svoje stranačke kolege, posle čega je, na Predsedničkom kolegijumu Srpske radikalne stranke, prevagu odnela njemu bliska struja, a stav Tomislava Nikolića nije dobio većinu.

Prema saznanjima tog lista, Šešelj je još u četvrtak, zapanjen potezom svojih stranačkih kolega, telefonirao rukovodstvu i poručio im da ne ulaze ni u kakve paktove sa Vladom i da bi glasanje za SSP značilo izdaju Kosova.

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović izjavio je "Novostima" oko 14 sati da će poslanici te stranke podržati SSP: "Glasaćemo za zakon o ratifikaciji SSP, a priče o podelama nemaju blage veze sa realnošću".

"Odlučili smo se na ovaj korak zbog nacionalnih i državnih interesa, nema tu nikakvog zaokreta ka DS-u", kategoričan je Todorović.

Nešto kasnije, oko 16 časova, Todorović je kratko rekao: "Nećemo glasti za SSP".

Šefica poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija nije želela da komentariše odustajanje radikala od podrške SSP-u nakon što je Vlada usvojila njihov amandman jer, kako je navela, nema zvaničnu informaciju da poslanici SRS-a neće podržati zakon o ratifikaciji SSP-a.

Da neće glasati za Zakon o ratifikaciji Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU Todorović je potvrdio i u izjavi za "Politiku" i dodao da su mediji pogrešno protumačili izjavu Nikolića.

Prvi čovek vojvođanskih radikala Milorad Mirčić je priču da će radikali glasati za taj zakon nazvao "glupostima".

"Nikolić nikada nije rekao da ćemo glasati za SSP. On je samo govorio o tome da ćemo podržati amandman kojim se još jednom potvrđuje da je Kosovo deo Srbije. Ni o kakvom uslovljavanju podrške SSP-u izglasavanjem ovog amandmana Nikolić nije govorio", kazao je Mirčić "Politici".

Nikolić preuzima SRS od Šešelja

Tomislav Nikolić, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, krenuo je u ozbiljnu reformu stranke, a samim tim i u „konačni obračun“ sa liderom iz Haga Vojislavom Šešeljem, piše “Blic“.

Na to, kako navodi ovaj list, ukazuje Nikolićeva odluka da, uprkos programskim načelima SRS-a i Šešeljevom čuvenom testamentu, poslaničku grupu SRS-a u Skupštini dovede do toga da glasaju za sporazum sa EU i time praktično za integraciju Srbije u EU.

Politički analitičari smatraju da Nikolić, suočen sa neposlušnošću jednog broja vodećih ljudi u stranci, mora da promeni taktiku partije ako želi da u njoj sačuva svoj uticaj, opstane i odbrani se od Šešelja.

Najljući protivnici Tomislava Nikolića u stranci jesu Nataša Jovanović, Dragan Todorović, Gordana Pop-Lazić, Zoran Krasić i Vjerica Radeta.

DS: Nikolić želeo reformisanje SRS

Šefica poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije Nada Kolundžija ocenila da odluku Tomislava Nikolića da podnese ostavku na sve stranačke funkcije razume kao izraz njegove namere da reformiše Srpsku radikalnu stranku i da omogući srpskom društvu da krene putem evropskih integracija.

"Verujem da on u SRS-u ima ozbiljnu podršku za te reformske napore i verujem da ova njegova ostavka nije i konačno razrešenje", rekla je ona.
Kolundžija smatra da bi u suprotnom to bila šteta i za političara tog formata kao što je Tomislav Nikolić.

"Mislim da bi time veliku štetu pretrpela i Srpska radikalna stranka. Mislim da bi tim, na neki način, i srpsko društvo ostalo dublje podeljenim od onoga što bi Tomislav Nikolić mogao da uradi svojim naporima", kazala je Kolundžija.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.