Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 84816 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E52
Ode Tomo kao jaje sa groba !  Smile
Јел` га то цигани однеше? Smile
Искрено ми је жао Томе. Он је био један од ретких у СРС који је имао шта паметно да каже...
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N70
Znaci li to da uskace "gradonacelnik" na njegovo mesto?  Smile  Smile

Realno, sigurno da su neke promene morale da se dogode posle propustanja zicer situacije na proslim izborima. E sada, da li je Toma za to kriv, mislim da nije, ali je to na SRS-u da odluci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ocekivano, Rinaka, samo ja sam ocekivao razlaz mnogo ranije, posle izbora! Po meni, neophodno je da pored Seselja bude neko ko ce smirivati tenzije. Iako sam clan stranke smatram da su one scene iz skupstine, najblaze receno, neprimerene i da tim recnikom necemo nigde stici. Nikolic, ma kako ljudi gledali na njega posebno politicki neistomisljenici, je jedini koji je mogao da vodi stranku u ovom trenutku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 547
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6300
Biće zanimljivo čuti ko mu je pretio porodici?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ode Tomo kao jaje sa groba !  Smile
Јел` га то цигани однеше? Smile
Искрено ми је жао Томе. Он је био један од ретких у СРС који је имао шта паметно да каже...
Ja mislim da ima mnogo pametnijih u stranci od njega  Smile Ja recimo mnogo respektujem onog Martinovića, jer taj kad god je progovorio nikada nije lupetao  Smile  
Mada kakav god bio Nikolić je uzimao jako velik broj glasova na izborima, jeste ono bio večito drugi ali broj glasova koje je uzimao ja zaista bio velik. Koga će sada da izbace u prvi plan, tipujem na Acu Vučića  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ocekivano, Rinaka, samo ja sam ocekivao razlaz mnogo ranije, posle izbora! Po meni, neophodno je da pored Seselja bude neko ko ce smirivati tenzije. Iako sam clan stranke smatram da su one scene iz skupstine, najblaze receno, neprimerene i da tim recnikom necemo nigde stici. Nikolic, ma kako ljudi gledali na njega posebno politicki neistomisljenici, je jedini koji je mogao da vodi stranku u ovom trenutku.
Ne znam , mislim da ovo uopšte nije dobro za Radikale , Nikolic je veliki gubitak za stranku i veliko je pitanje u kom ce pravcu sada krenuti stranka !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jedino se pijavicama mogu izlečiti neke bolesti...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.2.149.27
mob
Nokia 2630
Po meni, neophodno je da pored Seselja bude neko ko ce smirivati tenzije.
Ako se dr vrati nikog neće trpeti do sebe, zato se i insistiralo na odlasku Nikolića. Zamalo da sa Nikolićem dobijemo jednu podnošljivu desno orijentisanu stranku, ovako do dolaska Šešelja (ko zna) stranku će voditi vojvode Todorović i Mirčić... Ludilo se nastavlja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS

pametno...lepo sad,penzionerski zivot i zabole ga uvo za sve Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ne znam , mislim da ovo uopšte nije dobro za Radikale , Nikolic je veliki gubitak za stranku i veliko je pitanje u kom ce pravcu sada krenuti stranka !?
Prvo odlazak maje Gojković sada odlazak Nikolića, ne mož' biti plus nikako  Smile verujem da će stranka nastaviti po starom, sa tvrdokornim stavom pa kako im bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja ipak mislim da ce Todorovic da zauzme mesto.  Smile
Ima dosta pametnih i skolovanih ljudi u stranci, ali je najveci problem, na koji sam i sam ukazivao na opstinskim i mesnim odborima, je taj sto se prvo gleda partijski staz a kasnije obrazovanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.