Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 84903 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vodeni će se razlivati i rastakati strašno. Dugo su zavetom ćutanja uspevali da sakriju probleme, posle onih kletvi i ovog skandala da lidera stranke odbace ko krpu sledi totalno razlivanje u blatu ispovesti o malverzacijama, kriminalu, tajnim poslovnim aranžmanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iskreno se nadam da ce vecina poslanika i opstinskih odbora podrzati Tomu! U Republici Srpskoj je Seselj svojim suludim kadrovskim rjesenjima unistio nekada drugu partiju po snazi u parlamentu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mrznja je zajebana stvar....ocajne domacice su najbolji primer za to...preporucujem tu odlicnu seriju Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E50
Vodeni će se razlivati i rastakati strašno. Dugo su zavetom ćutanja uspevali da sakriju probleme, posle onih kletvi i ovog skandala da lidera stranke odbace ko krpu sledi totalno razlivanje u blatu ispovesti o malverzacijama, kriminalu, tajnim poslovnim aranžmanima.
Sas ce i Nikolic da postane "ustasa" i to gori nego Tadic... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
NIKOLIĆ:PODNEO SAM OSTAVKU ZBOG PROMENE POLITIKE PREMA SSP

BEOGRAD , 6. septembra (Tanjug) - Bivši zamenik predsednika SRS i šef poslaničke grupe radikala Tomislav Nikolić izjavio je danas agenciji Tanjug da se na ostavku odlučio pošto je u četvrtak uveče "dobio nalog" da radikali ne glasaju za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

"Tačno je da sam podneo ostavku zato što sam se rukovodio principom - jedan je moral, a drugo poštovanje reči", izjavio je Nikolić nacionalnoj agenciji.

On je objasnio da je na stranačkim organima bilo dogovoreno da poslanici SRS glasaju za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju ukoliko Vlada Srbije usvoji amandman radikala na predlog Zakona o ratifikacij tog sporazuma.

"Taj stav sam neprekidno iznosio za skupštinskom govornicom i uspeo sam da se izborim da Vlada Srbije prihvati amandman SRS podsetio je Nikolić.

Prema njegovim rečima, u četvrtak je, za vreme skupštinskog zasedanja, "dao obećanje da će poslanici SRS glasati za SSP".

"Uveče sam, međutim, dobio nalog da ne glasaju za taj sporazum, što je bila potpuna promena politike", rekao je Nikolić Tanjugu.

"Dao sam ostavku ukazujući time da ja mogu sve da izdržim, ali ne mogu i ovo", rekao je Nikolić.

On je naveo da će ostati član SRS, "ukoliko stranka ne odluči drugačije".

Na pitanje ko će u budućnosti voditi stranku Nikolić je kratko odgovorio da ne zna.

TANJUG
« Poslednja izmena: 06. Sep 2008, 15:29:59 od robinns »
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy II
Ne znam zasto oplakujete coveka kao da je umro... Ovo nije odgovor na tvoj post, vec uopste... na zalopojke...
moc navike,takav mu posao  Smile

ilovoca Bili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Proklet bio onaj ko ikada imao s njim išta !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Citat
Proklet bio onaj ko ikada imao s njim išta !  Smile Smile Smile
Класична мешавина простоте и тежњи фашизму...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Lako je tebi žuti da likuješ sad.  Smile

Neće on postati ustaša, on će postati još gori, biće kriv za streljanje đakla u Kragujevcu, za to što nije jahao s Lazarem u Kosovsku bitku,..

Ma ti Srbi iz Šumadije, to je bre gore nego ustaše. Sad će nam politkomesar sve objasniti samo da dođe sa brifinga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
Sad sledi red vesti... Posto ste se bunili da vam kvarimo tok diskusije, isprobacu nesto novo  Smile

Citat
Filipovski: Ostavka je lični čin i unutrašnja stvar SRS-a

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski ocenila je danas da ostavka Tomislava Nikolića na sve funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci predstavlja lični čin (Nikolića) i unutrašnju stvar te partije

"Dugogodišnje opoziciono delovanje i činjenica da je predsednik SRS Vojislav Šešelj u Hagu očigledno su doveli do dubokih podela i razlika koje su kulmirile najavom da će SRS glasati za potvrđivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju", rekla je Filipovski agenciji Beta.

Kako je navela, sada je najvažnije da SRS kao najjača opoziciona stranka konsoliduje svoje redove i izađe iz krize.

Filipovski je navela i da će se tek nakon što bude sređena unutrašnja situacije u SRS-u razgovarati o mogućnosti zajedničkog opozicionog delovanja.

Nikolić je sinoć na sednici Predsedničkog kolegijuma podneo ostavku na mesto zamenika predsednika SRS-a i šefa poslaničke grupe te stranke u parlamentu.

U saopštenju koje je danas izdala SRS ne navode se razlozi Nikolićeve ostavke. Pretpostavlja se, po pisanju štampe, da je ostavka usledila nakon što njegov stav da SRS glasa za potvrđivanjeSSP-a, nije dobila većinu na kolegijumu.

Izvor: Press

Citat
Milićević: Ostavka Nikolića moralni čin

Portparol Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević ocenio je danas da će se ostavka Tomislava Nikolića na stranačke funkcije loše odraziti na nacionalne i državne interese ukoliko, posle nje, dođe do promene stava radikala o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa EU

Ističući da SPS ne želi meša u unutrašnje stvari drugih stranaka, Milićević je rekao Tanjugu da je ostavka Nikolića moralni čin i da je došla pošto je u srpskom parlamentu postignut konsenzus oko vaznog nacionalnog pitanja - prihvatanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

On je podsetio da je vladajuća većina prihvatila amandman SRS na SSP, koji je podneo lično Nikoilić.

"Njegova ostavka znači da za to nema podršku u sopstvenoj stranci", zaključio je Milićević.

Citat
Kolundžija: Nikolić želi da reformiše SRS

Šefica poslaničke grupe "Za evropsku Srbiju" Nada Kolundžija izjavila je danas da ostavku Tomislava Nikolića razume kao njegovu istinsku nameru da reformiše Srpsku radikalnu stranku i da omogući srpskom društvu da krene putem evropskih integracija

Kolundžija je kazala da veruje da Nikolić u SRS ima ozbiljnu podršku "za sve svoje napore", i navela da veruje da njegova ostavka "nije konačno razrešenje".

"Mislim da bi to bila šteta za jednog političara tog formata kao što je Tomislav Nikolić, i mislim da bi time veliku štetu pretrpela i SRS, i da bi na neki način srpsko društvo ostalo dublje podeljeno", rekla je Kolundžija novinarima u pauzi sednice Glavnog odbora DS.

Kako je ranije danas saopšteno iz SRS-a, Tomislav Nikolić podneo je ostavku na mesto zamenika predsednika Srpske radikalne stranke i mesto šefa poslaničke grupe te stranke u parlamentu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.