Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Толерисање вехабизма пријетња по безбједност!!!  (Pročitano 10521 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Citat
Ako je za tebe mišljenje čoveka , koji sam sebe naziva nacistom respektabilno, šta onda reći od tebe.

ето...опет лажеш Smile

ја нпр овде на форуму волим да читам одређене људе и њихове постове....мунказе,кровз,шкорпион Smile ,земунац22 па и бф-ова пискарања...не слажем се са њим у 99,9% случајева и зато су ми његови постови интересантни...али,ни у једном његовом посту ја нисам прочитао да он напише "ја сам нациста"

Citat
Isplači se Mrgecu na ramenu on će razumeti tvoje ultranacionalističke probleme.

ех...јетју је мој арчнемезис Smile ...ни са њим се не слажем у 99% случајева...али човек бар зна да се квалитетно зеза а твој хумор је на нивоу кишне глисте Smile

Vidi se da si bistričak, voliš Bf ultranacističke natpise i u njima nalazip interesantna razmišljanja o Hitelru  i sličnim ljudskim "gromadama".
Znam da misliš kako si ekstra pametan, tako i nastupaš kao super vizor. Ustvari si ekstra bezobrazan , pa ljudi neće s tobom da se kače.
A što se tiče gliste, ako sam ja kišna ti si dečija glista. Stanište kišne gliste je zemlja, a dečije da ne pričam...
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 17:56:08 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
A što se tiče gliste, ako sam ja kišna ti si dečija glista.

па нисам написао да си ти кишна глиста...прочитај још једном Smile

Citat
Znam da misliš kako si ekstra pametan, tako i nastupaš kao super vizor.

па нормално...од супервизора ми је омиљени кровз...претендујем на његово место кад га банују Smile Smile

Citat
Ustvari si ekstra bezobrazan , pa ljudi neće s tobom da se kače.

Smile  јесте...и лолана ми је то рекла и културно ме отерала у 3 пм Smile

ајде перуђи...опусти се мало.....грицкај чипи чипс Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 18:20:24 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Vidim sve si komentarisao. Kao obično, sznaćemo samo komentare tuđih misli, iseckane i izvrgnute ruglu.
Da li ti nešto misliš ili je u pitanju nisko čelo bistar pogled...dobar fizički radnik.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
али,ни у једном његовом посту ја нисам прочитао да он напише "ја сам нациста"
Ма шта БФ има да говори шта је када за то постоји СКОЈ-евац. Smile
Ево ја се колебам шта да будем:четник  Smile националиста (мислио сам да јесам)  Smile несретник  Smile,
будалетина  Smile,ултранационалиста  Smile,сила мрака  Smile,радикал  Smile, .....СКОЈ  Smile. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Nokia 
Вехабије спремале напад на Равну гору
ČETVRTAK, 01 JUL 2010 11:25    PRESS ONLINE   

Заштићени сведок "Л" на суђењу групи Ријада Рустемпашића устврдио да су терористи планирали нападе на градове у БиХ, али и упад на Равну гору.

Вехабије из групе Ријада Рустемпашића, које су спремале терористичке нападе на градове широм БиХ, планирале су и упад на Равну гору у жељи да „Србији задају ударац од којег се неће опоравити"!

Ову невероватну информацију пред Судом БиХ открио је заштићени сведок Л, који је устврдио да је Рустемпашић од њега захтевао да направи листу за куповину оружја за 20 до 30 људи и да то наоружање однесе у кућу Абдулаха Ханџића.

Предлагао удар на Фојницу

Сведок, који је крајем 2007. године изашао из затвора и ступио у везу са Ријадом Рустемпашићем, Абдулахом Ханџићем, Едисом Велићем (32) и Мухамедом Рустемпашићем (35), рекао је да су они причали о разним стварима, а највише о потреби уједињења селафија.

Према његовим речима, припадници групе осумњичене за тероризам, удруживање у криминалну организацију и неовлашћени промет оружја и војне опреме, разговарали су и о положају муслимана у свету, али и о парама за набавку оружја.

Он тврди да је тим састанцима присуствовао и првооптужени Едис Строил, који је у бекству.

"Када сам изашао из затвора, први је са мном контактирао Строил и договорили смо састанак испред џамије краљ Фахд у Сарајеву. Осим њега, састанку пред џамијом присуствовали су Ријад Рустемпашић, Едис Велић и извесни Амир. Нови састанак имали смо у Ријадовој кући и њему је присуствовао и Абдулах Ханџић. Разговарали смо о разним темама, а било је говора и о нападу на Равну гору" - испричао је заштићени сведок Л.

Он каже да су га на тим састанцима оптужени питали шта би прво требало да нападну.

"Рекао сам им да је Фојница најповољнија мета. Мој предлог је био да нападнемо самостан, али су одговорили да због недостатка финансијске помоћи то није изводљиво. Нисам био расположен за сарадњу са њима. Да сам био заинтересован за такав напад, сигурно бих од браће из Авганистана добио помоћ" - рекао је сведок.

Листа за набавку оружја

Он је објаснио да је одбио предлог да обучава оптужене и њихове људе, истичући да је на тим састанцима уочио да је Ријад Рустемпашић имао ауторитет над осталим оптуженима.

"Ријад ми је рекао да у било које доба може да окупи групу од 50 до 60 људи, а од мене су захтевали да им направим шопинг листу за куповину оружја за 20 до 30 људи. Ту листу сам направио и однео у кућу Абдухала Ханџића, јер је Ријад то од мене захтевао" - истакао је заштићени сведок.

Према тврдњама сведока, најратоборнији је био Едис Велић. Сведок је цитирао Велићеву реченицу, коју је он, наводно, изговорио после Божића 2008. године: „Прође фешта, усташка и четничка, а ми ништа не урадисмо..."

Сведок је навео и да је последњи сусрет са Велићем и Ханџићем имао у лето 2008. године, када су га, како тврди, и физички напали.

На питање адвоката Сенада Билића, браниоца Ријада Рустемпашића, заштићени сведок открио је и неке детаље из своје биографије. Он је испричао да је од 1993. до 1995. године боравио у БиХ и да је након тога „са браћом отишао у Чеченију, где се борио против Руса".

Крајем 2000. године отишао сам у Авганистан и ту сам био три године. До почетка 2005. године боравио сам на релацији Немачка - БиХ, а средином 2005. поново сам отишао у Авганистан, где сам се борио против савезничких снага. Следеће године ухапсили су ме у Пакистану, одакле сам крајем 2007. године депортован у БиХ, где су ме тражили због оптужби да сам био саучесник у неким крађама. Док сам био у затвору у Зеници, често посећивали агенти Обавештајно-безбедносне агенције БиХ (ОБА) и нудили му сарадњу - открио је сведок.

Ханџић није дошао на суђење

Другогоптужени Абдухал Ханџић, као и на претходном рочишту, јуче се није појавио у судници. Међутим, судско веће којим је председавао Мирсад Стрика одлучило је да се рочиште не одлаже и да се суђење настави без присуства другооптуженог. Веће је одбило и захтев адвоката Душка Томића да се утврди здравствено стање Абдулаха Ханџића. После паузе, и Томић је напустио судницу, а у наставку рочишта Ханџића је заступао његов други бранилац, адвокат Милорад Рашевић.

Том приликом судија Стрика обавестио је браниоце да је Суд БиХ од Ханџића добио писмо у којем он вређа ту институцију. Међутим, адвокат Рашевић рекао је да са тим није био упознат.

www.in4s.net
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Da li ti nešto misliš ili je u pitanju nisko čelo bistar pogled...dobar fizički radnik.

шта...сад си ме као зајебао? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ето шта социјалистичка интернационала мисли о радничкој класи до које јој је стало ко бива.
Понашају се исто као и њихови комунистички претходници што су уживали док су им нископрофилни чеони
радници обезбјеђивали масне трбушине и љетовања у радничким одмаралиштима јер сами себи нису били
способни а и боље им је било отимати него поштено радити а и ћела за коју мисле да је високо чело их
је збуњивала.
Зато и треба да перу ноге у лавору,једу посно и карају се са фрајерима јер немају кинту да риби плате
пиће. Smile

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Jeti što se uplićeš kada ne razumeš. Opet pljuješ.Socijalistička internacionala je postojala pre komunista, tako da joj komunisti ne mogu biti prethodnici. Baš si zabavan u svojoj pljuvačini. Tvoj mali buržujski mozak je samo izraslina na kičmenoj moždini.

Mrgi, nisam ja kao ti, nije mi cilj da nekog zajebem.Već sam rekao , ajde neka  tvoja analiza , a ne samo podbadanje , da ne kažem podj..avanje. Vidim ja da ništa drugo ne znaš. Izgleda da te rečenice duže od pet šest reči zamaraju. Mora da si ti ipak Crnogorac. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jeti što se uplićeš kada ne razumeš. Opet pljuješ.Socijalistička internacionala je postojala pre komunista, tako da joj komunisti ne mogu biti prethodnici. Baš si zabavan u svojoj pljuvačini. Tvoj mali buržujski mozak je samo izraslina na kičmenoj moždini.

Mrgi, nisam ja kao ti, nije mi cilj da nekog zajebem.Već sam rekao , ajde neka  tvoja analiza , a ne samo podbadanje , da ne kažem podj..avanje. Vidim ja da ništa drugo ne znaš. Izgleda da te rečenice duže od pet šest reči zamaraju. Mora da si ti ipak Crnogorac. Smile

отишли смо од теме далеко...а и морам да одрадим неки физички посао у канцеларији испред компјутера Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Izgleda da si ti uvek u nuždi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.